Percutian Ke Bali 2014 ~ Part II ~ Padang-Padang Beach

08:29


Salam bloggers,
Destinasi kedua yang kami singgah adalah di Padang-Padang Beach.. Mengikut kata Pak Made, Padang-Padang Beach ini merupakan salah satu pantai yang tercantik di Bali.. Kalau hampa datang ke Bali pastikan tempat ini ada dalam itinerary hampa okey.. 


Signboard Welcome to Padang-Padang Beach.. walaupun signboard buruk tapi tempat dia cantik bangatttttt.. 


See..ramai betul orang yang dok bermandi manda kat sini.. semua seksi meksi jer.. 


Oh ya kami tak turun sampai kat bawah tau sebab kami semua tak terasa nak mandi laut..kami hanya menikmati keindahan tempat nie dari pandangan atas sahaja.... lagipun tak koserrr kot nak mandi laut tengah2 cuaca dok panas membahang nie.. satg buat melekit badan jerrr...


Okey mari mulakan aktiviti bergambar kita yer.. heeeee



Bagi hampa yang tak nak turun ke bawah.. hampa tetap boleh menikmati pemandangan indah tempat nie dari atas.. Dari sini boleh nampak dengan jelas lautan yang membiru..

Gambar kami tiga beranak wajib la ada kannn.. 


Cantik sangat!!!! kalau la cuaca tak berapa panas sure kami tak melepaskan peluang untuk bermandi-manda dan bersuka ria kat sini.. T_T


Rindunya......rasa macam nak pergi bercuti ke Bali lagi laaaaaaaaa... farah memang suka Bali sebab tempat dia semua cantik2 dan masih mengekalkan keindahan alam semulajadi.. rasa tenang jer bila kat sini...



Okey habis dah story kita pasal Padang-Padang Beach nie yer..memang tak banyak gambar yang dapat farah ambik semasa kat sini...jadi la sekeping dua buat kenang-kenangan..

Our next destination pula adalah melawat ke Uluwatu untuk menonton tarian Kecak Dance..yang tue kita story kat next entri la naaaaaaaa.. Bye! ^__^





You Might Also Like

22 comments

  1. seronoknyer....berjalan-jalan...

    BalasPadam
  2. cantiknyaaaa... suka tgok pantai <3

    BalasPadam
  3. Memang santekk...seronok kan bercuti dengan keluarga

    BalasPadam
  4. akk pegi bali dulu masa kecik2, dah tak ingat dah sebab akk tak suka pegi pantai...hhe.. walaupun pantainya cantik

    BalasPadam
  5. Canteknyee gmbar.. Teringin jgk nk kesana

    BalasPadam
  6. subhanallah, cantiknye pantai kat bali.. tak mandi ke kak Farah.. kalau Fiza dah pergi terjun dah tu.. hehe

    BalasPadam
  7. aah lah kan farah.kalau turun mandi kang melekit nk salin2 baju.satu hal pulak kan.

    BalasPadam
  8. wah seronoknyaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  9. mmg cahntek lah Farah.. suka tengok natural scenery kat bali..
    wpun Zaza belum sampai bali lagi (nizam je pernah pergi) bila tengok gambar2 kat sana mmg catik.. ;)

    BalasPadam
  10. alahaaiiii..lawa nawww pulau kt bali ni..nyesal x hanimun kt sana ms br kawenn dulu..hukhukhuk..

    BalasPadam
  11. Bestnye bercuti kt negara org...cntik pemandangan

    BalasPadam
  12. Cantiknya laut. Jamu mata jer lah tgk org mandi seksi meksi. Ada org mandi bogel tak...ekekeke...

    BalasPadam
  13. Haaa.. padang-padang beach nie idah tak pergi lagi... cantiknyaaa...


    p/s : pssttt farah... awak dah jadi mangsa tagging Liebster Award.. :D jawab yer kalau free
    http://acikidah.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    BalasPadam
  14. bestnye..teringin nak ke bali
    org kata kat situ beach dia bez

    BalasPadam
  15. Bila la dpt g vacation lg gaknye heheh

    BalasPadam
  16. Pantai yang cantik...rugi tak mandi Farahhh...

    BalasPadam
  17. Cantiknyaa..kalau dapat turun mandi kat pantai tu best kan!sebab pantai dia sangat cantikkk..heheee..tengok dari atas pon view dia sangat menarik!

    BalasPadam
  18. siapa yang gambar bawah sekali tu ye
    dari 1st entry sampai sekarang, bergambar asyik angjat tangan aje
    style ye...hehe
    cantik pantai di bali ni ye, bilalah pula turn saya

    BalasPadam
  19. cantik pantai dia. Gambar pn cukup cantik n clear

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||