Happy 2nd Birthday Mayesa Yahya!!!

08:58


Salam bloggers,
Dah tengok entri semalam??? hehehe..kemain mamanya bikin dialog sendiri kan.. itu namanya dialog Poyooooo...hahaha.. okey sebenarnya situasi tue di capture secara sponton.. memang farah ngn bff farah nie suka jadi mamarazi kat budak berdua tue sebab kami suka kalau dapat capture gambar2 candid depa.. kalau nak tahu Emir & Icha sebaya tau..cuma Icha tua sikit sebab Icha lahir 3 bulan awal daripada Emir.. So memandangkan Mama depa dua nie pun BFF so depa dua pun kena la jadi BFF jugak kann..  hehehe

Baru2 nie celebrate birthday Icha kat KFC jugak..sama macam Emir hari tue la.. kalau ada yang terlepas nak baca entri farah celebrate 1st birthday Emir kat KFC meh laju2 baca kat SINI na.. hehehe..kalau tanya farah why KFC menjadi patut menjadi lokasi pilihan hampa celebrate birthday anak tersayang?? jawapanya of coz la sebab tempat nie sangat2 happening!! selain ayam kepsi yang sedap sehingga menjilat jari tue.. depa jugak ada games yang best utk menghiburkan anak2 kita.. dan yang paling menarik lagi adalah penampilan maskot Chicky yang boleh membuatkan majlis sambutan hari lahir si kecil kita itu menjadi bertambah gempak lagi.. hahhh gitu!!! hahaha...okey la jom kita layan gambar2 pulak yer.. =D


Nampak tak budak kecik sorang tue dok menyibuk jugak kat tengah2 tue...macam laaa dia pandai nak main sangat kan... hehehe


Masih lagi dengan tema The Avengers..last year topeng nie tak muat kat Emir..tapi sekarang dah muat.. that means sekejap jer anak mama nie membesar kannn.. tapi sat jer Emir nak pakai topeng nie..lepas tue tah mana hilang dah topeng dia pun tak tau..huhuhu..rimas la tue kot.. =D

Gambar bersama Mama Icha wajib la ada kan.. =D

Yeayy..Kemunculan Mr.Chicky yang dinanti!!! See, Emir dah start melalak dah.. takut dengan Mr.Chicky...tapi kan.. tapi kan.. i tak puas hati tau dengan KFC.. sebab last year Mr.Chicky keluar masa Emir nak potong kek jer.. tapi kali nie Mr.Chicky keluar main games sekali dengan budak2.. jelossss i tau..


Bila Emir dah start nangis tak nak stop so terpaksa la mama take over sesi memujuknya pulak.. Ish Emir nie baby boy tau..kena strong!!


Yeayy Emir dah okey.. tapi nak berdukung pulak dah..tak nak turun selagi Mr.Chicky dok ada depan mata..


Okey dah penat mama dukung pass to Papa pulak.. suka la Emir dapat makan ayam Kepsi yer.. nyum..nyum.. dap..dap...

Happy 2nd Birthday Icha.. Semoga membesar menjadi anak yang solehah dan membanggakan Ayah dan Mama ya! Uncle Edy, Aunty Farah & Emir love Icha!! 




You Might Also Like

25 comments

  1. happy birthday...semoga berjaya dunia akhirat,

    BalasPadam
  2. seronoknya kan sis..ada anak sebaya plak tu

    BalasPadam
  3. Nak puji ikhlasssssss....mama emir sgt cantik org yer...untung emir dpt join party icha...best yer buat kt KFC...meriahhh ada maskot bagai...huwaaaaaaa nak buat la besday party Qi...tggu Qi umur 4-5 tahun kot...dh pandai ckp sikit senang dia fhm ini party dia heheh

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak Farah, wahh bestnya buat party dekat KFC. heeee memang port yang terbaik kalau nak celebrate birthday anak kan. heee singgah menabung michelin sini~~~

    BalasPadam
  5. hepi besday to icha..comel kan mahen besday gurl..membsr dgn sihat yer syg..moga menjadi anak yg solehah buat mama n ayah ;))

    BalasPadam
  6. saya pun plan nak buat birthday anak kat kfc :)

    BalasPadam
  7. wah meriah majlis ni
    eh farah, berapa kos nak buat dekat kfc ye
    nak cuba jugalah kot ada rezeki nanti =)

    BalasPadam
  8. mm besh nya .. sedap nampak kek tu. happy bday to icha jugak :)

    BalasPadam
  9. klau ada ayam betul2 depan mata tak de takut dah ni..dikejarnye ayam tu..hahaha

    BalasPadam
  10. Comelnya Emir.. tapi kenapa nangisss.. hilang vogue mama Emir tau.. hehehe

    BalasPadam
  11. Tanpa NamaApril 25, 2014

    thanks my bff :) mama icha

    BalasPadam
  12. comel nye Icha.. rambut chinese doll.. meriah nye party cm nie.. best2..

    BalasPadam
  13. Tanpa NamaApril 26, 2014

    anak papa pun tumpang glamour gak...hehe

    BalasPadam
  14. Happy Besday Emir, celebrate 1 tahun ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai dear.. bukan birthday anak I tp celebrate birthday anak bff I.. :)

      Padam
  15. Woww... meriahnya majlis... :D

    BalasPadam
  16. Happy Birthday Icha..Semoga membesar menjadi anak yang solehah..Alahai aish takut dengan Mr Chicky ke..biasalah budak-budak..memang takut kalau tengok benda besar walaupun dalam TV suka tengok..hehee

    BalasPadam
  17. happy bday kat bday girl tu

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||