Dapur Merah Farah Akan Kembali Berasap!

08:15




Salam,
Masih ingat lagi tak tentang entri [INI]....

kalau hampa nak tahu masa kejadian tue berlaku macam nak luruh jantung farah dibuatnya...mahunya tak....tiba2 jer glass dapur merah farah nie meletop dah pecah seribu.. nasib baik la masa tue baru jer selesai memasak... kalau la tengah dok memasak lagi entah apa la yg akan terjadi..huhuhu... seriauuuu aihhhhh..

Masa farah up entri pasal dapur merah farah nie meletop..ramai kawan2 bloggers yg komen kata berkemungkinan glass dapur nie pecah disebabkan kita terus lap dapur masa dapur tue dok panas lagi..Ermmm memang betul la kot itu puncanya.. farah nie memang suka terus lap dapur lepas masak..rimas kot tengok dapur kotor...huhuhu

Nasib baik la dapur farah nie masih under warranty.. lepas report..tak sampai 2 minggu Technician ELBA dah mai tukar yg baru.. kalau la tak dak warranty...mauuuuu menangis kot nak kena beli yang baru... huhuhu

#Info~So lepas nie please take note yer kawan2..kalau yer pun nak mengemas dapur tunggu la sampai dapur kita betul2 sejuk dulu..kalau lepas tue nak lap sampai merelitttttt pun lap laa..jangan sampai dapur hampa pun meletop sama macam farah pulak nanti..hahaha.. 


Haiiii la dapur merahhh... jangan meletop lagi naaaaaaa...dah la nak puasa dah nie.. kang tak bersahur kami sekeluarga.. >__<






You Might Also Like

28 comments

  1. kalau meletup lg tak berasap la dapur akk kan..hehe

    BalasPadam
  2. Aaaaaa mujuqla dapat kembali cik Elba, kalau tak pakat makan kat kedai je la bula posa nanti. Selamat memasak ye Farah :))

    BalasPadam
  3. Oh... dapur kita samalah tapi background merah tu kakak tak adalah Farah.
    Harap dah tukar baru ni oklah ye Farah..

    BalasPadam
  4. waaa....dah dapat dapur baru...wink wink...

    BalasPadam
  5. la...boleh macam tu ka...akak pun kalau tengah masak,suka lap jugak..risau la...lepas ni takmo wat camtulah

    BalasPadam
  6. merah nyer mak ngahhhh..hehehe..

    BalasPadam
  7. hehe...hati-hati lepas ni Farah.

    BalasPadam
  8. Ooo.. bahaya jugak nikan ... tapi saya pakai dapur biasa je... tapi akan take note mn tau nak upgred dapur... hihihih... tapi dapur merah ni memang cool... cantikk...

    BalasPadam
  9. Cantiknya dapur Farah..lepas ni boleh lepas geram masak sedap2 sedap plak la kan..cuma kena beringat n lepas ni tak berulang lagi kejadian yang sama..huhuhu

    BalasPadam
  10. merahnye makngah.. hehe..bertambah moog nak masak2 makanan yang pedas..

    BalasPadam
  11. Ni yg menambah semangat nak memasak kan kan....

    BalasPadam
  12. Masak sedap2 ye...cantiknya dapur...jeles tul...

    BalasPadam
  13. kemasnyeee dapur akak..ecah ni selagi suami xlap minyak2 kat dapur lepas masak,selagi tu la dapur berminyak..hehe..

    BalasPadam
  14. akak pakai dapoq elba yg RM70 tu jaaa...dok kuarters xyah nak ngada pakai hebak²...lawa aihhhh dapoq depa...merah ang ang...

    BalasPadam
  15. cantik dapur farah..:)

    BalasPadam
  16. oo..blh jd cmtu ye?siyes xtau..tp wat masa skang ni pakai gas yg murah tu je..tp lps masak mesti trs lap..klu dh ade dapur baru nnt kene beringat la..takut tgk gmbr kaca yg pecah tu..

    BalasPadam
  17. Cun melecun. Klw msk sedap nti hntr kt akk sikit ye.

    BalasPadam
  18. bahaya gak kan...mmm..klu noe pun jenis habis masak..terus kemas...x kira la panas atau sejuk....

    BalasPadam
  19. Wahhh .. Seriau nye tasha baca entri dapur meletop tu. tsha nye pon elba. Kne la lap leps tol2 sejuk ek. Huhuhu. Wahhh da cntik pasni seronoklah masak kikikiki

    BalasPadam
  20. terleps cerita dapor kak farah meletop tu... jaga2 kak warna merah ni buat kita jadi lapaq .. huhuhu

    BalasPadam
  21. Nasib baik masih dalam warranty. Klo tak terbang duit.

    BalasPadam
  22. idah selalu gak buat farah... tapi dalam buat tu takut2 jugak... sebab mmg dah tau dah... yer laa menda panass tetiba kena menda sejuk... mau nyer dia tak terkejut... :D nasib tak ada apa2 kan...

    BalasPadam
  23. Dapuq meletop x pa boleh ganti...diri tu jg na....bahaya la bab meletop ni.....

    BalasPadam
  24. Kak..mak sy pun ada jgk beli dpur yng jnis kaca tu. Tp dia simpan sementara x pkai.. Risau jgk bila pkai jd macam kes akk tu.. Sy ckp kt mak jgn pkai selalu.. Risau..

    BalasPadam
  25. berderau darah bace.. fifi pon beli dapur elba.. tapi tak pernah gune lagi.. harap tak jadi macam tu.. takut pulak nak lap..

    BalasPadam
  26. akak guna dapit biase...xbrni gune jnis dpur kaca sbb akak mcm.farah la...lpas masak trus lap cuci kasi bersih

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||