Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra

08:00



Salam,
Yeayyy sekotak Ephyra dan sehelai T-shirt dah pun selamat farah terima pada hari Jumaat yg lepas.. Thanks yer kak Mialiana dan jugak Oceanlife2u..ada jugak rejekiii i menang kan.....>__<

So pagi nie kemain bersemangat lagi mai ofis awal pagi semata2 nak sahut cabaran bagi fasa kedua pulak..Dalam cabaran fasa kedua ini farah wajib minum sendiri Ephyra selama 30 hari dan kemudian farah kena review apakah hasilnya..


Tunggu tau.. nanti selepas complete cabaran 30 hari nie farah akan review hasilnya kat hampa..Ermmm tak sabar pulak nak tahu betul2 berkesan ke produk terlajakkk larisssss nie...hehehe.. Jom ber-Ephyra jommmmm...>__<




You Might Also Like

21 comments

  1. salam sis farah..bertemu kembali setelah sekian lama ya bercuti2 he..wahhh bertambah2 flawless la sis lepas nie

    BalasPadam
  2. woweeee! tahniah dear, all the best dalam cabaran 30 hari ini ok jangan skip minum tau ;))

    BalasPadam
  3. wah,bestnya...farah dapat ea...tahniah

    BalasPadam
  4. tak sabar nak tunggu 30 hari tu... mesti cun kan...

    BalasPadam
  5. Tahniah Farah..
    Selepas 30 hari Farah kena tunjuklah hasilnya:)
    Selamat berjaya mengejar misi..

    BalasPadam
  6. wahhh..besemangat cik seketeri SP nie yeee..nnt tepek gambaq muka gebus naaa...

    BalasPadam
  7. wah bestnya...tahniah

    BalasPadam
  8. Tahniah & selamat ber EPHYRA.

    BalasPadam
  9. tahniah farah..all the best..:)

    BalasPadam
  10. tahniah akk dapat ekk..teringin nak merasainya juga :)

    BalasPadam
  11. goodluck ya untuk fasa kedua ~ in sha ALLAH, jom alami keberkesanannya sama-sama hehee :)

    BalasPadam
  12. waaaa huntong ni dapat free.. gud luck :D

    BalasPadam
  13. sure muka putih mulus tulus nnt ;-)

    BalasPadam
  14. tak sabaq nak tengok farah flawless after 30days..
    I dah lama jugak nak try sebenarnya tp masih dok pkir 100 kali 100 = 200 kali hehhee

    BalasPadam
  15. selamat berephyra Farah..harap lepas ni makin gojes n sihat :)

    BalasPadam
  16. bab free t-shirt yg best tu.. hehe..

    BalasPadam
  17. Gud Luck Farah..Semoga membuahkan hasil..Amin!!

    BalasPadam
  18. bestnye dapat pree..selamat berephyra farah..nnt review ok..ramai yg ckp ephyra ni ok..cume mahal sket je..

    BalasPadam
  19. Semoga berjaya kak. :)

    BalasPadam
  20. alhamdulillah tahniah farah..gud luck

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||