Mini Giveaway #27

10:12


Assalamualaikum..


Klik Banner untuk join..

Nama Anak : Muhammad Emir Daniyal
Umur: 2 thn




You Might Also Like

21 comments

  1. Assalamualaikum kak, ekk kena buat entri ke? sheila pun join. just leave comment je tadi. ahhaha nak buat entri juga la. heeee~~~

    BalasPadam
  2. nak join jugak lah.. duit raya untuk anak ye? all the best farah..

    BalasPadam
  3. semoga ada rejeki yer Farah..

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen sis..Moga ada rezeki anak..

    Jemput join segmen wanie juga kalau sudi..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-pertama-wanie.html
    *terima kasih

    BalasPadam
  5. Thanks join... actually xpayah buat entry, just tulis nama anak je dkt kotak komen :-)

    BTW, good luck

    BalasPadam
  6. Kalau ada rezeki Emir dapatlah duit raya tu:)

    BalasPadam
  7. Kalau ada rezeki Emir dapatlah duit raya tu Farah:)

    BalasPadam
  8. Gud luck farah. Kan best kalau sama sama menang kan. X sabar tunggu result. Sblm ni dah pernah dapat.

    BalasPadam
  9. Moga ada rezeki buat emir.. :)

    BalasPadam
  10. good luck farah... wah nak join jugak laa... :D

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||