Hah!! Emir Buat Apa Tue???

08:53


Emir tak perasan aksinya yg sedang asyik dok menyelongkar handbag mamanya telah berjaya dirakam oleh papanya..

 Masih lagi gigih dok menyelongkar...senyap2 jer dia dok buat kerja nie kat celah sofa yer..hehehe

Akhirnya bila terkantoi macam nie la aksi dia.. haippp.. pantang lepa letak handbag aih!!! hehehe




You Might Also Like

36 comments

  1. toksah cakap emir farah, adik dia yang kat sini pun dah pandai dah tacing2 mummy punya handbag dah...ha ha ha... apa yang minat sangat tak taulah....

    BalasPadam
  2. amboiii..mencari ape la tu agaknye...

    BalasPadam
  3. hahah comel je Emir terkantoi gitu. Gambar ni kalau ditunjuk bila Emir dah besar nanti mesti dia gelak sakan ni haha :D

    BalasPadam
  4. Emir cari apa tu. Mesti mama suka sorok gula-gula dalam beg...ahahhaaa...

    BalasPadam
  5. Emir...luculah lah sayang hehehhehe suka tgk gambar emir terkejut pakai pampers jek...sheksi tau dia hehhehe....anak2 suka explorasi benda baru...biarkan farah...kita cuma pantau dari jauh...bagus tuh punya daya imaginasi tinggi...

    BalasPadam
  6. apa yg dica ri tu emir??haha

    BalasPadam
  7. apa yg dicari tu..hehe~

    BalasPadam
  8. besar dah Emir, lama betul rasa tak datang siini..

    BalasPadam
  9. hahaha..oo..emir dah pandai selongkar ye..
    btw, comel la emir gigit jari cmtu..nmpk sgt tekezutnye..hihi

    BalasPadam
  10. hahah cumelnya
    kusyuk je dia menyelongkar
    tu kalau dapat lipstik, siapp :)

    BalasPadam
  11. haha comelnyya sis...kan dah trkantoi

    BalasPadam
  12. comelnye emir..nak gigit sikit

    BalasPadam
  13. Hahaha...kantoi. Bebudak memang suka selongkar HB kita ni.

    BalasPadam
  14. jumpa tak apa yg dicari emir? hheee

    BalasPadam
  15. sama cam my anak buah ... bersepah isi dibuatnya .

    BalasPadam
  16. salam kenal..kan dah ter'tangkap'..hehee..comel

    BalasPadam
  17. emir mcm saya la. sula selongkar beg.. hihihiih :) tpi beg adik beradik atau mak sniri je lah.. huhuhu

    BalasPadam
  18. Oh... itu kerja Emir ye sayang.
    Apa dlm beg mama tu. Ada jajan ke hihi...

    BalasPadam
  19. emir nak tengok apalah dalam beg mama nih!!! ada duit syiling tak nak masuk tabung...

    BalasPadam
  20. sikembar macam tu la..kadang2 amik lipstick sorok bawah kusyen bajet orang x nampak...

    BalasPadam
  21. polis sedang menyelongkar..hihi
    tertangkap!
    menabung nuffnang sini - clinique

    BalasPadam
  22. kecik2 lg dh jdk detektif conan...kobek henbeg mama carik cokelet.. hahahahaah

    BalasPadam
  23. hahahah.. comel sgt muka bluurr dia tuuu

    BalasPadam
  24. Heheee...comel je mse kantoi tuh..

    BalasPadam
  25. ada la tu dia nak cari tu

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum kak, hehe comelnya muka Emir muka cuak kantoi sudah. hehehhee

    BalasPadam
  27. Mana mama tak pakaikan Emir baju niee... siann dah togel dah... hehehe...

    BalasPadam
  28. ahahhahaha kantoiiiii.. muka mcm tak bersalah je.. ;P

    BalasPadam
  29. pndai pula dia buat muka terkejut camtu je kak..hehe

    BalasPadam
  30. hehe...kelakarlah emir ni
    comel sangat tengok aksi dia yang paling last tu
    tapi memang semua budak suka selongkar beg =)

    BalasPadam
  31. hehe...kelakarlah emir ni
    especially gambar akhir tu, comel sangat =)

    BalasPadam
  32. Comelnye emir ni. Btw suke sgt wallpaper rumah kak farah. Boleh share x design pe tu

    BalasPadam
  33. alamaakkk...kintuuuiii

    BalasPadam
  34. Tanpa NamaApril 23, 2014

    anak papa mmg naughty....tp dia pengubat hati papa

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||