CPUV Nuffnang ~ KFC-Zinger Reloaded

09:35


Salam My Precious Readers,
Alhamdulillah rezeki di pagi hari isnin....melekat lagi satu CPUV terbaru daripada Nuffnang..Thanks yer Nuffnang!!! ^__^

Buat kesayangan semua yang sentiasa singgah and komen kat blog farah nie terima kasih banyak-banyak...tanpa hampa sunyi sepi la blog nie..dikesempatan ini juga *wah ayat skema gitu! =D farah nak maaf banyak-banyak sebab lately nie farah tak sempat nak balas semua kunjungan hampa sebab farah sedang sibuk dengan urusan perpindahan rumah.. InsyaAllah bila semua urusan tue dah settle pasti Farah akan singgah ke blog hampa pulak okey.. So jangan majuk tau.. 


Kempen CPUV ini datangnya dari KFC-Zinger Reloaded
Untuk maklumat selanjutnya sila klik SINI




You Might Also Like

17 comments

  1. alhamdulillah...tahniah akak!done click^^ semoga dipermudahkan urusan pindah umah akak ye....

    BalasPadam
  2. tahniah farah..sy pun dapat jugak...

    BalasPadam
  3. Tahniah Farah...akak pon ada 3 iklan. Kupul bebanyak lagi eh...

    BalasPadam
  4. iklan nuffnang yg baru ni mmg buat org terliur nie..
    hehe.

    BalasPadam
  5. rezki di bulan mac..lya pun ada dpt..lya tolong klik2

    BalasPadam
  6. baru aje semalam makan KFC Zinger Reloaded :)

    BalasPadam
  7. wahhh..kayo ar cenggini..hehe..selamat masuk umah baru ye farah..

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kak, singgah sambil menabung. alhamdullilah. murah rezeki akak ~~~

    BalasPadam
  9. slurppp dapnya kfc zinger baru ni..
    Ok sambil craving I menabung utk iklan ni yer Farah =)

    BalasPadam
  10. alhamdulillah.. tahniah farah.. :D

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||