Hadiah Untuk Bakal Pememang GA Mamaniza Dah Sampai!!!

13:43



Salam bloggers,
Yeayyyyy..hadiah untuk bakal pemenang GA Mamaniza dah sampai.. Comel tak pin2 nie??? Eh mesti la comellll kan!!! Koleksi Pin2it by NeenaAnuar nie limited edition okey..mula2 tue farah plan nak beli untuk pemenang GA Mamaniza jer.. sekali farah pun terjatuh hati sama dengan koleksi Pin2it by Neenaanuar nie..itu yang farah terborong hampir kesemua koleksi yang kak neena jual nie.. hehehe..

So kepada semua peserta GA Mamaniza boleh la cuci2 mata dulu tengok yang mana satu hampa berkenan.. kalau nak jampi2 sikit kat gambar tue pun bolehhhh..mana tahu ada rezeki hampa nak menang kannnn.. heeeee..Bye! =D






You Might Also Like

22 comments

  1. cantiknyee pin nie.. unik... :)

    BalasPadam
  2. salam. wow cantik hadiahnya!

    BalasPadam
  3. waaahh.. sampai dah... mama je tak boleh masuk bertanding ni, tak aci.. hihihi

    BalasPadam
  4. whoaaaa.xsempat aku nk beli.ko dh borong dulu.meh lah 1.

    BalasPadam
  5. okay, Sally nak g jumpa Tok Moh kejap..hahaha...nmpk tak dia punya excited nak tu :P

    BalasPadam
  6. Wahh bestnya hadiah..untung nya sapa jadi pemenang tu kan..hehee

    BalasPadam
  7. wah comel2 semua pin tuuu

    BalasPadam
  8. Farah one of the sponsor utk GA mama niza ye.. :)
    Ok jugak hadiah mcm ni..

    BalasPadam
  9. farah sponsor GA mamaniza ye
    cantiklah =)

    BalasPadam
  10. farah penaja la ni ye....tahniah..

    BalasPadam
  11. owh sponsor ye? cantik..

    BalasPadam
  12. wow comel2 belaka la sis..sapala yg bertuah dapat tu ya :D

    BalasPadam
  13. channel cantik.. nak3.. baru je join

    BalasPadam
  14. hihi.. TQ so much for shopping with Pin2it yea darling! *kiss*

    BalasPadam
  15. cantik2 dan cumil2 je

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||