Siapa Kata Hospital Kerajaan Tak Best.....

12:00



Salam,
Hospital lain farah tak tau la.. tapi kalau Hospital Sultan Abdul Halim, Sg.Petani memang terbaikkkkk! Selama 2H1M jaga Emir kat Wad Melor 1...farah & husband sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh pihak hospital..

Doktor2 dan Misi2 yang merawat Emir semuanya baik2 belaka...makanan pun sedap...katil bersih...toilet bersih....ada air-conditioner...ada play-land...apa lagi yg kita nak kan..dah la dok free pulak tue.. hehehe.. free sebab farah guna GL yer kawan2.. >_<

So kalau masih ada yang mempunyai persepsi buruk terhadap hospital kerajaan..anda silap!..cewahhhhhh...hahaha.. Ehh tapi betul la..ini pendapat farah..hospital kerajaan sekarang dah tak macam dulu lagi..hospital kerajaan sekarang dah upgrade servis depa setanding private hospital dah...sila la percaya okey...heeee~ Salam Jumaat semua...






You Might Also Like

33 comments

  1. kena jgk tengok tempat...huhuu tu hospital baru..

    BalasPadam
  2. ok pecaya2..haha.. memang pun sekarang banyak hospital kerajaan yang bagi servis tebaik dah

    BalasPadam
  3. hospital luar bandar biasanya OK kak Farah..macam Hospital Sultanah Fatimah - Muar. Kat KL je serabut sebab ramai sangat orang sakit. GH tu memang penuh memanjang.

    BalasPadam
  4. saya suka hospital kerajaan...

    BalasPadam
  5. mungkin bergantung kpd sesetengah tmpt gak sis..tp skrg mmg tak dinafikan byk GH dah upgrade servis dorg..;)

    BalasPadam
  6. saya setuju dengan farah

    BalasPadam
  7. kita g hospital gov je.. selalu

    BalasPadam
  8. few hospitals dalam seribu la kot cenggini :D
    tapi apa apa pun alhamdulillah sebab tak berdepan staffs yang kerek kerek..
    bagus lah tuh..

    BalasPadam
  9. tgk tempt kot kak..kalau mcm hospital dkt sini ermmmmmm no komen

    BalasPadam
  10. Anak saudara duduk hospital hampir 3 minggu alhamdulillah doktor semua bagus2, nurse wapun sorang menjaga 23 pesakit secara purata tetap menjalankan tugas dengan baik. Katil satu utk ibu satu utk anak, berecon dan masa lawatan pun taklah ketat sangat masih boleh bertolak ansur. Doktor pakar pun jumpa kita senyum cuma kalau depa nak periksa pesakit kita kenalah faham sekiranya berada diluar waktu melawat. Cerita ni kat HKL tau. Wad KK1, Instutut Pedriatic.

    BalasPadam
  11. mungkin ada sesetengah je macam tu kan...tklah semua...

    BalasPadam
  12. yup..hospital ampang pun dah best giler

    BalasPadam
  13. Nasib Farah baik kot..
    Harap dpt dijadikan panduan pada hospital yg lain-lain.

    BalasPadam
  14. nampak mcm private hospital je..
    la ni hosp. gomen dah bagus kan farah..

    BalasPadam
  15. Hospital Slim River kat kmpung ecah pon terbaik kak..memang bagus layanan..siap ada menu nasi ayam yg sedap sangat2..nurse pon sangat baik..layanan rasa macam kat private pulak..lagipon hspital baru..Tapi kalau kat bndar ni, memang xdapat la kak layanan macam tu..HKL,Sg.Buloh, Hspital Klang, memang xmerasa la layanan cmtu.. Bulan lepas nurse terpekik2 dekat hspital klang sebab orang trlmpau ramai. ecah pon kena marah sekali padahal kita tak xsalah pon.. mana nak tao dah air ketuban nak bocor..lain hspital laen layanan..

    BalasPadam
  16. Bagus la...hospital kerajaan makin maju...terbaikk la...di sg petani ye...emir nampak semakin sihat kan sekarang farah...harap sgt dia ceria selalu...risau musim ni ramai betul anak2 sakit...syukran tgk kemudahan di hospital kerajaan dah byk berubah...

    BalasPadam
  17. yela,. sekanarang ospital kerajaan da best. mcm2 teknologi dan kemudahan disediakan. tepuk dada tanya poket. hehe

    BalasPadam
  18. Cantikk. Hosp baru ke kak? Bagus gomen skng da upgrade da kemudhan hosp

    BalasPadam
  19. Lain hsptl lain servisnya. Tgk nasib la. Dpt misi dgn dr baik ok la. Klw hsptl slyg sgt selesa. Hsptl baru. 6 katil 1 bilik air. Tapi kalau gh tu satu floor kongsi satu bilik air. Bayangkan. Farah keje gomen. Untung la dapat gl gomen kan. Ddk first class ke.

    BalasPadam
  20. alhamdulillah klo dh improve ye kak

    BalasPadam
  21. setuju service kt spital gomen dh byk berubah..cuma yang tk tahan terpaksa nunggu lama utk satu2 rawatan je la... :=)

    BalasPadam
  22. Tgk pd hsptal jgk kut kak.. Rezeki dpt yng ok, ok la..

    BalasPadam
  23. Tgk pd hsptal jgk kut kak.. Rezeki dpt yng ok, ok la..

    BalasPadam
  24. huhuuhu..maybe wad kanak-kanak untuk hospital baru memang still cantik kot..kalau hospital lama,still usang n not nurse friendly..hihihi

    BalasPadam
  25. Tgok pada tempat kot farah...tempat akak worst!!!!

    BalasPadam
  26. spital kepala batas sbrg perai pon ok.ritu dok wad kanak2 ms anak kena jaundice mmg x rs cam spital kerajaan

    BalasPadam
  27. Hospital gomen dah ok klo nak dibandingkan dgn dulu. Banyak perubahan dah. Cuma bergantung pada nasib.

    BalasPadam
  28. haah..setuju jgk..ape2 kes pun klu swasta xde kepakaran die akan hantar kt hospital besar jgk..penah jd kt kwn ms besalin tumpah darah..last2 dorg antar hospital kerajaan..mmg hospital kerajaan dh xmcm dl dh..hkl je xupgrade lg wlupun byk pakar2 kt sn..

    BalasPadam
  29. Alhamdulillah,stkt ni sy berpuas hati dgn servis hospital kerajaan :)
    tp kalau ada yg xbg good servis..kita renung dia tajam² hehe... gurau je,selamat menjalani ibadah puasa :)

    BalasPadam
  30. alhamdulillah servis yg akak terima.memg bgus...tp tuhla org ckp ikut tpt.gak

    BalasPadam
  31. rezeki masing2..sebab ada yg kata ok, ada yg kata tak ok..sy pernah bersalin kat spital Putrajaya...memang bagus la servis nya...tapiii, anak ke2 sy pilih private hospital , hospital annur bangi.....sebab ~ nak dirawat oleh doktor muslimah shj...huhuhu...*serik ms hospital gomen..huhuu*
    Alhamdulillah servis pun bagus, semua ok....

    btw, nak ajak semua join my 1st giveaway...semua boleh join especially golongan mama2 & mom to be...hadiah best, RM750..sy cri 9 pemenang...

    pegi link ni k..

    http://www.vitaminhouz.com/2014/11/giveaway-best-buat-mama-bayi.html

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||