Happy 30th Birthday To Me!!!!!!

11:05


12.07.1984 ~ 12.07.2014

Assalamualaikum..

Goodbye 2 series... Welcome 3 series.. huhuhu..

Okey nak buat ucapan untuk diri sendiri boleh.. wakakaka.. ucapan la sangatttt sempena umur 30TAHUN!!!!! Adoi laaaaa macam tak boleh nak terima hakikat pulak kan..huhuhu...Eh releks arrrr farah.. apa la ada pada nombor kan.. tak payah dok gegehhh sangat naaa.. apa yang penting jiwa kena sentiasa rasa muda kan..hahaha..*naksedapkanhati

Apapun Syukur Alhamdulillah kerana aku masih lagi diberikan peluang dariNYA untuk bernafas dimuka bumi ini..Semoga dengan bertambahnya umur setahun lagi nie aku diberikan kesihatan yang baik, sentiasa dimurahkan rezeki..dan bahagia bersama insan2 tersayang..aku jugak berazam untuk menjadi seorang Ibu, Isteri, Anak & Sahabat yang terrrrrbaikkk buat insan2 kesayangan aku..

Aku jugak berdoa supaya diri ini diberikan hidayah untuk menjadi seorang hamba Allah yang baik.. Semoga ianya dipermudahkan olehNya..Aminnnnn..




You Might Also Like

29 comments

  1. HAPPY BIRTHDAY FARAH!!!
    wish you all the best in life & semoga berbahagia bersama org tersayang
    Ohhh umur you bawah I yer...;)

    BalasPadam
  2. happy belated bday :)
    wish all ur wishes come to u soon ^__^

    BalasPadam
  3. hepi bestday farah..semoga panjang umur n murah rezeki sokmo..aamiin

    BalasPadam
  4. haapy birthday farah..semoga berbahgia selalu dan tercapai segala impian..:)

    BalasPadam
  5. selamat ulangtahun kelahiran farah... may all ur wishes come true...

    BalasPadam
  6. Tahniah sis btl angka just nombor je Jgn risau msh tetap vouge

    BalasPadam
  7. happy birthday farah...welcome aboard...hehehe...ala..baru 3 series kan..
    ape pun,moga apa yang diimpikan akan tercapai..insyallah..

    BalasPadam
  8. happy belated birthday farah
    moga panjang umur dan sentiasa ceria disamping insan tersayang

    BalasPadam
  9. hehe..beza setahun saja kita selama ni..hepi belated birthday Farah!

    BalasPadam
  10. Happy birthday Farah moga hari2 seterusnya menjadi hari terbaik buat Farah.

    BalasPadam
  11. HB semuga sentiasa dirahmati Allah

    BalasPadam
  12. selamat hari lahir..moga panjang umur & murah rezeki..:)

    BalasPadam
  13. Happy Birthday Farah..semoga dimurahkan rezeki dan kebahagiaan kekal menajdi milik Farah sekeluarga..Eh eh Farah just tua setahun je dari aida..hehee

    BalasPadam
  14. selamat hari ulangtahun yunk.. semoga terus kekal bahagia dan mendapat segala yang terbaik.. insyaa Allah... :) neway.. akak tau perasaan nya masuk 3 series tu dulu..heheh

    BalasPadam
  15. hepi besday farah ;)
    moga pjg umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik, dilindungi Allah & berbahagia disamping insan2 tersayang..

    BalasPadam
  16. Ameen... Happy Besday farah... semoga tertunai apa saja yang dihajati... perghhh jauhnya beza usia kita... :D

    BalasPadam
  17. Happy birthday Sis Farah. Aamiin..semoga sihat dan senyum2 selalu..pasti awet muda :)

    BalasPadam
  18. apa ada dengan no kan.. hik3..

    happy besday untuk suami farah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang... birthday farah la bukan husband..birthday husband dah lepas lama dah.. =D

      Padam
  19. Selamat ulangtahun kelahiran kak Farah :) moga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik :)

    BalasPadam
  20. Hepi besday farah. Tahun ni akk last 3 series. Tahun depan dah 4 series. Hu hu hu

    BalasPadam
  21. Happy belated birthday farah. Smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik dan smoga bahagia selalu.

    BalasPadam
  22. Happy Belated Birthday Farah!!!
    Semoga diberkati umur,
    Dimurahkan rezeki
    Serta dipermudahkan segala urusan..
    Insya Allah...aamiin

    BalasPadam
  23. happy belated birthday farah.. bahagia selalu..

    BalasPadam
  24. happy belated birthday farah .kite sebaya la.cuma sy tua bulan...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||