Wordless Wednesday #45 ~ Bunga Merah ~ Izzue Islam

16:26





OHmaiiiii... awat la sedap sangat suara Izzue Islam nie.. 
~ cair bebbbbbbb ~ 





You Might Also Like

16 comments

  1. Alaaaa...tak blh tgk video nih.

    BalasPadam
  2. cite apa ni ye? ha'alah sedap
    memang suara dia apa ke?

    awin bini dia tu colleague saya dulu
    penah jumpa sekali izzue ni sebelum dia glamer
    dulu tak sangat nampak handsome cam sekarang...hehe

    jahat statement =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bunga merah punya sis.. drama dia sedih sgt

      Padam
    2. Bunga merah punya drama ni

      Padam
  3. Tak pernah plak lya dgr lagu ni

    BalasPadam
  4. haha..memang cair.kalau nak merajuk pun tak jadi.. :p

    BalasPadam
  5. Hye farah. Akk x pernah dgr lagu ni. Or ke akk yg ketinggalan.

    BalasPadam
  6. Aku sedoh. Aku just like jer setiap pic dia. Tp ada org dh block aku kt ig grnd dgn izzue islam. AKU NI PUNYA SUSAH NAK COMMENT ARTIS PUNYA WALL OR PIC . Tp izzue islam aku just like jer pun kena remove frnd . Siap buat private lagi. Plsss la org berkenaan I just minat lakonan izzue islam bukan nal simpan hati kt dia .. tensionnnnn

    BalasPadam
  7. hihhi.. kemain lagi cik farah..

    BalasPadam
  8. Alahai x dpt tgok la...ruginya..

    BalasPadam
  9. Kak Farah minat dia ey... hehe...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||