Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

09:37


http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.







You Might Also Like

43 comments

  1. thank you farah for your undivided support and thank you for participating... sila semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  2. gud luck farah..
    wahh rajinnye join segmen..
    in sha Allah..ptg ni klu xbz kite join jgk..
    hikhik

    BalasPadam
  3. tak jumpa kod HTML lah farah...

    BalasPadam
  4. Good Luck

    Saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  5. follow awak.. #685. daripada segmen ni jgak. Good luck!

    BalasPadam
  6. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  7. Salam....saya singgah sini dr segmen yang sama.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  8. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  9. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    BalasPadam
  10. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  11. Fuza pun join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  12. fuza pun join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  13. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  14. kita singgah dari segmen yang sama..
    hihi first link kena mai jenguk :D
    follow sini ~

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  15. Salam singgah dan follow.

    Good luck
    Saya juga join

    http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  16. Salam singgah dan follow.

    Good luck
    Saya juga join

    http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  17. Good luck and done follow you :)

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  18. singgah dari segmen yang sama =) salam perkenalan..

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1_21.html

    BalasPadam
  19. all the best to you darling ;)

    BalasPadam
  20. akak singgah dr segmen ni jugak

    http://eryati.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  21. Singgah cini...dari segmen yg sama ^_^

    BalasPadam
  22. dari segmen yang sama. salam ukhwah, follow blog ni

    BalasPadam
  23. Salam singgah dari segmen yg sama.

    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  24. singgah dari segmen sama, foolow fb n google

    BalasPadam
  25. singgah jenguk kak farah :) *kenyit mata sikit hehehe :D

    BalasPadam
  26. Singgah sini dari segemn yang sama. Good luck farah..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  27. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  28. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  29. Hye kak farah!!! cantik nyer blog akk.. admire! uhu..
    Salam perkenalan, Eyqa dari segmen yg same. Good Luck!

    http://eyqansj.blogspot.com

    BalasPadam
  30. datang menyinggah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  31. Salam perkenalan..... sy sggah sni dr segmen yg sama & follow jgak....:-)

    http://suhadah-manap.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  32. Salam ukhuwah.. saya singgah sini dr segmen yg sama dan follow awak gak.. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html?m=1

    BalasPadam
  33. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    BalasPadam
  34. singgah dr segmen same..jom follow

    http://puterisihatjelita.blogspot.com

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||