Dear Miss Anonymous......

08:29



Klik picture untuk paparan yang lebih jelas.. 

Dear Miss Anonymous.....
Perlukan komen seperti ini dihantar???? - 1st..ianya tidak ada kena mengena dengan entri farah pun..-2nd...kenapa perlu nak burukkan dan menjatuhkan maruah seseorang dengan cara seperti ini.. Please laaaaa...Jangan menghasut dan mengheret orang lain untuk turut sama dalam masalah peribadi di antara anda dan blogger tersebut...Sekiranya ada rasa ketidakpuasan hati anda dengan blogger itu cuba bawa berbincang elok-elok..Setiap masalah kan ada jalan penyelesaiannya..So tak perlukan kot nak tinggalkan komen seperti itu lagi dalam kotak komen farah sebab sudah tentunya komen anda itu tidak akan dipublish!! 

Jom kita berblogging dengan cara yang sihat yer.. Peace!!! (^__^)


You Might Also Like

31 comments

  1. ewahhhh. pagi-pagi dah emosi baca entry ni.. perlu ke nak mention gitu ek? saiko punya orang.. sakit pulak hati kiter..

    BalasPadam
  2. iskk,,xpatut betul la..angap je org xsihat mentalnye =)

    BalasPadam
  3. haha..
    nk apa sebenarnya...mcm 2

    BalasPadam
  4. lya memang anti dgn makhluk anonymos nie sis..sesukati je nak komen yg bukan2..

    BalasPadam
  5. waaa, ni memang kes berat ni.. memang agak kong ajo sangat buat hasutan di blog orang

    BalasPadam
  6. Uiishhhh awat jadi lagu tu..
    ignore je Farah, anon yg pengecut.. kalau dia gentle, kenapa tak publish nama sendiri.. phuii *EmoPulakAku* hehhe

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum kak farah... selamat pagi kak. ehh apakah komen tu? hmm apalah tak punya orang, camni pun boleh nak komen kan.. btw sheila singgah klik tabung untuk Emir~~~

    BalasPadam
  8. Siapalah anon tu yer. Cer perkenalkan diri tu sket.

    BalasPadam
  9. entry pasai ikea tetiba komen pasai skandal???..WTH????...blogger mana nie?..moyan pasaipa...gilaaa!

    BalasPadam
  10. macam takde kena mengena kan farah...abaikan orang macam tu...

    BalasPadam
  11. del jer trus farah..huhu

    BalasPadam
  12. haihhh..ade jgk org cmni kan..xyah la nak spam comment kt blog org..

    BalasPadam
  13. Erkkk boleh pulak camtu ya

    BalasPadam
  14. ala xnapak apa yg dikomen....huuu...btw akak seting semula bahagian komen...tick registerd user je yg boleh komen...nyah anonymous gitu ^^

    BalasPadam
  15. Ni la spesies2 batu api & suka menghasut.. Bahaya org macam ni..

    BalasPadam
  16. ada yang buat perangai gitu
    tak ada kena mengena pula tu
    pastu nak komen, jadi anonymous pula tu
    nampak sangat ada something tersembunyi kan farah kan

    BalasPadam
  17. asslmkm kak.. aduhai.. apa masalah la orang tu kan..dia yang ada mslh, tetiba je nak bgthu sume orang..

    BalasPadam
  18. ini namanya Farah orang yang sick...sakitt... and nak jadi attention seeker... well, sama ada rampas tak rampas Allah yang nampak...masalah peribadi tak perlu nak canang seluruh alam blogger kot or tak perlu nak bayangkan seluruh alam blogger kot... kesian kesian dengan orang macam ni...sedih dan sadis... kalaupun perampas laki orang... laki dia ke yang kena rampas...ooopsss...i told you so!!! *_^

    BalasPadam
  19. yeah2 saya pernah kena jugak dengan blogger lain..wuuuu -.- menakutkan..

    BalasPadam
  20. delete je org mcm tu, dush2!

    BalasPadam
  21. Dia ni ada masalah kesihatan mental kot.

    BalasPadam
  22. Alahai..kenapalah sampai begini kan..tak payah nak meburukkan orang lain..jaga hal diri sendiri je sudah..

    BalasPadam
  23. adake patut burukkan orang lain dengan cara begitu.. cakap pasal anonymous ni, blog akak sekarang ni dah tak dibenarkan komen dari anonymous.. banyak kali anonymous ini komen yang menghina dan tidak membina di beberapa entri di blog akak.. buat semangat akak down je baca komen macam tu..

    BalasPadam
  24. Sapa yg x gentle sangat ni...mulut puaka betul...hasut2 mcm ni ingat zaman tuk kaduk ke apa...org skrg bijak la... sgt2 lampir tau....

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  26. So UNPROFFESSIONAL!!!!
    Whatever matter/problem between you (cik anon) & whoever it is, don't drag someone else!
    Perlu ke nak mention? Dahlah takde identiti....

    BalasPadam
  27. zura tk suka tol orang yg tinggalkan komen utk menghasut dan berunsurkan spam gituh..sebbaik farah setkan komen approval cmtuh kan, blh la monitor komen2 bodoh cmnih

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||