Alhamdulillah Rezeki Datang Bergolek-Golek

13:28


Salam bloggers,
Masih lagi nak berkongsi cerita pasal aktiviti anjuran kelab jabatan farah.. Pada hari Ahad baru2 nie Kelab Sukan & Kebajikan Jabatan Farah telah mengadakan Mesyuarat Agong Kali Ke-5 yang bertempat di Hotel Evergreen Laurel, Penang..

Yang bestnya mesyuarat kelab kali nie ada sesi cabutan bertuah.. hadiah2 untuk cabutan bertuah pulak tue semuanya hebat2..For your info, semua ahli kelab akan mendapat hadiah masing-masing...cuma bezanya nanti hadiah yang bakal ahli dapat tue berbeza dari segi harga jer.. ada yang akan dapat hadiah mahal..dan ada jugak yang akan dapat hadiah yang murah..kiranya bergantung pada rezeki la kan...dah namanya pun cabutan bertuah.. 

Dipendekkan cerita, 35 nombor telah pun dicabut dan yang tinggal sekarang cuma 5 nombor sahaja yang belum dicabut lagi..dan salah satunya adalah nombor farah.. hehehe... - Semua ahli2 yang nombornya belum dicabut diminta datang ke depan.. Seram sejuk tangan farah masa tue sebab hadiah2 'Top 5' nie semuanya best2!! Walaupun hajat kat hati tue nak la menang hadiah Grand Prize - Toshiba 32" TV tetapi mungkin bukan rezeki buat farah kot nak bawa balik TV pada hari tue.. Nombor bertuah '5026' milik Farah tue hanya dapat membawa pulang sebuah 'Pensonic Water Dispenser'!!...Ermmm hadiah nie pun kira okey la jugak kannn.. macam tahu2 jer yang farah baru pindah masuk rumah baru...lepas nie tak payah dah nak masak air pakai kettle lagi ... hehehe.. ^__^

Btw thanks kepada semua barisan AJK Tahun 2013 kerana telah berjaya menganjurkan majlis ini dengan meriah dan gemilang sekali.. Buffet hari tue pun best.. semua sedap2.. kalau boleh tahun depan pun buat macam nie lagi okey!!!!! =D









You Might Also Like

32 comments

  1. wah meriah giteww, congratss Farah akak tumpang happy untuk Farah... cop... jujur, adik akak ni semakin bom kebabom dah sekarang ni...

    BalasPadam
  2. tahniah..sukanya dapata cabutan bertuah yer...

    BalasPadam
  3. pergh! gempak hadiah tu farah! tahniah dear :), tu pasal le kenit pun suka gi AGM ni tau hehehe :D

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak farah. alhamdullilah. murah rezeki. bestnya. tumpang gembira ~~~

    BalasPadam
  5. wah...rezeki betul..dah save kat situ dah..x yah susah2 nak fikir water dispenser bagai...

    BalasPadam
  6. wow tahniah dpt hadiah free

    BalasPadam
  7. Bestnyaaa Farah..Tahniah..hadiah best tuu..tak payah beli dah kan..terus guna je nanti..hehee

    BalasPadam
  8. bestnyeee... tahniah dear.. ehh nmpk farah dah kuwus la.. comey..hihi..
    p/s: sorry farah.. baru smpt jengok 1 entri.. yg lelama tu nanti deqla komen2 yer.. lom berksmptn lagi ni.. tenet slow sgt.. take care dear...

    BalasPadam
  9. waaahhh..tahniah farah..rezeki tu..bsr hadiah..untung la company bg hadiah best2..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah . . . rezeki :)

    BalasPadam
  11. wa. syukur alhamdulillah. rezeki masuk rumah baru la tu :)

    BalasPadam
  12. wah bestnya kak!tahniah!

    BalasPadam
  13. tahniah farah.. semoga terus murah rezeki.. :D

    BalasPadam
  14. bestnye hadiah tu..berbaloi-baloi

    BalasPadam
  15. murah rezeki..hadiah best pulak tu...kite ni kalau nama cabutan bertuah frame pun payah dapat..hehehe

    BalasPadam
  16. wah nuntung lah... sy selama ni.. ape2 majlis pn xpernh dpt cabutan brtuah... xde ong.. hehe

    BalasPadam
  17. Salam jumaat Farah..kita pun pernah menang no 2. Dapat TV32 inc. Masa tu excited nak grand prize..he..he

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah... rezeki orang masuk rumah baru...! :D

    BalasPadam
  19. alhamdulillah...best nye dapat water dispenser....zura pernah menag cabutan bertuah kettle je.. tu pun dh brapa thn lps dh.. hahaha

    BalasPadam
  20. alhamdulillah...tahniah ye..rezeki2

    BalasPadam
  21. alhamdulillah.. rezeki tu kak.. tahniah.. =)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||