CPUV Nuffnang ~ IKEA Children

08:00


Salam bloggers,
Patah tumbuh hilang berganti.. lepas jer CPUV ~ Digi Project Red dah credited..muncul pulak CPUV terbaru untuk blog ini.. Alhamdulillah syukur sangat walaupun CPUV tak semeriah dulu tetapi rezeki untuk farah tetap ada..hehehe...

Thanks yer Nuffnang..Kalau boleh bagi la banyak2 sikit baru la meriah blog i nie.. ^__^


Kempen CPUV terbaru nie datangnya dari IKEA-Children...Jom kita cuci mata tengok apa yang best kat SINI...





You Might Also Like

20 comments

  1. alhamdulillah ada juga kan sis..lya menabung cne ;)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...murah rezeki farah...

    BalasPadam
  3. tahniah farah..cpuv silih berganti..alhamdulillah rezeki tu..best jgk toy storage tu..xde umah bersepah2 ngan mainan danish nnti..hihi..tp kene tggu danish bsr sket..smp duit beli sndr..kikiki..

    BalasPadam
  4. yeahhhh murah rezeki Farah..
    nnt dah redeem boleh lah belanja I nasik kandaq na hehehehe :)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah.. rezeki akk.. :)

    BalasPadam
  6. Itulah kan Farah.. kalau dah rezeki itu milik Farah ia tetap dtg..
    Jgn bimbang nanti Mr Nuff bagi lagi banyak:)

    BalasPadam
  7. Waahhh...lepas satu-satu eh Farah.

    BalasPadam
  8. Usaha maju jaya... :D
    Murahnya rezeki cik farah nie...

    BalasPadam
  9. syukur.. ada saja rezeki akak..:)

    BalasPadam
  10. syukur.. ada saja rezeki akak..:)

    BalasPadam
  11. Tahniah. Tak kluar plak iklannya.

    BalasPadam
  12. tak mengapa, at least ada juga
    saya ni yang tak penah...hehe

    BalasPadam
  13. bestnya,, Ikea lagi.. seronok ni kalau dapat.. congrate

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||