Wordless Wednesday #44 ~ Retak Seribu!!!

09:00


Uwaaaaaa...baru 2 bulan jer kotttttt!!!
Dah meletop dan pecah seribu!!! 
Why??? Why??? Why???
T_T

Updated: Brand ~ Elba







You Might Also Like

31 comments

  1. errkkk...brand ape ni ye?takut gk nnt sy punya pecah..

    BalasPadam
  2. salam....ayoooo akak...truknya retak....np jd cm tu akak??akak rjin masak sgt ni...hihiii....

    BalasPadam
  3. knapa blh jadi mcm tu farah..huhu

    BalasPadam
  4. ni mesti tiap kali lepas masak lap terus dapur kan..hehe kat rumah akak kite pun jadi mcm ni...

    BalasPadam
  5. akak 4 thn dah guna ok ....brand elba

    BalasPadam
  6. sedihnya..sayang ni baru 2 bulan..takut pulak nak ada dapur macam ni..

    BalasPadam
  7. retak teruk tu.. aiyoo..

    BalasPadam
  8. masa beli dapur jenis kaca nih, uncle tu dah siap pesan.. lepas masak jangan terus lap dengan kain lembab... takut jadik camnih la....

    BalasPadam
  9. ni kes ke 5 kot sy dngar..btol ckp Sella Shahbudin tu, lpas msak jgn terus lap dgn kain basah.
    dapo tgh panas masa tu so xblh lap dgn kain basah. mule2 mmg xnmpk tp kesan dia selapas bebrapa tahun.

    BalasPadam
  10. mintak yang baru lah tu..
    kena beli yg mahai lagi lah ni Farah hehehe

    BalasPadam
  11. rumah makcik Nur pun pernah terjadi macam nie..dah siap masak,tetiba dia jadi macam nie gak..agaknya betul la kot,tak boleh lap dengan kain basah waktu panas..

    BalasPadam
  12. adoi sedih!, dulu pun umah una kene mcm tu,, nasib baik ada warranty boleh la dpt baru..

    BalasPadam
  13. uwaaaaa sygnye.. sebab panas sgt ke ek? sori xtau..

    BalasPadam
  14. pernah baca kt satu blog, kejadian ni terjadik sebab masa dapur tengah panas lagi trus lap dgn kain basah...takziah ye farah....in sha allah blh dpt yg lg best kot pasni

    BalasPadam
  15. retak seribu...adui mst sakit hati tgk..mintak baru ganti...

    BalasPadam
  16. Aduhaii..sayangnya..kenapa ni?gas meletup ke Farah?brand ape ni?

    BalasPadam
  17. salam. kenapa kenapa kenapa?? huhuhu nak minta beli baru tu :)

    BalasPadam
  18. lately ni ramai yg lieya bace ade glasses dapur mcm ni meletops....ni mesti tgh masak panas lap ngan kain basahkan...ramai ckp sebab tu punca die....

    BalasPadam
  19. giler lah, tak kan tak boleh kena panas plak kan. jadi cam tuh... bahaya ni

    BalasPadam
  20. Jenis kaca ke Farah? Akak pun guna brand Alba gak dah bertahun2 ...Alhamdulillah ok tak ade masalah..

    BalasPadam
  21. Laaaa...mcm mana bley jadi mcm tu yerp. Ada beberapa kali baca pasal benda nih.

    BalasPadam
  22. teroknye.. sampai mcm tu sekali retaknye? 1st time tengok huhu

    BalasPadam
  23. yeke ni? boleh gunakan jadi pengalaman
    rumah baru saya pun pakai dapur ni nanti
    seram mendengarnya
    tapi saya tak pakai elba lah

    BalasPadam
  24. Alahai...ala...sygnya..ada warranty x..

    BalasPadam
  25. Huhuhuhuhu...sedihnya..kalo akak dh meraung tuh

    BalasPadam
  26. Awat jadi camtu. Eii takutnya.

    BalasPadam
  27. sebab panas sngt ke kak jadi camtu?

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||