Happy 1st Birthday Nur Delisya Iris

10:53


Assalamualaikum,

09.07-2013 ~ 09.7.2014 

Happy 1st Birthday Nur Delisya Iris..
Iris...Mama Farah doakan semoga Iris membesar menjadi anak yang solehah, cantik, comel, gebuss, jelita, bijak, baik budi bahasa, sopan-santun dan membanggakan Papa & Ibu yer sayang..=D



One year older
One year wiser
One year smarter
One year cuter
One year older
One year jollier
One year nicer
One year sweeter
All these things
You are going to be
As you turn one
My cute little baby
Happy 1st birthday

FROM :- PAPA EDY..MAMA FARAH...ABG EMIR... >__<




You Might Also Like

25 comments

  1. tak lama lagi, birthda anak sedara yang lagi satu pulak..ekekekeke.... jangan lupa tau aunty Farah...

    BalasPadam
  2. happy birthday kat birthday girl yang comel tu

    BalasPadam
  3. anak saudara kak Farah ke?comelnya...hepi birthday Iris..

    BalasPadam
  4. Comelnya Iris.. semoga jadi anak yang solehah & disenangi ramai yer ..

    BalasPadam
  5. happy birthday Iris... semoga menjadi anak yg solehah

    BalasPadam
  6. Slmt Hari Lahir Iris....alala tomeynyee dia..

    BalasPadam
  7. Sepupu Emirlah ye ni.. comelnya
    Happy birthday Delisya..

    BalasPadam
  8. alololo..omeinye delisya..moga pjg umur syg..membesar jd ank yg solehah yer..

    BalasPadam
  9. happy birthday gegerl delisha..

    btw sweet nye cake kaler pepel tu..

    BalasPadam
  10. happy 1st birthday iris..:)

    BalasPadam
  11. Happy Besday Delisya..! :D

    BalasPadam
  12. hepi besay delishya...comel betul...
    Entri terkini MINDAKABUR : Mindakabur Official Blog Facebook Page

    BalasPadam
  13. Unik yer nama Nur Delisya Iris...manis betul baby hehhehe...auntie pun nak wish happy birthday syg...moga happy selalu ye....farah bila tgk baby girl ni usap perut nak gegirl alahaiii membuak2 nak preggy lg...hehhehe

    BalasPadam
  14. Comelnya. Happy 1st birthday iris.

    BalasPadam
  15. purple gitu kek dia..happy belated birthday iris...:D

    BalasPadam
  16. cantik nye warna purple kek iris.selamat hari jadi iris!semoga menjadi anak yang berbakti pada ibu bapa.ameeenn...:-)

    BalasPadam
  17. ini sepupu emir ke
    comlenya, happy birthday =)

    BalasPadam
  18. Alahaii..comel je Dellisha ni..nama pon sedap..Happy Birthday sayang..semoga menjadi anak yang solehah dunia akhirat..Amin!

    BalasPadam
  19. happy belated birthday Delisha :)

    BalasPadam
  20. happy belated birthday delisha

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||