Jom Shopping Contact Lenses Di MrLens.com.my

12:26


Salam bloggers,
Meh sini rapat2 sikit sebab farah ada info yang best nak share dengan hampa lagi hari nie...Pernah dengar tentang MrLens.com.my tak???..Apaaa???belum???..ish..ish..rugi tau kalau tak tahu.. sila ambik tahu sekarang jugak yer..

For your info, MrLens.com.my nie adalah The Largest Online Contact Lenses Store yang menawarkan pelbagai pilihan contact lenses, cermin mata preskripsi, sunglasses yang berkualiti dan branded dengan harga yang berpatutan...Antara jenama sunglasses yang femes terdapat kat sini adalah seperti Ray Ban, Emporio Armani, CK, Guess and etc...Manakala untuk contact lenses pulak adalah seperti Freshlook, FreshKon, Blincon, Colorvue, Acuvue dan banyak lagi laaa...

Semua tue hampa boleh beli secara online jer.. tak payah bersusah payah keluar ke mall lagi..just dok kat depan lappy klik2 then tunggu jer barang yang hampa order tue sampai.. Oh ya service penghantaran MrLens.com.my nie jugak sangat cepat.. order hari nie confirm esok sampai..ini adalah berdasarkan pengalaman farah sendiri yer.. memang terbaik la servis mereka.. 

Cara2 nak order pun tak rumit..senang jer..meh nak ajar.. ^__^

1st - Klik official site, www.mrlens.com.my...kalau hampa dah pernah register sebelum nie just klik Sign In jer..



Tapi kalau baru 1st time nak beli.. kena la register dulu..Alaaa simple jer registration dia.. tak rumit pun.. hampa isi semua maklumat seperti yang diminta ya...


Bila dah berjaya register...hampa dah boleh start shopping..pilih jer yang mana berkenan dan add to shopping cart..


Kemudian klik button checkout.. kat sini hampa kena masukkan details seperti shipping address dan shipping method..isi jer..bukan susah pun kan..hehehe




Last sekali isikan pula maklumat bayaran...bila dah settle semua tue hampa tunggu jer barang yang hampa order tue sampai ke alamat yang hampa dah bagi..


Okey nie contact lenses yang farah dapat hari tue..ada tiga color..Green, Violet and Grey..boleh pakai selama 3 bulan...Thanks yer MrLens.com.my beri peluang kat i untuk bergaya dengan contact lenses nie.. >__<

psst:- Gambar farah melaram dengan contact lenses nie hampa dah tengok kot kat entri sebelum nie...hehehe.. Okey la jangan lupa shopping kat Mr.Lens.com.my!!! Bye



You Might Also Like

16 comments

  1. WAHHHHH BERSERI2 LA DATIN KITE NI NNT... ;-)

    BalasPadam
  2. Julia tak pernah pakai lens tau farah...rasa nak cuba tapi takuttt menebal...farah pakai mesti cantik memukau...best yer...

    BalasPadam
  3. salam sis. sy tak reti pakai lens...x berani cuba huhuhuu

    BalasPadam
  4. assalamualaikum kak..
    waaa, shopping online sakan akk ye..hihihi

    BalasPadam
  5. dedulu pernah gak pakai lens yang ada kaler..trus mata dijengkil-jengkil kan nk tunjuk kita pakai lens.. hahahaah

    BalasPadam
  6. Semua dihujung jari yerp. Tapi iols tak pakai contact lenses lah.

    BalasPadam
  7. dulu mmg pakai lens tapi yg ada power.. I pilih fresh look.. sebab ada kaler2
    now days pakai spek ja senang.. malas nak pakai lens2 lagi..
    might be kalau ada ap2 occasion rasa nak glam2 sket mungkin I pakai kot.. hehe

    BalasPadam
  8. senang ke pakai lens ek? alise tak reti la.. takut rosak mate jugak sebenarnya.. serammm

    BalasPadam
  9. Fiza pun pengguna contact lens color.. thanks kak atas info nie..

    BalasPadam
  10. Zaman berlens akak dh berlali..huhu

    BalasPadam
  11. Eh dah berlalu...berlali plak..hahaha

    BalasPadam
  12. sejak ada anak ni xpakai lense dh..pakai spec je..sbb tu nmpk makcik2 sgt..hikhik..

    BalasPadam
  13. saya tak boleh pakai lens ni
    mata gatai...hehe

    BalasPadam
  14. lya ada rabun tapi tak berani guna lens

    BalasPadam
  15. nak jugak la shopping kat sini..dah lama tak guna lens nie

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||