Aku Pasrah.......

16:07


Salam Bloggers,
Sedihnya rasa bila kita dah penat2 usaha...dah penat2 shooting bagai.. sampai tido pun lewat semalam...last2 hari nie kita tak boleh nak submit rakaman yang kita dah buat disebabkan tak boleh nak edit video tue!!..huhuhu...Ermmm mungkin bukan rezeki farah kot nak join Blogbuster Campaign - Oral B Supernova 3 kali nie..Daku Pasrah!!!!!! Uwaaaaaa!!!!!!

psst :- Gambar di atas adalah salah satu daripada babaknya... :(







You Might Also Like

32 comments

  1. Sabaq na.. ada rejeki lain buat farah.. jgn kuciwa tau ;)

    BalasPadam
  2. alahai kak.. cuba next time pulak la :)

    BalasPadam
  3. cik nor tak buat pon farah..asyik kna reject jer..:)

    BalasPadam
  4. mybe next time kan
    sabar tau

    BalasPadam
  5. tak apa cuba lagi lain kali... masih ada peluang lain lagi kan farah?

    BalasPadam
  6. Takde rezeki..in shaa Allah akan dtg rezeki lain akan dtg

    BalasPadam
  7. Laaa kenapa plak x leh submit....pelik la....akak menabung nuff nissan x gear di sini...

    BalasPadam
  8. Laaaa naper plak dear??? takleh edit macam mana tu? Boleh hantar lagi ni Farah, masih ada masa sampai malam ni. Please make it through dear :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum kak, sheila tak sempat join pun. takpelah jangan sedih2 naa. takda rezeki nak short listed tu

    BalasPadam
  10. takpe la farah...anggap je bkn rezeki farah..mungkin ada lg byk rezeki yg lg best menunggu farah..tk yh la sedih2...jom kita g shoping.. wahaahahah

    BalasPadam
  11. kenapa xleh edit kak? laa sian..hope last minute boleh adjust video tu. all d bez kak. nampak cantik scene akak atas tu. teringin nak tgk video akak buat. hihi
    isi tabung nuff sini - ford

    BalasPadam
  12. alahai sedihnya..tak apalah usaha lagi lain kali

    BalasPadam
  13. Terima kasih add me at circle and follow saya juga. Apa pun kadang kadang apa yang kita rancang tidak semestinya berjalan seperti yang di inginkan. InsyaAllah pasti ada hikmat x dapat edit video tu. :)

    BalasPadam
  14. ala.. penat jek kan pastu xle submit.. insyaallah ade rezeki lain plak dear.. :)

    BalasPadam
  15. ala.. penat jek kan pastu xle submit.. insyaallah ade rezeki lain plak dear.. :)

    BalasPadam
  16. kesian farah,mungkin ada rezeki lain untuk farah kan...akak menabung kat sni...chill ok..

    BalasPadam
  17. tarikh tutup ker.. cube lain kali yer.. pasnie ada lagi..

    BalasPadam
  18. alahai.. mesti ada rezeki lain lagi.. sabar ya farah..

    BalasPadam
  19. Farah, cer tengok kat Nuffnang, diaorg dah extent deadline untuk submit video Oral B tu sehingga 20hb April. So, Farah masih ada masa tuk join ni dear. Rezeki Farah mana tahu . Jommmmmm (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya ka kenit.. okey2 thanks tau bg tau.. Insyallah sempat nak nk edit video tue.. smlm farah nk trim video tue tak boleh sbb sofware tak support.. nie dh extent sempat la adjust blk..

      Padam
  20. Dpt gak. Tapi tak reti nak buat video.

    BalasPadam
  21. alahai.. siannya akk.. mungkin ada sebabnya kak.. ada hikmahnya tu.. jgn sedih ya..try je buat lagi.. :)

    BalasPadam
  22. lahainya, kesiannya
    tak mengapalah ye, better luck next time =)

    BalasPadam
  23. salam. sedih kan? uhuk sabar jela bukan rezeki kut.. :)

    BalasPadam
  24. Akak soh anak2 je buat tapi tak jalan2. Depa lagi hebat bab edit mengedit nih...

    BalasPadam
  25. Laaa... kenapa tak boleh nak edit? iskhh sayangnya...

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum.... Sabar ya sis....

    BalasPadam
  27. Tanpa NamaApril 23, 2014

    xpe ayg kita try len kali pasti lebih mantop

    BalasPadam
  28. Sabar je lah. X de rezeki.

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||