Iftar Bersama Northern Blogger di Hotel Park Avenue Sg.Petani

09:04


Sticky post
*scroll down for new entry*


Assalamualaikum My Precious Readers...

Seperti yang telah farah war2 kan kat entri sebelum nie..akhirnya berjumpa la kami semua pada hari Sabtu yang lepas di Hotel Park Avenue Sg.Petani..sebelum tue...sorry yer girls..farah sampai lewat sikit hari tue..hehehe..sampai jer terus kita laga2 pipi kan...teruja sangat dapat jumpa hampa semua hari tue.. =D

Rasanya tak perlu kot farah buat review pasal Buffet Ramadhan yang terbaik kat Sg.Petani nie lagi...nanti hampa jemu pulak dok baca benda yang sama ja..tapi kalau masih ada yg nak  baca pun bolehhhh...meh baca kat SINI dan SINI..

Sekarang meh la cuci mata layan gambar2 yg ada yer..

Jangan marah..kita sajikan gambar kambing golek pagi2 nie..hehehe..stall kambing golek nie adalah yang paling mendapat tumpuan sekali.. ramai gila kot orang dok beratur nak ambik...


Stall kebab.. licinnn dua ketul masuk perut.. sedap!!!!


Cucur cempedak panas2.. 


Goreng pisang dan ubi goreng pun ada jugak..


Stall putu mayam.. yang nie laju jer Emir makan.. suka la tue..


Otak2 terbaik yang diimport khas dari Johor..


Lagu raya dah start berkumandang.. terasa dah bahang hari raya yg bakal tiba..


budak kecik yang makan mengalahkan orang besaq.. semua laju jer dia soruuu... =D


Yeayyy ini la Husna.. comel jer orangnya kan.. yang baju biru tue ayah husna.. maintain la ayah awak husna... =D


Yang nie pulak Muni.. haiiii berseri2 sungguh aih bakal ibu nie.. baby gegirl kot kat dalam tue muni..


Muni & Mr.husband.. puas tak makan hari tue??? hehehe


Mayesa & Pakya.. Cinta Hati my bff..
 
Ini la Encik Azmi, General Manager Hotel Park Avenue yang sudi menjemput kami untuk menikmati buffet ramadhan yang terbaik nie.. mula2 tue rasa macam segan jer nak duduk semeja dengan beliau... yer la bos besar hotel tuhhh..tapi rupanya orangnya tak sombong pun.. peramah jer..beliau banyak berkongsi pengalaman beliau dengan kami...=D


yang nie pulak Ketua Chef di Park Avenue Hotel..namanya Encik Azmi jugak.. kalau nak tahu beliau telah merangka menu untuk Buffet Ramadhan tahun nie sejak 6 bulan yg lepas lagi demi nak menyajikan hanya yang terbaik untuk para pelanggan..Ermmm patut la menu yang disajikan semuanya terbaikk!!! 




Khusyuk betul kami semua dok dengar penerangan yang disampaikan oleh mereka berdua.. InsyaAllah kami bakal bekerjasama lagi untuk next projek...projek apa...tungguuuuuu!!!! 


Sebelum balik haruslah bergambar bersama kan.. Terima kasih yer Encik Azmi sebab sudi menjemput kami semua iftar kat sini.. Ikhlas dan jujur dari hati farah Buffet Ramadhan di Park Avenue nie adalah yang terbaik di Utara yang pernah farah cuba..


Ini la dia blogger dari Utara..Dari kiri Mime..Nazdia..Muni.. Shila..Me..dan Husna.. seronok dapat kenal hampa semua..semua peramah orangnya..cuma Mime jer macam malu2 sikit hari tue..hehehe..jangan la malu2 dik..sebab akak nie memang tak tahu malu..hehehe


Thanks Shila sebab datang paling awal.. seronok sangat dapat kenal dengan awak..walaupun pertama kali jumpa tak kekok langsung kan.. hehehe. =D


Last sekali bergambar dengan My Bff..Mayesa..and Emir...and farah harap bff farah lepas nie akan lebih rajin update blog yer.. hehehe 


Okey sekarang meh baca story iftar versi mereka pulak...
Jom Terjah!!!!

You Might Also Like

37 comments

  1. Assalammualaikum ..wah ..bestnye sedapnya ..gambar kambing golek tu x thn ..hehe

    BalasPadam
  2. ala....xtaw plak ada iftar ngan nothern blogger.rugi xjoin!

    BalasPadam
  3. Anim tk pernah jumpa kebab kt mana2 bufet lg. Yg ni ada...ohsem! :D

    BalasPadam
  4. kambing golek tu...terliurnya tengok!hehe.
    klik promoted content for kak farah ;)

    BalasPadam
  5. tgk gambar je pun lya rasa ketrujaannya..bestnya dpt kumpul ramai2 jeles hheeee

    BalasPadam
  6. Seronok kan farah bila dapat berjumpa dengan rakan bloger..

    BalasPadam
  7. Husna Zahidi ke tu kak..? hehehe...

    :P

    nnt sally g terjah dorang :D

    BalasPadam
  8. Meriahnya. Kambing golek tu....sedapnya.

    BalasPadam
  9. assalam....selamat berkenalan...saya pun org utara...singgah blog saya yg x seberapa..
    http://eirna-nurasikin.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Best yer join food review....perghhh farah rasa mcm nak join sekaki je hehhehe...bila la dpt jupe farah cantik ni kan...mai KL habaq na...mana tau ada rezeki leh jupe emir dan farah hehehe

    BalasPadam
  11. wahh..meriahnye bile blogger berjumpe..dpt mkn pree plak tu...best3..

    BalasPadam
  12. nxt project?? jgn lupa ceq noh.. hehehe
    bestnya Farah dapat invitation mcm tu..

    BalasPadam
  13. seronok la dpt jumpa ramai blogger...
    cucur cempedak tu geram tgk...lama tak makan

    BalasPadam
  14. wow bestnya blogger utara berjumpa..

    BalasPadam
  15. hahahaha kak farah harap mulut kak farah masin la muni dapat beby gurl . memang teringin beby gurl . . hehehe amin amin . . :p neway tima kasih kak farah bg peluang untuk join iftar together gether ni . . makanan pon sedap hbis. . harap menjadi la project yang ditunggu tunggu . . hehehe . . kak farah cantik2la gmbr kak farah ! suka tgk ! :p

    BalasPadam
  16. bestnye.. happening.. ;)

    BalasPadam
  17. best nye dapat kumpul.. tu kambing tu dgn kebab.. terliur sgt ni..

    BalasPadam
  18. wah, kambing golek yg paling xleh tahan tu... :-)

    BalasPadam
  19. Wah meriah...kambing golek tu pasti jadi rebutan kan Farah...

    BalasPadam
  20. salam. seronoknya berbuka sesama blogger :)
    jeles! hahahha :D

    BalasPadam
  21. Paling best bila dari alam maya bwk ke alam reality kan....

    BalasPadam
  22. Waahhh...laju betul farah update...tqvm farah...memang terbaiklah bukak puasa di sini!!

    Nasib baik farah peramah orangnya...sebab sy ni pemalu orangnya...hahaha..

    BalasPadam
  23. wah seronoknya farah
    lagilah dapat jumpa member alam maya kan
    memang terbaiklah! =)

    anyway dah well received kad raya dengan pin tu
    cantik! i like =)

    BalasPadam
  24. bestnye farah.. jumpe ramai2.. selamat fifi duduk klang valley.. jom bace pengalaman bersalin fifi..

    BalasPadam
  25. inshaAllah ada rezeki jumpa lagi ye semua!! :)

    p.s-husna dah publish kak..^_^

    BalasPadam
  26. bestnya berbka kat hotel :D

    BalasPadam
  27. Seronoknya farah berbuka puasa di hotel..

    BalasPadam
  28. alamak sy nampak malu2 ye..kehkeh..1st time kot bertentang mata..sebenarnya tak berapa nk malu sgt pun..:P

    BalasPadam
  29. syoknya.. dapat berbuka puasa dengan rakan-rakan blogger kan :)

    BalasPadam
  30. Ohh tak tahu pula ada iftar blogger kawasan utara ni, kalau saya tahu, boleh juga hadir. Seronok nampak semuanya. Alhamdulillah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada farah war2 kan hari tue.. rezeki.. pihak hotel bermurah hati nak sponsor blogger.. hehehe..=D

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||