Perhatian!!! Perhatian!!! Perhatian!!!

09:07


Salam bloggers,
Kepada 20 orang yang tersenarai dalam list 'My Carta Hati' a.k.a Top Commentator sila send details hampa kat SINI..Ada sedikit ole2 dari Bali untuk hampa semua sebagai tanda penghargaan farah kat hampa yang tak sudi tinggalkan komen kat blog farah nie.. thanks a lot yer..sayang hampa semua ketat2.. =D





You Might Also Like

36 comments

  1. moning
    singgah pagi isnin
    bestnya

    BalasPadam
  2. ehh sis dah kembali dari brcuti mesti byk crita menarik di cna kan..ehh nama kita pun trsenarai..tq byk2 sis t kita pm :)

    BalasPadam
  3. Tahniah buat mereka. Bestnya ☺☺

    BalasPadam
  4. alor...x tersenarai pun. x de rezeki...tahniah sume...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak farah.. alhamdullilah. terima kasih banyak kak farah! sukanya dengor, tak sangka tersenarai sama. heheee sheila hantar details kat fanpage kak farah ye ~~~

    cepat-cepat update Bali ^___________^

    BalasPadam
  6. Wah.. Tahniah Tahniah.. :)

    BalasPadam
  7. wahh..ade ole2..tahniah3 kpd sume ;)

    BalasPadam
  8. yeay...nak dapat ole2 bali..tak sabarnye ;D mekasih banyak2 farah coz ingat kat kami semua :)
    p/s: dd tadak fb..nanti dd bagi address ofis naa..

    BalasPadam
  9. wah tahniah kepada top commentators... he he he...

    BalasPadam
  10. eh tak sangka la saya pon ada,,, :)

    BalasPadam
  11. thanks farah..saya farah ketat2 jugak..muahhh..:)

    BalasPadam
  12. waa...bestnya dpt ole2 bali... congrats semua

    BalasPadam
  13. ayokkkkkk nama I pun tersenarai ka.. ok baiklah cek nak pi hantaq detail kat hampa la ni jugak.. lalalalallala *hatigumbira*

    BalasPadam
  14. Tetiba nampak nama kita ada kat situ yeeyyyyy...

    BalasPadam
  15. wahh untung la dapat ole2 dr bali..nak juga..hihi ^_^

    BalasPadam
  16. tahniah pada mereka.. welcome back to kak Farah...

    BalasPadam
  17. kenit pun ade? hehe terharuuuu dear, thanks dan sayang beribu ribu lemon! (^_^)

    BalasPadam
  18. Silent reader tak dapat eh.? hehehehe

    BalasPadam
  19. ehh nama deqla teratas gitu..hihihi.. yeayy.. dpt jugak ole2 dari bali.. thanks farah utk penghargaan ni... :)

    BalasPadam
  20. deqla bg kat sini jer tau..sbb sekrg x leh bkk fb time keje ni hah.. bg siap2 je la.. takot terlupa nk bagi.. kang terlps ole2 tu plak..hihihi..

    BalasPadam
  21. wah.. akak pun ada juga? terima kasih farah.. details akak sama macam dulu juga.. ada akak pernah PM kat fb farah..

    BalasPadam
  22. Wahh sonotnyaaaa..nak dapat ole-ole dari Bali..Tak sabar..

    ***FArah: Aida still tunggu details dari farah..untuk 1st GA aida hari tu..jangan lupa send details kat nurulaida.mj@gmail.com ye..plssss

    BalasPadam
  23. wah...tahniah pada yang bertuah..

    BalasPadam
  24. aaaaaaaaaaaaa ada ada..beznyeeeeeeee
    makasih..moga kak farah sentiasa dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  25. seronok kan bila ramai yang menghargi kita...tahniah buat semua yang bertandang...

    BalasPadam
  26. Wow! Tersenarailah! Laju2 anto details.. Hekhek! Tapi macam dah terlambat jer.. Huhu..

    BalasPadam
  27. Huwaaa! Tak dapat send mesej kat FB la sis.. Kena block.. Ntah kenapa ntah.. T_T
    Bagi kat sini jelah.. Boleh tak? Huhu..

    Assalamualaikum sis..

    Datang nak lapor diri & tuntut ole2 ni.. Hehe.. Baru terbaca entri http://farahwahyda.blogspot.com/2014/02/perhatian-perhatian-perhatian.html ni.. Terlambat sikit nak lapor diri.. Tak sangka pulak tersenarai dalam list carta hati.. No. 8!

    Ni details Mieza ye.. :D

    ROSMIZA BINTI ALI
    NO. 18, JALAN PUTRA 1A,
    TAMAN KLEBANG PUTRA,
    31200 CHEMOR, PERAK.
    019-5327438

    TQ in advance! Hehehehe.. ;)


    BalasPadam
  28. waaa zura dpt nombor 5 la.... jp lg zura bg address kt fb farah tuh... zura pun syg farah ketat ketat gk...

    BalasPadam
  29. Waaa... ada ole-ole yerr...!
    Tahniah kepada yg menyenaraikan diri tu yer... korang memang awesome :)

    BalasPadam
  30. akk, sy ada msg akk di fb ye.. segan dh lmbat nk respon..

    BalasPadam
  31. tahniah kpd yg dpt hadiah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||