Kalau Hati Dah Suka Maka Ini Lah Jadinya!!!

08:49


Salam bloggers,
1st time dalam hidup shopping kasut dari brand dan design yang sama sampai 4 pasang! Please jangan kecammm farah yer! farah tak bersalah di atas keborosan yang berlaku ini...yang bersalah adalah JellyBunny! sebab 'why' mereka keluarkan koleksi kasut yang sangat..sangat..sangat selesa dipakai nie hahhh..dah la selesa dipakai.. bau dia wangiii pulak tue.. macam mana tak menyebabkan farah ter-boros tanpa sedar dan ter-beli hampir kesemua koleksi color yg ada..huhuhu #rabakpoketakudibuatnya



Terlalu ikutkan sangat nafsu begini la jadinya kan..tak kisah la janji hati dah suka.. So ini la antara koleksi color yang menjadi pilihan farah.. From left Black, Blue, Pink & Green..lepas nie boleh la melaram pakai baju dan kasut color yang sedondon kannn...then lepas tue pulak kita ber-selfie banyak2 sambil #tag 'outfit of the day' laaa sangat..hehehe

Okey pasti akan ada yang bertanya nanti berapa la harga sepasang kasut nie..meh farah nak bagi tau siap2.. kasut nie dijual pada harga RM119 sahaja..tapi kalau nak jimat hampa p beli time ada sale..macam yang farah beli baru2 nie.. Beli sepasang kasut nie pada harga asal dan pembelian kedua dengan harga diskaun sebanyak 20%..Berbaloi2 kan....So cepat2 p beli k... boleh kita boria sama2..=D






You Might Also Like

34 comments

  1. jelly bunny mmg best.... selesa and wangi macam jelly.. hehehee...

    BalasPadam
  2. tuuu diaaaa...sekali empat kak farah angkut! hahaha...sally nak warna biru tu! :P

    BalasPadam
  3. ok ai is jeles, tapi jelly bunny memang awesome farah... akak suka hak pink of course and electric blue tu... tapi bila tengok lama2 jadi suka semua...ha ha ha... ni nak pergi cuci mata ni...

    BalasPadam
  4. zura pun sama cm farah la..kalu dh berkenan ngan satu2 design, sanggup beli warna berlainan, konon nk suh nmpk berbeza la padahal design sama jer.. hihihihih !!!

    BalasPadam
  5. WAHHHHHHHHHHHH..cantiknya kasut..saja wat i jeles

    BalasPadam
  6. mak oiiii.....semua sama lain kaler jer..biar betul ni farah...apapun sangat santek la kasut tuh...

    BalasPadam
  7. cantikkk..mesti best sgt ni spi farah sanggup borong 4 pasang design yg sama..

    BalasPadam
  8. wah..banyaknye..mmg penggila kasut ye..hehe

    BalasPadam
  9. wahhhh banyaknye cantik2 pulak tu.. Hehe

    BalasPadam
  10. todia kak... smpai 2 nya amekk.. fuh.. kalau dh berkenan mcm tu la kak kan.. saya xpernah agi beli brand ni . nanti nak usha jugak la mana tau kot sdp pakai kan.. :) saya jenis suka pi berjalan tak ingat nak berenti lagi kaki tak lucut.

    BalasPadam
  11. wow banyaknya kasut :D..blh buat koleksi

    BalasPadam
  12. Tak pe janji puas hati.. Biasa tu org pompuan tak boleh lari dari bershopping. Hihi

    BalasPadam
  13. Selalu dengar budak2 kat office criter tentang JellyBunny nie... tapi seriously idah belum pernah berkesempatan lagi ke kedainya dan tengok koleksinya...

    Shopping sakan naaa hangpa... :D

    BalasPadam
  14. wahhh banyaknya ^_^ itulah kalau dah suka kan

    BalasPadam
  15. amboi banyaknya. tercekik eka hehehehe

    eka x penah lagi beli jellybunny ni. lpasni nk try satu hehe

    BalasPadam
  16. cantik! awat ambik design sama?
    hijau paling the boom!

    BalasPadam
  17. wah shopping kasut. pewit! cantik kasut tu..
    menabung nuff sini

    BalasPadam
  18. Hai kak farah. Comelnya warna2 dia. Tasha selalu lalu depan jelly bunny ni tp kaki ni berat sgt nak melangkah masuk.wahhh mgu ni nak jugak g la.

    BalasPadam
  19. wahhhhh... terbaiklah shopping ni.... sama design n brand .....

    BalasPadam
  20. agak klu saya ada kat situ pun blh jadi lgu tu gak ... suka kasut !

    BalasPadam
  21. janji selesa dan berbaloi2 confirm beli.. cantik la..

    BalasPadam
  22. banyaknya kasut..semua sama2..emm..hari2 pi kerja tukar2 kasut je kan...hihi

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum kak Farah, amboii sampai 4 pasang dia borong. fuyohhh bestnya... singgah menabung ford sini~~~

    BalasPadam
  24. farah..bagi cik nor sepasanglah..hihik

    BalasPadam
  25. Akak tunggu YES dapat beli dgn harga 50% less...ahahhaaa...

    BalasPadam
  26. kat mana yer outlet jelly bunny nih?
    saya ni jenis yg satu kasut jer.. pakai sampai lunyai gitu kekdahnya... kalau selesa teringin jugak satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Farah beli kat outlet Queensbay Mall Penang.. beli la satu confirm akan suka..=D

      Padam
  27. haaa nak beli jugak lah.. nanti mai penang boleh duet boria dengan farah.. hehehe
    nice color pilihan u Farah.. ceria2 je kaler u pilih.
    I pun suka Jelly Bunny sebab wangi wangi wangi.. tak ada lah istilah bau kaki hahahha

    BalasPadam
  28. klau saya beli 4 kasut terus, silap2 setahun cik abg saya tak kasi shopping kasut dah..hehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||