Promo Monopod Murah

10:06



Salam bloggers,
Bila stress mula la tangan nie gatai nak shopping..*ubat stress yang paling mujarab kot..Setuju tak?? hehehe - So dalam dok survey2 online semalam terjumpa la benda yang memang farah dok aim lama dah nak beli...apa lagi kalau bukan Monopod yang tengah hot di pasaran sekarang la...Harga dia memang baikkk punyaaaa...so wajib la grab satu kann.. Normally orang jual Monopod nie around RM50 jugak betul tak... Tapi sekarang Living Social buat promo hanya RM39 sahaja + FREE Shipping!..

Monopod nie ada 3 jenis color.. Black, Blue & Pink.. Actually farah nak beli color Black.. tapi out of stock la pulak.. yang ada stok cuma color Blue jer.. so ambik jer la.. dah murah kannn...

Berminat nak beli jugak ke?? hah p cepat2 terjah Living Social sebelum kehabisan stok yer...Bye..  =D






You Might Also Like

41 comments

  1. ANUM PUN DAH GRAB PROMO NIE

    BalasPadam
  2. akak dah beli dah...beli kat kawan blogger

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak Farah, wallah murah gila tu! heheee pasni selfie habis la... heheeee singgah menabung digi sini~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak, sheila dah terima parcel akak. terima kasih banyak. suka sangat dapat hadiah comel-comel tu. hihi singgah menabung michelin sini~~~

      Padam
  4. wow2. lepas ni makin sakan la berselfie

    BalasPadam
  5. Kakak memang belum ada lagi Farah
    Tengoklah macam teringin juga ni..

    BalasPadam
  6. murah... makin ramai yg beli monopod nie.. boleh bergambar sakan...

    BalasPadam
  7. memang hot item sekarang hehe

    BalasPadam
  8. bagus bagus bagus. thanks kak bg idea nak beli kat mana monopod ni. hehe

    BalasPadam
  9. murah la kak..selalu org juak dlm rm59 camtu

    BalasPadam
  10. err..mcm nak tekan jugak je nie..hehehe..

    BalasPadam
  11. living social and groupon farah, memang berbaloi...

    BalasPadam
  12. fenomena monopod..lepas ni memang sakan lah farah berselfie..

    BalasPadam
  13. Harganya murah ya kalau gitu?

    BalasPadam
  14. Dah pemes monopod ni sekarang kan.....:D

    BalasPadam
  15. wah.. memang murah tu farah.. rugi tak beli.. :D

    BalasPadam
  16. teringin jugak tapi tak guna bb,so tak boleh la nak beli...hehe

    BalasPadam
  17. Murahnya..rin beli dah lama..rm50..okla jgkkan

    BalasPadam
  18. murah dah tu.. kiter beli rm50.. huhu

    BalasPadam
  19. alaaaa dah beli dengan Rara haritu..
    tak apa lah benda yang sama je pun hehhee kalau tidak mmg dah beli yang ini :)

    psstt Farah.. komen farah tu I dapat tau.. ;)

    BalasPadam
  20. asslmkm kak.. lma nya saya tak terjah sini kan..

    saya start pregnant ni punya malas nak bergambar. haha.. jadi buat masa ni tak heran dgn bnda ni..
    hehe..
    kak, akk ada pos hdiah kan? tadi dah dapat. tapi sy kat n.9 dah. so nti balik ipoh baru dpt tgk hdiahnya..hehe
    mekasih ye kak.. =)

    BalasPadam
  21. murah jer harganya . ingatkan beratus ...

    BalasPadam
  22. salam singgah. ada yg jual murah lagi daripada harga tu tapi tak tau la kualiti ok ke tak

    BalasPadam
  23. Lagi murah..hehehe...yeringin nk beli tp jrg jrg selfie...kang beli rse membazir plak..huhuhu

    BalasPadam
  24. Akk dh beli dah.. Yg mmg murah.. Berbaloi belikan

    BalasPadam
  25. wow cantiknya..shopping memng terapi diru yg pling mujarap..ha..ha

    BalasPadam
  26. oklah... murah jugak. Tapi setakat ni KN tak minat nak beli sbb tak suka selfie. hehe.. ada kena mengena ke?

    BalasPadam
  27. nak beli, tapi encik suami kata mengada...hehe

    BalasPadam
  28. bolehla berselfie2 pas ni..mermang murah

    BalasPadam
  29. macam-macam gaya orang nak berselfie sekarang ni ye...hihihi

    BalasPadam
  30. murah juga... tapi akk belum terpanggil nak beli...

    BalasPadam
  31. salam. uhuk belum berminat nak beli hhehee

    BalasPadam
  32. Anak sulung akak dah sebulan dok wirid nak benda ni...haisshhhh...ngalahkan mak nyer. Murahhh tuuuu...

    BalasPadam
  33. xder phone canggih nak bermonopod

    BalasPadam
  34. Kawan idah jual RM40... sama brand nie... ermm.. tapi hati ini belum melompat2 untuk membelinya lagi... :D

    BalasPadam
  35. Anak akk ada monopod ni. Tp mana dia letak ntah.

    BalasPadam
  36. monopod rm13 sahaja...col 0103753054

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||