The Best Nasi Kerabu In Penang Town

10:14




Salam bloggers,
The Best Nasi Kerabu In Penang Town.. Alhamdulillah kenyang sudah selepas pekena sebungkus Nasi Kerabu pagi nie..Memang sedap nak mampss!!! Harga sebungkus RM5.50 jer.. tapi puas hati makan sampai rasa nak tambah lagi sebungkus...Opsss... hehehe - Hampa dah breakfast ke???  ^__^


You Might Also Like

29 comments

  1. Ya Allah rindunya nasi kerabu! Penang ada nasi kerabu dear? Niceeeeee :)

    BalasPadam
  2. tak berapa nak gemar makan nasi kerabu :)...dah breakfast dah sis

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak Farah. alahh murahnya. nak rasa sikit.. fav sheila ni ... singgah menabung ford sini ~~~

    BalasPadam
  4. sedapnye nasi kerabu..saya pon suka makan nasi kerabu..tp takdela sebagai breakfast..

    BalasPadam
  5. Sedap nya. My feveret nasi kerabu nih.

    BalasPadam
  6. Sedapnya....dah lama x mkn nasi kerabu

    BalasPadam
  7. uishhini macam dah terlebih sedap jer ni.

    BalasPadam
  8. wahhh nampak sedap nasi kerabu tue...nur memang suka mkn nasi kerabu...

    BalasPadam
  9. selalu gak beli nasi kerabu wt breakfast.beli kt mn ni?selalu kwn beli kt teluk kumbar ja

    BalasPadam
  10. wahh..nmpk sedap je farah..dh la murah plak tu..nyumm..nyummmm..

    BalasPadam
  11. terliurnya akak tengok.. nasi kerabu salah satu makanan kegemaran akak..

    BalasPadam
  12. alahaii..sedapnyaa dah la feveret aida ni..hehee

    BalasPadam
  13. Fav I jg ni Farah..
    tak sangaka org utara pn pandai makan nasi kerabu na... hehehe

    BalasPadam
  14. Weeeeeh weeh weh.. sedapnya? jhehe

    BalasPadam
  15. dah lama tak makan nasi kerabu ...

    BalasPadam
  16. penang area mana ni?lama xmkn nasi kerabu dah ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nie farah order kat member ofis sebelah.. dia mmg buat jual.. =D

      Padam
  17. Walaupun idah bukan penggemar nasi kerabu... tapi serius,, tengok gambar tu memang nampak sedap... hehehe...

    BalasPadam
  18. tudia kak, sedap tera tu. hikhik :)

    BalasPadam
  19. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    (Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

    BalasPadam
  20. wah! alam dah tak makan nasi kerabu
    lapar lah pula =)

    BalasPadam
  21. nasi kerabu dia complete la..ado telo masin, kopok ngn ayam bakar !!

    BalasPadam
  22. saya xleh nak masuk nasi cenggini.. tak tau napa..

    BalasPadam
  23. Tempat dia dekat mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pagi2 ada sorg pakcik jual kat depan Bangunan Tuanku Syed Putra Penang...=D

      Padam
  24. Kat mne ni..nk jgk..terngn la..lame x mkn

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||