CPUV Nuffnang ~ uMobile Prepaid & Fashion Pitch

09:04


Assalamualaikum...


Alhamdulillah rezeki....ada 3 CPUV terbaru yg datang menyinggah..sebelum nie tinggal satu jer CPUV yang masih berstatus On Going..so bila dapat yang terbaru nie means ada 4 CPUV la yang tengah dok running sekarang.. Yeayyy...hehehe..

Kalau nak diikutkan...jari jemari farah nie dah gatal sangat nak cash out earning yang ada.. tapi sabarrrrr...simpan sikit lagiii...sebab awal bulan 11 nanti nak pi holiday...hehehe

Btw thanks yer Nuffnang...thanks jugak buat kesayangan semua yang selalu singgah kat sini.. kalau hampa nampak iklan2 tue dok berjoget.. picit2 la naaaaa.. >__<

Tips Meningkatkan Pendapatan Blog Anda


 

You Might Also Like

31 comments

  1. Assalamualaikum kak Farah.. alhamdullilah. murah rezeki.. bestnya dapat CPUV singgah blog.. heee

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..rezeki kak farah..rilek dulu, simpan dulu..

    BalasPadam
  3. Rezeki rezeki tahniah sekali lgi sis

    BalasPadam
  4. Lya menabung ekk sekali

    BalasPadam
  5. ada la sikit tabungan aida dgn nuff. skang pun alhamdulillah ada 3-4 BE sedang running.
    sama-sama la kita ye blogging dan earning duit skit :-)
    tahniah!

    BalasPadam
  6. wow. tahniah kak farah.. saya dh lama abaikan blog, nuffnang pon xmasyukkk

    BalasPadam
  7. okayla tu farah, rezeki kan
    alhamdulillah =)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah ... rezeki ramadhan .

    BalasPadam
  9. Tanhiah Farah. Akak awai posa hilang semua ni baru masuk balik satu.

    BalasPadam
  10. rezeki bulan posa..tahniah~~ :)

    BalasPadam
  11. fifi punye tinggal satu je duk menari2 tu.. murah rezeki farah..

    BalasPadam
  12. Semoga CPUV nuffnang trus meningkat!!!! :Djmput singgah ke blog SM kalau sudi ;D

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/07/boleh-gelak-sampai-tertonggek-kalau.html

    BalasPadam
  13. Asslmkm kak.. Tahniah.. Rezeki ramadhan tu.. :)

    BalasPadam
  14. Asslmkm kak.. Tahniah.. Rezeki ramadhan tu.. :)

    BalasPadam
  15. perghhh berderet2... syukurr... tahniah farah... kena tuntut ilmu dengan farah nie... :D

    BalasPadam
  16. wah. tahniah kak..

    same la dpt jugak..

    alhamdulilah =)

    BalasPadam
  17. tahniahhh.. wahhh best best...

    BalasPadam
  18. wahhh duit raye lettew kak hehe

    BalasPadam
  19. Weeehuuuu congrats Farah.. nanti belanja I teh tarik na :))

    BalasPadam
  20. tahniah farah..byk tu..rejeki..rejekiii..

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah..tahniah farah

    BalasPadam
  22. Alhamdulilahh... err, bole tau CPUV tu ape ye puan..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||