Women Secret Recipe @ WSR Bagus ke???

10:18



Salam bloggers and Happy Monday..
Ada tak sesiapa pernah dengar or sedang consume produk Women Secret Recipe nie?? Produk nie adik farah recommend untuk makan.. katanya memang sangat-sangat bagus untuk kita.. yang bestnya lagi adik farah kata produk nie ada pantang larangnya yang perlu kita jaga iaitu jangan sesekali bagi orang lelaki termasuk kanak-kanak lelaki melihat produk nie...Jika pantang larang tersebut dilanggar keberkesanan khasiat produk ini akan hilang katanya..Benarkah sampai macam tue sekali?? Kalau nak tahu kena la cuba dulu betul tak?? ^__^

Selain bagus untuk dalaman wanita produk nie jugak katanya boleh membantu mereka yang sedang mencuba untuk hamil..Kat bawah nie farah share salah satu testimoni daripada mereka yang dah mencuba..

Testimoni I Produk WSR
"WSR - Women Secret Recipe nk share pengalaman amik WSR ni..start ujung thn lps try amik WSR ni.. ni sebagai salah satu ikhtiar nk pregnant. WSR ni dibuat dari daun perawan.WSR bukan ubat. Daun ini diciptakan Allah amat bagus utk wanita kerana khasiat daun ini mimic hormon estrogen dan progesteron. Sebab itu WSR sesuai utk masalah dalaman wanita. Ia bukan ubat segala penyakit cuma ia sesuai utk hormon wanita. Wallahu'alam.saya sendiri dh merasai khasiat WSR ni..masa mula2 start amik WSR, mmg rasa sgt perbezaan. biasanya bgn pg mmg letih sgt, mengantuk, rasa lesu. tmbh2 plak kalo x cukup tido mlm tu. kat ofis pun ngantuk2first time amik WSR, yg ni yg mula2 saya rasa. bgn pg badan fresh, otak fresh, wpun mlm tu tido 3 jam je.. badan tetap segar.. kat ofis pun xngantuk2, so rasa mcm lebih produktif.Then kulit muka pun rasa lebih gebu gitu.. ahaks.. rasa mcm lebih licin.. kulit badan pun samasblm saya amik WSR, masa nk buat IUI, wpun amik clomid byk mana pun, bila scan, ada 1 je telur yg matang. xpenah lebih.lepas saya consume WSR ni, first IUI saya try buat, ada 3 telur yg matang! Alhamdulillah.. walaupun x pregnant juga, tp dh ada improvementsaya mmg xamik supplement lain mcm kolagen ke apa ke sejak amik WSR. penah sekali nk amik colagen, tp mcm xbest plak bila try.. haharasanya WSR ni dh cukup utk saya. ramai juga yg feedback, hubungan dgn suami jd lebih bermakna.. byk improvement.. kalo berminat, join la closed group WSR kat facebook. boleh baca pengalaman2 orang lain dulu mula2, saya x berani gak nk try, tp sbb kawan sendiri yg dh penah try. then advisor & pakar perunding ramai doctor.. tu yg sy confident nk try. ramai gak yg dh try and pregnant lepas amik WSR. saya je yg xde rezeki, lgpun malas nk tggu lama2 lg.. tu yg proceed dgn treatment lain pulak.. hehe masa mak saya dtg rumah dulu, dia ckp kaki sakit2, blkg sakit.. saya bg jugak mak makan, 2 hari try, dia dh ok.. so sekarang ni mak saya pun pengguna tetap WSR jugak :)sedikit info tentang WSR sekotak harga RM150. ada 30 biji. Time period xbole makan, so sekotak tu bole tahan sebulan lebih. Mula2 rasa mahal, tapi sekali dh try, rasanya berbaloi la spend sikit utk kesihatan sendiri kan kalo belum join group kat facebook, bole tgk gak website WSR ni. kalo berminat nk tau lebih lanjut pasal WSR ni, bole gak contact saya. ;)

MANFAAT PENGAMBILAN PRODUK WSR

Mahukah anda membuat pasangan anda sentiasa merindui anda?
  1. Anda akan merasai diri AMAT ISTIMEWA dan DIHARGAI.
  2. Wajah anda berseri-seri.
  3. Kemutan vagina anda cukup hebat.
  4. Menghilangkan keputihan yang kronik.
  5. Vagina akan lebih sensitif dan peka rangsangan. Akan mudah mengeluarkan cairan - amat istimewa bagi wanita pra-menopos atau sudah menopos.
  6. Mengurangkan KEMURUNGAN, kemarahan di mana anda lebih relaks dan tenang.
  7. Meningkatkan kepuasan seksual yang luar biasa istimewa.
  8. Pasangan akan merasai perubahan "FANTASTIK" saat bersenggama.
  9. Faraj anda berbau harum, lebih bersih dan selesa.
  10. Haid anda tidak akan berbau hanyir InsyaAllah...
*yang farah highlight tue hampa faham-faham jer la okey.. kalau tak censored lucah sangat la pulak..hehehe

Kalau ada sesiapa yang berminat nak mencuba boleh pm farah okey.. sebab adik farah jual produk nie..wahh tolong promote untuk adik pulak kan..hehehe- Sharing is Caring.. =D
---Harga sekotak RM150 sahaja---






You Might Also Like

41 comments

  1. 1st time dengar produk nih.

    BalasPadam
  2. eh, xleh bg org laki tgk plak yee..hahaha..first time dgq pantang larang camtu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Serius tersangat lah bagus tambah nak kasi hubby syg.. alhamdulillah mmg benar2 terjadi..mungkin sebb doa yg kita amalkan ketika ambil product ni.. tp ingat jangan sesekali main bomoh or ada niat tak baik.. takut berbalik pada kita.. kl inginkan kebahagian seriously ambil product ni mmg akn teruja

      Padam
  3. cam pelik je farah,..kenapa orang lelaki tak leh tengok?

    BalasPadam
  4. usaha.
    insyallah ada kesannya

    BalasPadam
  5. hihi..siap ade pantang larang tu..

    BalasPadam
  6. good sharing farah..:)

    BalasPadam
  7. secret recipe? ingat kek lah tadi..hihi.. betul ker pantang larang tu..

    BalasPadam
  8. wah uniknya dia punya pantang larang =)

    BalasPadam
  9. fuhhhh ketat sungguh pantang larang tu Farah..
    mula2 ingatkan kotak kek SR hehe

    BalasPadam
  10. First time baca tentang produk ni

    BalasPadam
  11. Cousin idah pun jual produk nie... lama dahh... tapi rasanya tak perlu untuk idah.. :D

    BalasPadam
  12. mcm restoran secret receipe plak ya sis ehehe..first time dgr produk nie

    BalasPadam
  13. baru pertama kali akak mendengar nama produk ini farah..

    BalasPadam
  14. Aida sebenarnya teringin nak try..tapi takut pulak ada side effect..haih..negative thinker betul..tapi bila tanya hubby dia pon tak galakkan sangat beli kat FB ni..takut ada yang tak betulnya nanti...huhuhu

    BalasPadam
  15. dasyat betol pantang larang dia..hahaaha.. zura kompom tk blh simpan produk ni kat umah sebab anak2 semua lelaki... mesti dorang jmp jgk walau kt mana zura simpan..

    BalasPadam
  16. Akak 1st time dengar pasal produk ni.

    BalasPadam
  17. xpernah dgr pula pasal produk ni.. nice review :)

    BalasPadam
  18. produk ni ada kkm x..sya nak,cme risau ada side effect lainlah

    BalasPadam
  19. Balasan
    1. WSR mmg tak dak kelulusan KKM dear.. sbb apa yg farah tahu WSR ada membuat permohonan untuk mendapatkan kelulusan KKM tapi ianya ditolak sebab tidak menepati kriteria yg layak medapat pengesahan KKM kerana kandungannya yang langsung tiada bahan kimia. Yg memerlukan kelulusan KKM hanyalah pada produk yang mengandungi bahan2 kimia sahaja...itu apa yang farah baca la.. tapi terpulang pada masing2.. kalau tak ragu tak salah nak mencuba kan... ;)

      Padam
  20. owh..ok2..sya nak cbe satu kotak dlu,mcmne nak order ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awak area mana yer.. sbb produk nie kena by hand.. tak boleh pos2.. kalau awak dok area Sg.Petani @ Penang boleh la order dgn adik saya..

      Padam
  21. cuba dulu baru tawww...amat2 dicadangkan untuk isteri² yang inginkan suami mereka terjojol biji mata.. hahaha..

    BalasPadam
  22. Kalau nk order macamn ye?sy dduk sungai petani

    BalasPadam
  23. Saya dduk area sungai petani.. nk order macamn ye

    BalasPadam
  24. Kalau nk order macamn ye?sy dduk sungai petani

    BalasPadam
  25. Kalau nk order macamn ye?sy dduk sungai petani

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai dear nnti saya tanya adik k..kalau ada stok saya inform blk.. Tq

      Padam
  26. Alhamdulillah..nice review on WSR, puan Farah. Jom semua berwsr..sesuai untuk wanita berumur 25 tahun ke atas sama ada anak dara atau dah kahwin, usaha untuk hamil, untuk lepas melahirkan baby mahupun yang telah beranak pinak :-)
    Juga sesuai bagi wanita yang sedang mengalami tanda-tanda premenopause atau telah menopause, juga bagi wanita yang menghadapi masalah keputihan, period tak regular, senggugut dan lain2, insyaaAllah. Terbaik untuk wanita terpilih.. TQ Allah :-))

    BalasPadam
  27. Saya dh mkn kotak yg ke3. Dulu saya sakit lutut. Mkn glucosamin. Skrg sakit lutut kurang

    BalasPadam
  28. Saya dh mkn kotak yg ke3. Dulu saya sakit lutut. Mkn glucosamin. Skrg sakit lutut kurang

    BalasPadam
  29. try laa produk ini.. ia bagus untuk ksihatan dalaman wanita.

    BalasPadam
  30. Tanpa NamaOgos 31, 2016

    Tlg ws sy mane sy boleh dptkan produk nie di puchong.tq 0122299414

    BalasPadam
  31. Saya berminat nak cuba...saya dari ipoh

    BalasPadam
  32. Tanpa NamaMei 08, 2017

    Jika ada cyst boleh mkn tk?sb..bila sy mkn cyst makin besar

    BalasPadam
  33. Tanpa NamaMei 08, 2017

    Sy ingin bertanya jika ada masalah cyst boleh kah sy ambil krn cyst sy makin membesar bila mkn wsr ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak tanya WSR ni boleh turunkan berat badan skali x????

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||