Tudung Online Trendy & Moden

10:08


Sticky post
*scroll down for new entry*

Salam Bloggers,
Sekarang nie banyak betul design tudung yang dijual kat pasaran kan.. ada yang jenis tudung instant la, shawl la, tudung syria la...eh macam2 nama lagi la..kalau farah nak list kat sini semuanya sampai esok pun tak habis kot.. Malah tidak dilupa juga kini tudung wanita moden juga mempunyai pelbagai jenis corak seperti bunga-bungaan, tribal dan Aztec print yang cukup digilai oleh golongan wanita muda dan remaja...macam farah yang sedang berusaha untuk bertudung nie lebih gemar memilih shawl dan tudung instant.. tak kisah la samaada ianya bercorak ataupun plain..janji selesa dan boleh digayakan dengan baju kurung moden, dress dan juga jubah...

Tahu tak sekarang nie kita dah boleh beli tudung online secara atas talian tanpa perlu keluar dari rumah... Online shopping nie adalah jawapan terbaik buat orang macam kita yang asyik sibuk jer memanjang sampaikan tak sempat nak keluar membeli-belah...lagi satu yang bestnya shopping secara online nie ianya jauh lebih mudah serta menjimatkan masa dan wang kita..Ini adalah kerana kita tidak perlu bazirkan wang kita untuk perbelanjaan seperti minyak, parking serta tol...semuanya dapat dilakukan hanya dihujung jari sahaja.. Macamne menarik bukan? Kalau nak tahu kat Malaysia nie ada banyak website online shopping yang menawarkan perkhidmatan terbaik untuk pembeli online...



Sebagai contoh, Zalora bakal memberikan pengalaman online shopping terbaik buat kita. Reputasi mereka sebagai destinasi fesyen online terkemuka di rantau ini memang tidak mampu digugat oleh sesiapa pun. Website Zalora mempunyai barisan jenama-jenama terkemuka antarabangsa dan tempatan. So jangan tunggu lagi..Jom kita beli tudung online murah dan pakaian Muslimah yang gojes2 dengan Zalora sekarang!!!


You Might Also Like

27 comments

  1. tak pernah lagi lya beli tudung online nie sis..lya lebih suka beli direct hihi sbbb nak pegang tudung tu :D

    BalasPadam
  2. cantik2 belaka ;D
    kalau pakai sure meletop ni..hihi..suke la corak2 simple camni..

    BalasPadam
  3. ASSALAMUALAIKUM
    SINGGAH PAGI
    SORY BZ DAY
    HAPPY WEEKEND

    BalasPadam
  4. farah just wanna say, I love the zig zag green one... *_^ salam jumaat farah adikku sayang...

    BalasPadam
  5. betul farah.. bnyk online shop yg wujud skrg lwbih mudah utk kita bershopping kannn.. tp masih ramai jg lagi yg keluar bershopping di mall2.. dgn Zalora pulak lebih bnyk choice utk kita bershopping.. ·;-)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak Farah, haii laa cantik betul shawl ni... singgah menabung ribena sini~~~

    BalasPadam
  7. cun-cun tudung ni sumer, tapi tak pasti muka kenit ni sesuai ke dak nak pakainya hehe :D

    BalasPadam
  8. Akak pernah juga shopping di Zalora bajet badan tu kuruih beli la yg free saiz sekali sendat daaaaa...ahahhaaaa...

    BalasPadam
  9. muka fae tak ngam pakai tudung instant huhu

    BalasPadam
  10. cantiknye jubah dan tudung.. tudung boleh beli online.. tp kalau baju nie ssh sikit sbb badan tak mcm model.. hehe.. kene try..

    BalasPadam
  11. akk pon suka shawl... tapi nak beli on9 malas...hhee

    BalasPadam
  12. Cantik, tapi akak ni tak berapa pandai nak pakai selendang..huhuhu

    BalasPadam
  13. sis dah cuba ek beli kat zalora ni?

    BalasPadam
  14. cantik2 kan tudung nie... :)

    BalasPadam
  15. cantik la kak! hari tu saya ada tengokkkk jugakk,, rambang mata sat!

    BalasPadam
  16. Umi Qi belum pernah lg beli tudung online...rasa mcm nak mencuba...menarik kan tgk jenis kalernya...haishhh saje tau farah nih nk suh umi Qi beli tudung lg hahahhahah

    BalasPadam
  17. cantik betol style model tu belit tudung...zura tk pandai lor...tgn kaku tol

    BalasPadam
  18. Mudah jer nak perabihkan duit skrg nie kan... duduk sesaja pun duit boleh mengalir keluar dari hujung jadi hehehehe...

    BalasPadam
  19. saya pun selalu beli online
    tapi zalora tak penah try lagi =)

    BalasPadam
  20. Cantik-cantik semuanyaa..suka dengan corak fresh diorang..yang online shop yang lain pon boleh tahan jugak..harga pon memang murah..hehee

    BalasPadam
  21. suka tgk org pakai shawl camni..tp sendiri nk pakai x konfiden..huhu..camno tu..

    BalasPadam
  22. Nice to see simple and beautiful designs.. i am really looking new Hari Raya collection.. Hope you will post soon

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||