Pre-Loved Baju Melayu Raya Budak ~ Harga Kasih Sayang..

09:13


Assalamualaikum,

Amboiii baru 2 hari tak update blog..tup..tup update terus nak buat jualan langsung yer..hehehe..maafkan daku.. 2 hari tak update bukan sengaja tak nak update tapi ceq demam daaaaaa.. sekarang nie pun masih tak berapa nak sihat lagi..tapi ku gagahkan jugak masuk ofis dan jugak hapdet blog kesayangan nie.. 

Okey2...Straight to the point.. hari nie farah nak LELONG Baju Melayu Raya Emir tahun lepas.. Baju tue masih dalam keadaan elok dan boleh dikatakan seperti baru lagi.. sebab 2-2 pasang baju nie Emir hanya pakai sekali sahaja..Ya farah repeat ya..Emir pakai SEKALI sahaja! 



~ SOLD OUT~

Baju Melayu color pink nie Emir pakai pada hari raya pertama dan hanya beberapa jam SAHAJA..hahaha.. promote kemainnnn koooo... Harga Asal ~ RM55 Harga let go ~ RM20 sahaja..Saiz:- Baby 1yr



~ SOLD OUT ~

Baju Melayu color hitam nie pulak Emir pakai pada Hari Raya Ke-2 SAHAJA...Harga Asal :- RM50+ Harga let go ~ RM20 sahaja..Saiz:- Baby 1yr

Reason nak let go.. of coz la baju2 nie dah tak muat lagi kat Emir... dan kalau boleh nak free-kan sikit gobok baju Emir yg dah sendattt dan padattt tue....heeee~ 

Harga kasih sayang nie farah bagi sempena nak menyambut Ramadhan yer..hehehe...Mana nak dapat oiiiiiii harga macam nie.. So bagi ibu2 yg berminat untuk membeli Pre-Loved Baju Melayu Budak boleh PM farah kat SINI.. Thanks!!! Bye




You Might Also Like

21 comments

  1. kemain bergaya Emir dengan baju rayanya hehe. Mujuq kita takda boy lagi, kalau tak rembat dah yang pink tu hehe :D

    BalasPadam
  2. wahh cantik klu kena dgn tema mst boleh beli nie..

    BalasPadam
  3. Tak ada anak kecik lg .... hehe

    BalasPadam
  4. ala..anak sedara pompuan pulak..anak sendiri takde lagi..hehe

    BalasPadam
  5. Buat car boot sale la farah... :D

    BalasPadam
  6. Cewah cewah. Ank anak akk pun x suka pakai bj melayu. Beli dah la mahal giler. Pakai sekali je time raya. Nak let go jugak lah. Tahun ni lagi la mahal sbb tempah. Adoiii....

    BalasPadam
  7. Asslmkm kak.. Waaa.. Awalnya dh promote.. Cpat2 mummy2 yng ada ank bujang.. Untung tu.. Xyah pning2 nk membeli.. :)

    BalasPadam
  8. alolo pink gitu baju melayu emir..hehe nak beli pun adik besar2 dah..keke >,<

    BalasPadam
  9. Cepat! Cepat! siapa cepat dia dapat kan Farah.
    Kakak dah tak ada baby lagi.
    Cantik lagi tu - yelah baby mana pakai baju melayu lama. Dpt pakai 4 jam tu dah kira bagus sangat dah..

    BalasPadam
  10. Cantik-cantik lagi..aida pon ada jugak a few baju Melayu Aqil yang pakai dua kali je..baik let go kan Farah..IDEA!!hehee

    BalasPadam
  11. Alahai...xde anak lelaki la..kalau ada sure best

    BalasPadam
  12. alaaa kalu ank buah sy sethn lg x pe la ni da 2 thn ;-)

    BalasPadam
  13. Alahh..baby kita baru 3 bulan..tak muat lagi..tapi saiz baju baby kita paki skrg 6-1yr pnya..

    BalasPadam
  14. lawa lg farah.elok nya nampak.boleh lah prelove sape nak tu kan.hehehe

    BalasPadam
  15. Kalau dah kata pakai pun sekejap mst kualiti pun masih elok..
    Kalau Zaza suka simpan.. sbb itu lah kenangan pertama anak kita ada baju melayu.. nanti bila dah besar bleh tgk balik.. hehhe even now, Zaza punya barut masa dlm pantang dulu pun mak Zaza simpan lagi. hehe
    Nway ok jg kalau nak jual sebab dah tak muat kat emir kann :))

    BalasPadam
  16. Cute tu. Kaler fink lagi.

    BalasPadam
  17. cpt2 beli.. spe tak beli rugi nie..

    BalasPadam
  18. amboii..pink lagikk tu..cantik lg ni farah..

    BalasPadam
  19. cantik lagi tu ..color pun still mengancam lagi kan..

    BalasPadam
  20. baju atill ok..nsb baik xde ank.laki kalo x dh lama akak grab

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||