CPUV Nuffnang ~ DiGi- Project Red

11:43


Salam My Precious Readers,
Syukur Alhamdulillah ada CPUV terbaru yang singgah kat blog farah..semoga selepas nie banyak lagi la CPUV yang akan melekat dan berjoget-joget kat blog i nie....Thanks yer Nuffnang..^__^

Kempen CPUV ini datangnya dari DiGi- Project Red.. Kalau nak tahu apa itu 'Project Red' yang dimaksudkan tue sila la terjah SINI 


psst:- Maaf kepada yang bertanya pasal entri farah sebelum nie..farah terpaksa delete sebab husband tak kasi publish..hehehe..dia jelosssssssss kot!!! penat tau i mengarang.. last-last tak leh publish.. huhuhu




You Might Also Like

19 comments

  1. wahh untung lah dpt cpuv lg..hope pas nie en.nuff kasi dekat sy pula..hehe

    BalasPadam
  2. kat blog jap ada2 jap tak ada.

    BalasPadam
  3. owhh patut pun :)..lya terus menabung cne

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak Farah, alhamdullilah. murah rezeki .. bestnya.. bilalah daku nak merasai CPUV ni. heeeeeeeeeee ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. singgah menabung digi sini ~~~

      Padam
  5. Tahniah Farah...akak ada dua tengah nari2 tapi tak le banyak rm-rmnya...:)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah... murah nyer rezeki cik farah yerr.. :D

    BalasPadam
  7. Kita tambah klik2 lagi ekk! :D

    BalasPadam
  8. Tahniah Farah...In Shaa Allah banyak lagi lepas ni..

    BalasPadam
  9. tahniah farah..suka suka

    BalasPadam
  10. alhamdulillah.. tahniah farah.. :D

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah..rezeki..pss entry yang mana tu?

    BalasPadam
  12. "bersamamuuuuu.. walau dimana jua" nyanyi lagu DIGI hehehe
    congrats Farah ;)

    BalasPadam
  13. alhamdulillah...rezeki bertambah...tahniah farah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||