Teaser ~ Holiday ~ Bali 2014

12:32


Salam Bloggers,
Bersiaran kembali...seperti biasa rutin harian kita harus diteruskan waima sehebat mana masalah yang melanda kita betul tak??? Hari nie sepatutnya farah kerja tapi motor pulak buat hal pagi tadi.. so EL la kami laki bini hari nie..hehehe... kemain suka lagi kalau dapat cuti kan..hahaha..

Okey hari nie nak story pasal apa ek?? Ermmm story banyak sebenarnya tapi tak tahu nak mulakan yang mana satu dulu.. yang tertangguh dan dah basi pun ada..terutamanya story pasal percutian farah ke Bali bulan Februari yang lepas.. Oh damm!! bila nak update tue akhakkk hoiiiii...Asyik super duper busy jer memanjang... sampaikan tak sempat nak letak watermark kat semua gambar..gambar2 tue pulak ada berpuloh-puloh lemonnn..itu yang buat bertambah parah lagi tuh nak edit!!! huhuhu - Maybe farah kena ambik cuti seminggu kot baru boleh siapkan entri nie...hahaha..Tapi walaubagaimanapun jangan risau farah tetap akan update jugak story percutian kat Bali tue yer...sebab mana boleh farah tak abadikan kenangan percutian kat sana dalam blog kesayangan nie kan...^__^

Sebagai permulaan hampa layankan dulu sekeping gambar semasa bercuti kat Bali nie okey..kalau sekeping senang dik non oiii...tak ambik masa yang lama nak update..hahaha....InsyaAllah sambungannya akan menyusul selepas nie.. Bye! ^__^



psst~hutang blogwalking pun banyak lagi tertangguh nie..InsyaAllah lambat atau cepat farah pasti sampai kat rumah hampa...tunggu jer okeyyyyyyy...




You Might Also Like

18 comments

  1. kelakar je gambar tu..hahaha..:D

    BalasPadam
  2. alolo! comei sungguh turtle tu, hikhik~

    BalasPadam
  3. ooo...bestnya EL erk...hehehe..esok cuti plak lagi kan...sabar je la...

    BalasPadam
  4. haha samala sis lya pun bz yang amat sekarang nie..bw mana yg sempat je ni dulu :)

    BalasPadam
  5. Lama dok tunggu tak muncul2 lagi cerita happening kat Bali tu

    BalasPadam
  6. Tak per sis. Take your time ☺

    BalasPadam
  7. take ur time dearie..
    ikut kan time mmg x pernah cukup utk buat itu ini..
    nak update blog nk kena mood dan idea apa yg nak dicoretkan..
    editing lg.. phewww heheh

    BalasPadam
  8. tak pe...ikut kesempatan yg ada...

    BalasPadam
  9. comel je akak dlm gambar tu..kiut
    beznye klo dpt ke bali
    org kata kat situ tmpt bez utk honeymoon

    BalasPadam
  10. assalamualaikum farah....take time yer..:)

    BalasPadam
  11. kena buat slow2 la kalau gitu..hari ni letak watermark..minggu depan upload..minggu satu lagi baru karang citer..heheheh..lama2 siap la nanti..:)

    BalasPadam
  12. Tulaaa..tak sabar tunggu Entry Bali tu..excited nak tengok semua gambar..hehee

    BalasPadam
  13. seronoknya..dapat bercuti jejauh...

    BalasPadam
  14. syoknya akk.. rajin pergi bercuti.. hehe

    BalasPadam
  15. wah bali! saya tak penah pergi lagi
    yang pasti tak penah sekali pun naik kapal terbang...hehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||