Akhirnya....

10:47


Salam bloggers,
Fuhhh baru la rasa lapang sikit kat dada bila dah berjaya settlekan semua urusan hadiah2 bagi TOP 20 Commentator seperti yang telah dijanjikan di link INI dan juga hadiah GA yang farah jadi sponsor..Semuanya dah selamat di pos semalam yer.. Harap2 sampai la kat tangan hampa dengan selamat nanti...

Dikesempatan nie jugak farah nak mintak maaf banyak2 sebab terlambat sikit nak pos hadiah2 tue. Sebenarnya farah tak dak niat nak mengelak atau sengaja nak buat2 lupa...tapi farah betul2 tak sempat...*busy mengalahkan YB pulak kekdahnya kan..huhuhu..sebab tue la asyik dok ber-delay jer dari sehari ke sehari..farah harap hampa semua tak kecik hati dan maafkan kekhilafan farah nie ya..Semoga ukhwah yang terjalin di antara kita akan berkekalan sampai bila2.. *kiss =D



Psst:- Masih ada lagi 3 orang yang belum pm farah address depa..so diminta pm segera na..thanks..







You Might Also Like

31 comments

  1. Assalamualaikum kak Farah, yeayy tak sabar nak terima parcel tu. its okey kak Farah. hihiiii ~~~

    BalasPadam
  2. Faham sangat la kak ... bila bekerja memang sibok nak pergi pos ofis pon xdak masa kan ... tambah2 ada anak lagi la tak sempat :)

    BalasPadam
  3. wah...seronoknya SA pun ada sorang lagi x bagi address...tgh tunggu ni...farah bila plak nak jadi pemenang untuk blog SA?

    BalasPadam
  4. Wahhhh...mesti semua tak sabar nak tengok hadiah!

    BalasPadam
  5. wahh..bestnyee sape yg dapat...

    BalasPadam
  6. besar sampul surat tu..apakah isi didalamnya..:)

    BalasPadam
  7. tahniah utk mereka banyak tu

    BalasPadam
  8. alaaa akak takdak lak farah...he he he...takpa cuba lain na?

    BalasPadam
  9. salam. akhirnyaa...alhamdulillah..:)

    BalasPadam
  10. Waahhh... kalau kakak kenal Farah dari dulu agaknya ada peluang kan. Ini baru minggu ini kenal:)

    Tahniah bua semua - tunggulah ole-ole dari Farah..

    BalasPadam
  11. wah tahniah semua yg dpat hadiah :P murah rezeki

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah, kenit dah terima hadiah tu dear. Thanks again semoga Farah dimurahkan rezeki (^_^)

    BalasPadam
  13. Tahniah la yang dapat hadiah tu kan... :) idah memang susah nak challenge dorang2 nie laa... kita kejap timbul kejap tenggelam... hehehehe... All d best 2 u 2 sis..

    BalasPadam
  14. wahhhh..lama tak jenguk sini.conform2 takkde hadiah utk aku..hahhaa

    BalasPadam
  15. alaaaa nanie jrang komen sebab jarang da blogging. rindu kak fara :)

    BalasPadam
  16. Fuhhhh akhirnya hehehe
    ini betul2 punya bz yer Farah..
    I punya mesti ada dari salah 1 envelope tu kannn :)

    BalasPadam
  17. Byknue..tahniah utk 20 top commenters

    BalasPadam
  18. terus tersengih cm doraemon zura tgk sampul tuh.. hoi abg posmen, cpt sikit hntr hadiah dari farah tuh... whahaahhah

    BalasPadam
  19. tahniah semua.. best nye dapat hadiah..

    BalasPadam
  20. tahniah semua.. best nye dapat hadiah..

    BalasPadam
  21. alhamdulillah..zura dh dpt envelop tuh..time kasey byk farah...ole-ole dari penang & bali...

    BalasPadam
  22. ni la hadiah yang saya terima tadi ye kak..

    BalasPadam
  23. seronoklah siapa yang dapat ye =)

    BalasPadam
  24. Syoknya org yg dapat adiah tu. Dah lama x dpy adiah sejak pc problem ni. Nak adiah special dr farah boleh x

    BalasPadam
  25. Syoknya org yg dapat adiah tu. Dah lama x dpy adiah sejak pc problem ni. Nak adiah special dr farah boleh x

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||