CPUV Nuffnang ~ Rakuten

08:54


Assalamualaikum...
Syukur Alhamdulillah...baru semalam update pasal CPUV yg ada..tup2 petang tue melekat pulak satu lagi CPUV terbaru..Happy sangatttt..nie yg buat bertambah sayang kat Nuffnang.. kih..kih..kih..

Total ada 6 CPUV yg tengah dok running sekarang.. Tapi farah tak nampak lagi iklan terbaru tue dok berjoget..kalau hampa nampak jangan lupa picit na.. Bye!! 



You Might Also Like

31 comments

  1. good ! jalan jalan ramadhan hari ini..hehe

    BalasPadam
  2. tahniah kak farah..klik promoted content for you :)

    BalasPadam
  3. tahniah kak... rezeki :)

    BalasPadam
  4. Murah rezeki farah...byk betul on going....duit rayaaa...duit rayaa hehehhe

    BalasPadam
  5. alhamdulillah farah =)

    BalasPadam
  6. Bestnya. Bertingkek-tingkek. Tahniah.

    BalasPadam
  7. wah bestnya dpt cpuv banyak cm tu..

    BalasPadam
  8. byknye farah...tahniah2..rezeki raya..

    BalasPadam
  9. Wah, banyaknya CPUV tengah on going... Tahniah k ^_^

    BalasPadam
  10. wow kelas gitu..menari2 inang iklan di blog farah....rejeki2 jgn ditolak ...kene rajin update2 lagi ni farah baru berbaloi iklan tgh running heheeheh

    farah,

    Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

    Pohon maaf zahir dan batin….

    Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

    BalasPadam
  11. tahniah farah..cik nor dah lama xdapat iklan CPUV...huhu

    BalasPadam
  12. Raya sakan! Raya CPUV...ehehee...

    BalasPadam
  13. rezeki emir tu..tahniah2!! akak pon baru dapat..nanti kita sama2 klik iklan..hihi..

    BalasPadam
  14. p/s SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN SEPANJANG PERKENALAN & PERSAHABATAN KITA MESKIPUN HANYA BERLEGAR DI ALAM MAYA. JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH YA...

    BalasPadam
  15. Tahniah farah...klik invest smart

    BalasPadam
  16. Syukur Alhamdulillah..rezeki nak sambut Syawal ni kan Farah..hehee

    BalasPadam
  17. seronoknya CPUV masuk lagi...murah rezeki!! :D

    BalasPadam
  18. salam. tahniah kak...rezeki tu..hihi

    BalasPadam
  19. tahniah kak...saya pun dapat yang sama mcm akak...

    BalasPadam
  20. wah2 meriahnya ngan ongoing cpuv....mesti meriah nanti ni....tahniah Farah

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah.. Murah rezeki akk.. :)

    BalasPadam
  22. masyukkkkk lah farah..
    congrats :))

    BalasPadam
  23. Tahniah farah... amboiii... murahnya rezeki... :)

    BalasPadam
  24. Banyaknya CPUV..tahniah kak Farah !

    BalasPadam
  25. MencurigakanOktober 04, 2014

    Iklan Promoted Content yang keluar tu APA pulak yer? Senang2 je tolong promote blog yang kebanyakannya saya nampak blog2 perempuan seksi je tu, hhmmmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer ke keluar gambar perempuan seksi.. tak perasan pulak.. xpe nnti farah tgk yer..kalau btl ada kena report kt nuffnang nie..tq 4 ur info dear..=D

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||