Nuffnang Blogbuster "Oral B Supernova 3" Campaign Approved

00:00





Salam bloggers,
Yeayyy...Syukur Alhamdulillah video yang farah submit untuk Nuffnang BlogBuster "Oral B Supernova 3" Campaign tue dah Approved!!! 


Nanti kalau hampa nampak iklan macam nie keluar kat bahagian LEADERBOARD blog farah...


itu tandanya hero dengan heroin dia dah ready nak beraksi la tue..hahaha..tengok sampai habis tau..alaaaaa tak lama pun 10 saat jer.. 


Campaign nie bermula dari 17-29 Mei 2014 sahaja...
Thanks yer Nuffnang! sebab pilih video I untuk campaign ini...*kiss





You Might Also Like

64 comments

  1. tahniah.... nanti kalau dah upload boleh tgk kat nuffnang je atau kat utube pun ada? *budak baru :P

    sabdapelangi.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mulai esok sampai 28 may nanti video tue awk boleh tengok kat blog farah nie la.. kalau keluar jangan lupa tengok sampai habis k.. x lama pun 10 saat jer.. =D

      Padam
  2. alhamdulillah..tahniah farah

    BalasPadam
  3. wahhh tahniahhh.. hehehe.. suka betui erk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear..Eh mesti suka la sebab baru 1st time buat terus approved...=D

      Padam
  4. dahh tngokk.. ! hehe .. ~ comel aja sambil2 baca surat khabar tuh neh.. ~ *thumbs up .. ~

    tahniah!

    meh lar tngok leen pnya lak.. keh3 :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..malunya ceq..=D
      dah tengok video awak pun comel jugak..

      Padam
  5. cun cun hahaha. simple shot tapi berkesan! Congrates dear :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'a simple jer kenit sebab mula2 shoot tak leh edit guna movie maker..so terpaksa la shoot terus..tak leh nak sambung2.. tapi nasib baik terpilih gak..hehehe.. tak pe next time akan buat lebih baik.. =D

      Padam
  6. Wahh tahniah Farah...tak sabar nak tengok full video tu..nanti dah publish bagitau naa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg video tue tgh dok dah running skrg aida..tengok tau..=D

      Padam
  7. video tu dah distart di tayangkan hari ni
    tahniah kak farah..ho yeah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks yumida... congrats utk awak jugak!!! =D

      Padam
  8. congrats Farah.. tak sabaq nak tunggu ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks zaza.. tengok tau nanti.. refresh blk kali lagi bagus..hahaha

      Padam
  9. wah masyuk lah kak farah.
    alhamdulilah rezeki

    BalasPadam
  10. dah tengok.. hehe... siap menabung lagi...

    BalasPadam
  11. wahhh siap video bagai... terbaik ahh... tahniah ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear..saja jer mencuba nasib..tengok2 ada rezeki.. heeeeee

      Padam
  12. Live on 28 April tu tersilap atau memang dah live since 28 april till further notice date tu Farah.. jgn-jgn nuffnang tersilap tak..

    Tahniah Farah.. kakak nak tengok tau. Jgn lupa remind kakak ye:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Septtnya campaign tue start dari 28 April lagi kak.. tapi tak tahu kenapa 17hb baru Nuffnang release semua video utk semua blogger yang terpilih.. tapi tak kisah la akak.. janji masyukkkkk...hehehe.. tengok tau nanti... =D

      Padam
  13. wahhh...hebat ahkak farah iteww..semoga terus sukses farah..muah2..

    BalasPadam
  14. tak tengok lagi..tunggu punya tunggu tak keluar juga huhu.. ke saya tak tau mcm mana nak tengok.. apa pun all the best

    BalasPadam
    Balasan
    1. farah perasan iklan tue kerap keluar waktu pagi la dear. Nnti try tgk yer.. thanks.. =D

      Padam
  15. wah..lepas ni mesti dapat tawaran belakon iklan tv pulak..amin..heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn... Eh tertiba ja kan..
      Ala setakat jadi pelakon iklan dalam blog sendiri boleh la.. hahaha

      Padam
  16. nak buat juga tapi tak reti la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala senang jer ainim.. try la nanti...=D

      Padam
  17. Hebattttt farah kita tau....Julia pun ada terima lama dah utk buat video Oral b by nuff...dok pk idea hahahha...yeyyyy x sabar nak tgk video farah...tahniah dear...proud of u...mmmuahhhhhhhhhh

    BalasPadam
  18. Wow hebat ka farah..akak nk buat t mcm maku sgt2. .hihihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala biasa2 jer kak.. rezeki farah la video nie terpilih.. =D

      Padam
  19. Wahhh.. tahniah farah... tapi kenapa tak ada pun... bila nak keluar nie... tak sabar plak... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks..iklan tue akan keluar masa2 tertentu jer.. selalunya time pagi & malam sis. nanti tengok k..=D

      Padam
  20. wahhh kak farah, tahniah la :)

    BalasPadam
  21. Tahniah dear. Akk pon dapat gak tapi tak reti nak buat video...huhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak.. dah habis dah campaign nie.. tgh tunggu brp yang masyukkk..hehehe

      Padam
  22. wah2...congrats sis..hehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||