Persiapan Raya 2014 ~ Songkok Baby Murah!

10:09


Assalamualaikum,

Ggrrrr...Gerammmmm....orang WhatApps tunjuk kat dia.. dia publish kat FB pulak...apa la Mama Nurul nie...tak berseri la Emir masa raya nanti sebab semua orang dah tengok SONGKOK RAYA Emir!!! .. huhuhu...Kalau yer pun nak share biar la Mama dia share kat blog nie dulu..wakakaka... 

Al-kisahnya....tak plan pun nak beli Songkok untuk Emir..kebetulan masa pi shopping barang dapur kat TESCO baru2 nie ternampak songkok nie...saja la try test kat kepala Emir...tengok2 muat la pulak..kualiti pun bagus..belek2 harga RM8.00 jerrr.. Ermm apa lagi kira jadiii laaaaa..>__<




You Might Also Like

28 comments

  1. Hihihi sebb dia kan imam kecil emir .. jernih jer muka n cute tu yg terus upload ingtkan saja beli

    BalasPadam
  2. Boleh beli untuk Ammar jugak ni...

    BalasPadam
  3. Comel budak pakai songkok ni...Songkok Zaryth beli thun lepas ni xtau la muat ke x lg...hehe

    BalasPadam
  4. Budak-budak kalau pakai songkok memang jadi comel Farah.
    Nanti kena dgn baju melayu laaagi segak!

    BalasPadam
  5. hehe comel la emir...

    BalasPadam
  6. cptnye shopping raya.. hehe...

    BalasPadam
  7. amboi emir ni baru pakai songkok raye dah hensem gini...belum pakai baju raya siap bersamping lagi...auwwwww!!

    tgk entry farah ni baru laa lieya rase mcm nak mengaggau cari songkok dayyan...ari tu pindah randah ntah mane selit ni.....

    BalasPadam
  8. malam ni nk g tesco!

    BalasPadam
  9. dah x berseri la muka Emir nanti... hehehe

    BalasPadam
  10. Anak2 pakai baju melayu, bersampin dan bersongkok, hensem!

    BalasPadam
  11. hensem emir dengan songkok raya..hehehe..

    BalasPadam
  12. alololo..comeinye emir..dh bole raye dh emir.. ;D

    BalasPadam
  13. wah..emir dah ada songkok raya la...encem..

    BalasPadam
  14. Eh..memang murah lahh..teringin nak usha jugak nanti..sebab nak cari songkok Aqil..Emir pakai songkok tu memnag nampak hensem dan cute!!hehee

    BalasPadam
  15. alololo comeyyyyy.. tak sabaq nak tgk Emir pakai baju melayu raya ni.. :D

    BalasPadam
  16. heheh.. cutenya dia. tak sabar nk raya ni

    BalasPadam
  17. Waaaa.. Dh boleh beraya sakan ni.. Xsbar nya nk beraya ngn bby sndiri next year. ;)

    BalasPadam
  18. RM8 ok la tue... sempat pakai 2 kali jer kot... raya puasa & raya haji... pastu tak pakai pastu tak muat dah... :D

    BalasPadam
  19. ada kt TESCO?nk kena terjah gak la cmtu

    BalasPadam
  20. Nak beli jugak. Nak beli 2 ke 3. Nak buat stok utk anak sklh agama. Sll pakai 3 bulan je hancur.

    BalasPadam
  21. fifi sampai sekarang tak jumpe songkok ulwan..

    BalasPadam
  22. budak budak kalo pakai songkok kompom comel

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||