Misi Pencarian Baju For Birthday Boy..

18:12


Salam,
Fuhhhhh legaaaa..settle dah bab baju Emir...boleh dikatakan hampir kesemua shop-lots yang ada kat Gurney Plaza nie farah pi terjah...yg repeat sampai empatlima kali pun ada...hahaha..biasa la rambang mata...semuanya cantik2 sampai tak tau nak beli yang mana satu..tapi akhirnya jumpa jugak sehelai baju kemeja yang berkenan di hati..tapi tak boleh nak tunjuk lagi la.. nanti hilang pulak serinya..hahaha..Oh ya tema Birthday Party Emir yang ke-2 nie adalah FIFA WORLD CUP 2014! Musim bola kan sekarang..hehehe >__<

psst:- tak sabar nak deco candy buffet Emir dengan tema tue..kek pun dah tempah...heeeee~





You Might Also Like

26 comments

  1. wahh bestnyer...kita lama lagi nak tunggu buat besday party untuk bby boy kita..x sabar rasanya..

    BalasPadam
  2. wow best nya kak , mesti happy emir nti

    BalasPadam
  3. mama n papa yg excited nampaknya...hehehe...

    ikea n ivest smart tuk farah :)

    BalasPadam
  4. nak masuk 2 thn dh...alolo...hehe tema FIFA ye kak...terbaik!

    BalasPadam
  5. Emir must be happy then..FIFA lagi terbaiklah Farah..

    BalasPadam
  6. Bestttt yerrrrr....farah buat persiapan yeyyy....julia termasuk tak dalam list pi birthday party emir nanti? hikhikhikhik

    BalasPadam
  7. wahhhh baca pun terujaaaaa...

    BalasPadam
  8. wah...tema Fifa!!mesti meriah..hepi birthday Emir!

    BalasPadam
  9. Waaa..hehe. dear farah, PG nak jemput join segmen 1st blog baru PG. :-) kat sini,,
    http://mrsyatie.blogspot.com/2014/06/first-mini-giveaway-topup-by-mrsyatie.html

    Tq awak :-)

    BalasPadam
  10. bestnyer...seronok si kecik ...^_^

    BalasPadam
  11. untungnya Emir.. mama & papa kemain bz menyiapkan persiapan utk Emir..

    BalasPadam
  12. wow mesti meriah partynye

    BalasPadam
  13. wow farah!! tema gile best...lieya dpt bayangkan sure cantik deco2 nanti.... untung laa emir dpt mak kreatif mcm farah...sure the best besdey party emir nie heheheeheh... skrang kan demam bola mmg kene sgt kalo buat tema tu.....

    BalasPadam
  14. wahhh... shopping... shopping... nie macam mama jer yg excited terlebih nie... hehehe...

    BalasPadam
  15. Deco candy buffet utk anak akk sekali boleh x

    BalasPadam
  16. Beruntungnya emir dpt mama yng suka buat mcm2 tuk anknya.. :)

    BalasPadam
  17. Wahh mesti meriah ni..tak sabar nak tunggu update majlis tu nanti..tambah2 pulak hasil tangan sendiri kan..mesti super duper happening!!

    BalasPadam
  18. Wah...mesti meriah nNti ni..mommy jgn lupa hapdet ok?

    BalasPadam
  19. Best lah emir nanti ☺

    BalasPadam
  20. wahhhh..tema best!!! family day ktorg aritu ingt dinner mlm tu nk wat tema cmtu..tp sbb tgh bulan..so xjadi..sian kt org nk kene cari baju ikut tema plak..hihi..semoga sumenye berjln dgn lancar yer farah..besar dh emir..

    BalasPadam
  21. buat persiapan awal adalah lagi baik..hehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||