My Carta Hati ~ Top 10 Commentators Mei 2014

16:20


Salam bloggers.....Helooo June!!! 
Pejam celikkk..pejam celikkk... dah masuk bulan Jun kan.. awat la cepat sangat masa berlalu nie..huhuhu.. lately nie farah busy sangat2.. sampaikan tak sempat nak update blog mahupun blogwalking kat blog kawan2 semua.. harap2 hampa semua tak merajuk la yerrr..

Sekarang nie farah tengah dok panaskan balik enjin turbo ni haa...tunggu jer i ponnnn..ponnnn...pinnnn.pinnnn kat rumah hampa nanti okeyyyyyyyyy! - Sebelum tue..meh la kita tengok dulu siapa yang berada dalam #My Carta Hati - Top 10 Commentators bagi bulan Mei yer....



Thanks a lot buat lalinggg-lalinggg yang tersenarai....hampa semua memang AWESOME la! Meh nak hug sikit!!! ^__^ - So sebagai tanda penghargaan kepada lalinggg2 semua yang tersenarai dalam list 'My Carta Hati' nie.. meh pm farah laju2 alamat rumah hampa kat SINI..ada 'something' nak bagi kat hampa.. .. Heeeeee..  Bye!!!

psst:- Vrommmmmmmm...ponnnn..ponnnn..pinnnn..pinnnn tumpang lalu!!! =D





You Might Also Like

25 comments

  1. tahniah..cik nor dah hilang dah..haha

    BalasPadam
  2. salam. sy takda dalam senarai ahhahaha..apapun tahniah semua yang tersenarai :)

    BalasPadam
  3. Tahniah buat semua pengomen tegarrr! Anim duduk kat 'luar' je la nampaknya hahaha :D

    BalasPadam
  4. soaln tak berkait..
    mcm mna nak reset ek komennya?

    BalasPadam
  5. Erkkkk...tanjat gegirl. Dapap nombor 1 plak tu...hehehe...Skang gak akk pm ☺☺

    BalasPadam
  6. something? excited dah ni =)
    anyway done!

    BalasPadam
  7. kak Farah nak bagi hadiah ker.. sukenye... terima kasih.. Fiza pm sekarang juga.. hehe

    BalasPadam
  8. wahhh..tahniah semuaaaaa

    BalasPadam
  9. Tahniah sume. Akk mmg la x de harapan nak menang sbb sll x sempat nak bw. Tapi kalau farah nak bg hadiah extra pun boleh jugak. Lari......

    BalasPadam
  10. Tahniah buat semua pengomen tegar =)

    BalasPadam
  11. woo.. tahniah semua pengomen... dapat hadiah lagi.. best best

    BalasPadam
  12. ponnnn...poooonnnnn...pinnnn...piiiiiinnnn..hikhik..kite pun dh lame xsinggah sini..sumenye sbb bz punya pasal..sabar yer farah..akan ku khatam sume yang tertinggal..hihi..ohh lupa..tahniah semua ;D

    BalasPadam
  13. OMG..lepas cmmnt br perasan kite pun tersenarai..hakhakhak..tq farah...muah3..

    BalasPadam
  14. tahniah buat mereka semua.. saya dah tak boleh selaju dulu nak bw.. hukhuk2

    BalasPadam
  15. Auuwww I di carta hati Farah yang kedua..
    meh2 kita hug hehehhee..
    Farah, jgn guna address lama yg zaza dok bagi haritu na.. nnt zaza pm Farah address lain :))

    BalasPadam
  16. eh...akakpun ado..berenti bw jap aritu, bercuti

    BalasPadam
  17. Eh eh nama akak ade la...alhamdulillah

    BalasPadam
  18. Akak dh send details...thanks farah

    BalasPadam
  19. ehhh lya pun ada tersenarai..tq sis terharu.wlaupun lya agak kurang bw last month

    BalasPadam
  20. cantik menarik memang kebaboom la sis

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||