Magic Sponge Terbaik Untuk Menyental Kotoran Degil

09:24


Salam bloggers,
Mungkin ramai yang dah tahu pasal magic sponge nie kot..tapi tak kisah la farah tetap jugak nak share dengan hampa..mana la tahu kot2 ada lagi yang belum tahu pasal benda hebat nie..so meh rapat2 nak bagi tau..sharing is caring kan..heeee

Kalau hampa masih dok tercari2 benda apa yang bagus untuk menyental kotoran degil kat rumah hampa.. Jawapannya adalah Magic Sponge Power Max nie la..Walaupun kotoran degil tue dah melekat selama 10 tahun pun jangan risau InsyaAllah magic sponge nie boleh kasi settle!

Ini adalah berdasarkan pengalaman farah sendiri yer.. sebelum nie dah macam2 produk pencuci yang kami dah try untuk hilangkan kesan hitam yang melekat di jubin bilik air rumah mama farah tue.. tapi semuanya tak berkesan.. faham2 jer la rumah yang dah berusia hampir 25 tahun macam mana kan..

Last2 farah try sental dengan menggunakan magic sponge nie..Eh sekelip mata jer kotoran tue hilang...memang betul2 magic la!...tak perlu lagi dok sental berjam2 kat dalam bilik air sampai terketaq2 kepala lutut dah.. >__<

Seriously magic sponge nie memang betul2 berkesan...tak rugi kalau beli buat stok banyak2 pun kat rumah..ianya memang memudahkan kerja kita... wahhh kemain kan promo..padahal review free jer pun..hahaha

Okey kat mana nak beli Magic Sponge Power Max nie.. hahhh sila la p terjah kedai COSWAY yang berdekatan dengan rumah anda yer.. Harganya RM6.00 sahaja!!! kalau nak jimat boleh potong kepada dua bahagian sebelum guna.. So selamat mencuba!!! Bye





You Might Also Like

29 comments

  1. yer ke? Ayu tak tau pun..tq for sharing. nak try gak la..

    BalasPadam
  2. salam. thanks share sis :)) nanti sy try hehehhe

    BalasPadam
  3. tak pernah beli brg cosway.. nanti boleh lah try.. murah plak tu..:))

    BalasPadam
  4. sy pakai jg. BERPUAS HATI OK! ;-)

    BalasPadam
  5. eh tak... lieya tak tau pun farah....mujur farah buat entry nie, baru tau...

    selalu gak singgah cosway alamanda tu...nanti leh laa try usya span nieh.... betul gak kan, potong due so jimat la penggunaannye kan....

    BalasPadam
  6. Haaaa boleh try ni! geli la tengok jubin lebam dan kuning-kuning kat umah tu

    BalasPadam
  7. Farah....bagus yer review produk murah dari cosway ni...6 ringgit tuh harga ahli ke bukan ye...sbb julia bukan ahli....mmg ju suka benda murah...yeyyyy bagus la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan ahli jue...sebab masa farah beli hari tue kad ahli farah mmg dah expired dah.. so mmg harga tue la..=D

      Padam
  8. tak tahu pulak kewujudan magic sponge ni..nanti nak try la.

    BalasPadam
  9. betul ni????baru tau niiii....tq nak pegi cosway la nanti!

    BalasPadam
  10. serius tak pernah tau pasai ni. tq kak farah sbb share

    BalasPadam
  11. wow ye?
    aida selalu geram time nyental bilik air.
    kebetulan jubin dia senang berlumut!!!
    tq... will try!

    BalasPadam
  12. kalau magic sy pun nak beli la satu..geram duk tenyeh kotoran tak hilang...murah lak tu..hehe;)

    BalasPadam
  13. mudahnyaa..bersih berseri lah lepas nih..hehehe..

    BalasPadam
  14. lor....tak menahu pun..padahal selalu beli barang cosway..harus mencuba nie

    BalasPadam
  15. Baru tau. Thanks for sharing dear. Nak beli lah.

    BalasPadam
  16. jadi member cosway dah lama , tapi baru tau ada magic sponge.tq farah shara info..

    BalasPadam
  17. akak baru tau harini farah...

    BalasPadam
  18. Cosway je ek? Market biasa takde? Kat mana plak la kedai cosway ni..

    BalasPadam
  19. thanks kak share info ni.. :)

    BalasPadam
  20. boleh try satu ni :)

    BalasPadam
  21. cam best je tp zura malas gile nk sental umah..cmne tuh... hahaahh

    BalasPadam
  22. what???rm6 only...omg....Thanks for sharing farah....memg dh lme cri smething like this yg leh sental segala daki kt rumah..hehehe

    BalasPadam
  23. yeahhh..benda murah dan berguna!! suke3..tq farah for sharing..nnt bole terjah cosway..hikhik

    BalasPadam
  24. saya tak pernah tahu pula
    6 hinggit aje ye? boleh p terjah cosway ni
    mekacih ye =)

    BalasPadam
  25. patut pun mcm peranh nampak kat cosway plak kan..menarik blh cuba nie

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||