Review ~Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

08:36


Assalamualaikum...

Yeayyy semalam 15.07.2014 berakhir la sudah Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga..So hari nie tiba la masanya farah nak share dengan u all adakah produk Ephyra nie telah memberikan kesan yang positif terhadap farah...

Tapi sebelum tue meh farah nak share dulu serba sedikit info berkaitan produk Ephyra nie... jangan dok skip baca pulak...u all kena tahu benda apa yang terkandung dalam produk Ephyra nie sebelum mencubanya betul tak?? jangan main hemtam jer.. itu yang memudaratkan nanti...

Okey secara ringkasnya EPHYRA dirumus khas untuk kecantikan dan kesihatan yang bermula dari dalam. Ia mengandungi kolagen ikan laut dalam yang dihidrolisis secara semulajadi,yang sangat membantu kuasa penyerapan ke dalam kulit lebih pantas dan effektif untuk kesan yang lebih optimum. Digabung dengan 8 agen antioksida yang berkesan untuk melindungi dan memperbaharui, memberikan apa yang diperlukan oleh kulit anda,Lindungi kulit anda dari masalah kulit dan penuaan, seterusnya serlahkan keserian dan kesihatan dalaman dan luaran. Hasilnya – kulit lebih bersih,lebih berseri, lebih halus dan lebih muda!


Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
  • Kulit berjerawat
  • Kulit Berjeragat dan Berparut
  • Eczema / Penyakit Kulit
  • Gastrik / Masalah Usus
  • Menurunkan Kolestrol
  • Stress / Kemurungan / Ceria
  • Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
  • Asthma / Lelah / Penat / Semput
  • Gout / Arthritis Sendi
  • Menopause
  • Ketidakseimbangan Hormon
  • Alergi Makanan Laut
  • Resdung
  • Penyakit Gusi / Demam
  • Masalah Tidur / Kelesuan
  • Jangkitan Pundi Kencing
  • Masalah Buah Pinggang
  • Kanser / PertumbuhanTumor
  • Sakit Sendi & Sengal Badan
  • Jantung / Saluran Darah
  • Migraine / Sakit Kepala
  • Strok / Parkinson
  • Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
  • Masalah Senggugut / PMS
  • Jangkitan Virus / Bakteria
  • Darah Tinggi
  • Masalah Saraf
  • Kencing Manis
  • Thyroid

FAEDAH DAN KELEBIHAN
  • Apakah kelebihan menggunakan EPHYRA?
  • Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  • Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  • Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  • Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  • Mengurangkan kadar kolesterol
  • Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  • Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  • Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
  • Melegakan kesakitan sendi dan arthritis


*******************************


Okey u all dah baca ke semua info yang farah share tue.. kalau dah baca bagus.. so mesti u all dah faham kan tentang kandungan dan khasiat yang terdapat dalam produk Ephyra nie.. 

So sekarang meh baca pulak testimonial farah tentang produk ini.. Actually bila umur dan masuk 30tahun nie farah memang tercari2 supplement yang bukan sahaja untuk kelihatan sihat di luar malah dalaman..orang kata kalau dalaman kita sihat InsyaAllah yg luaran pun akan turut sihat.. 

Jadi dalam dok tercari2 produk yg sesuai menjadi rezeki farah apabila menang Giveaway Kak Mialiana dimana hadiahnya adalah sekotak Ephyra untuk dicuba selama sebulan.. memang teruja la dapat mencuba satu produk yg menjadi sebutan ramai nie.. tak silap farah dah ramai kot blogger yang dah mencuba produk ini dan ianya terbukti berkesan..

Jadi untuk memastikan produk ini turut berkesan kat farah.. farah mengambilnya mengikut waktu seperti yang disyorkan.. Farah lebih selesa ambik waktu pagi.. sebab kalau ambil waktu malam farah nie rajin terbabas.. so better ambil waktu pagi.. tambahan sekarang kan bulan puasa so farah ambik before makan sahur.. 

Bagi farah Ephyra nie sedap diminum dengan air sejuk.. bab rasa jangan risau tak perlu tutup2 hidung segala...sebab rasa Ephyra nie memang sedap.. alaaaaa rasa dia macam kita minum jus oren tue hahhh.. serius tak tipu memang sedap!!! 

Dan setelah 30 hari mencuba Ephyra banyak kesan yg positif yg farah alami..Antaranya:-
  • Kulit muka lebih glowing gitu..
  • Rambut dah kurang gugur dan lebih lembut..
  • Masalah sinusitis(resdung) hilang selama sebulan nie.. kalau tak selalunya dalam sebulan tue farah mesti akan kena 2-3 kali jugak la.. Alhamdulillah.. 
  • Lawas jer proses pencernaan setiap hari..
  • Tumit kaki farah yg dulu merekah teruk dah beransur pulih..suka!!!
  • Tak lagi rasa penat seperti sebelum nie.. cergas jer rasa
  • Walaupun berpuasa tak terasa lapar langsung..
  • Berat badan farah dah TURUN 5kg...Yeayyyyyyy!!!!!!!!
  • kulit di bahagian tangan rasa halus jer...
So itu la sedikit sebanyak kesan yang farah alami selama 30 hari mencuba Ephyra..Sekarang jom layan gambar pulak na.. u all nie kalau baca jer tak dak bukti mesti tak mau nak percaya kan.. So biarlah gambar yang berbicara...hahaha

Tadaaaaaa... ini lah hasilnya.. gambar kiri tue sebelum mencuba Ephyra dan yg kanan selepas mencuba Ephyra.. Macamne ada beza tak...kih..kih..kih.. mesti la ada kan.. sempat lagi nie selfie dengan produk dan T-Shirt Ephyra yang farah dapat.. mentang2 la berkesan kan..happy la tue.. =D

Gambar tue tanpa sebarang make up okey...hahaha.. bukan senang ceq oiiii farah nak share gambar tanpa ber-make up kat blog nie.. so demi produk Ephyra i sanggup u all... hahaha.. sebabnya farah nak hampa tengok sendiri yg Ephyra nie memang betul2 berkesan...

Okey dah layan gambar wajah polos farah tanpa sebarang make up tue kan.. sekarang meh layan pulak gambar selepas di- make up...jugak selepas 30 hari consume produk Ephyra...hahaha..layan jer la ekkk...


Jangan ragu2 lagi.. Produk Ephyra memang terrbaikkkkk!!!!

Hanya ambil 1pkt sahaja sehari.. tapi kalau nak result lagi cepat boleh ambik 2pkt sehari.. 

Farah pasti u all akan berpuas hati dengan kesannya..Overall bagi farah produk Ephyra nie memang TERBAIK!

Kalau u all berminat nak mencuba jugak produk hebat nie bolehlah klik link seperti dibawah..Jangan tunggu lagi k..cepat2 place your order..sempat lagi nie nak tampil cantik sebelum hari raya nanti..>__<






You Might Also Like

32 comments

  1. aduiiiii...x boleh jd ni...nnt raya cik puan kite ni ttu lbh mengancam dr sy ;-)

    BalasPadam
  2. woww..berkesan..semakin cantik...suka3..:)

    BalasPadam
  3. oooohhh...banyak khasiat dia rupanya..patutla ramai jer yg duk minum..

    BalasPadam
  4. wah kak farah memang nampak lain la . nampak perubahan tu n cantik sangat . . sukanya muka glowing2 . . muni pon dah lama cari supplement tapi skrg tgh mengandung . tunggu lepas deliver nanti baru nak try . tapi tgk ephyra ni boleh pakai untuk ibu mengandung kan . .

    BalasPadam
  5. Lya baru proses nak wat entri hhhee..terbaikla sis

    BalasPadam
  6. Wowweeee! alhamdulillah memang terbukti berkesan ephyra ni kan Farah :))

    BalasPadam
  7. wow! mmg nampak kesannye laa pada farah...makin glowing lieya tgk farah.... tapi mmg ramai yg bagi feedback positif lepas consume epyra ni kan....ramai gak geng2 lieya amik epyra nieh....

    cantik rambut farah...suke lieya tgk....

    BalasPadam
  8. ramai yang dok review pasal produk
    semua cakap bend positif
    entah bila pula saya nak membelinya =)

    berapa harga dia farah

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum kak farah, produk tanamera kidz tu sesuai je untuk semua bayi dan budak. hehehe mak budak pun boleh pakai, yang vco tu. hihiii btw sheila teringin sangat nak guna ephyra.. muka lepas bersalin sampai skrg kusam yang amat. ahhaha raya ni macam tak berseri je T_____T"

    BalasPadam
  10. ephyra memang terbaik...lepas ni makin cantik dan berseri-seri la farah kan..

    BalasPadam
  11. Phewitttt...nampak berseri². Pernah try gak ephyra ni, Sedap.

    BalasPadam
  12. SALAM. perubahan yang ketara..:) tahniahh hihi

    BalasPadam
  13. Akak dah nak masuk 40an terasa jugak nak cari produk yg boleh elakkan jeragat.

    BalasPadam
  14. Wah tahniah Farah..glowing gitu ya...sayangnya kita allergic dengan produk ni...kalau tak mesti dvooomm..he..he

    BalasPadam
  15. wahhhh
    nampak perbezaan yg positif
    bagus rupanya Ephyra nih

    BalasPadam
  16. 5kg tuee... patut la muka dah nampak panjang jer.. lebh jelita laa sis... ;)

    BalasPadam
  17. Farah!....berseri2 yer kamu...patutlah baru2 ni julia tgk gambar farah cantik...rupanya consume epyhra rupanya...wauuuuuuu hebat ye penangan dia...ramai dh tahu keberkesanannya....hebat...teruskan ye farah... :)

    BalasPadam
  18. patut la muke glowing2..epyhra mmg terbaek la..mmg nmpk perubahannya..

    BalasPadam
  19. ramai sungguh yang consume ephyra ni.. khasiat pon banyak .. ^_6

    BalasPadam
  20. ramai dh yg duk consume ni..bila ntah sy nk try...nmpk keberkesanan dia tu...:D

    BalasPadam
  21. kakak ofis pon ade try epyhra ni.. tunggu fifi pulak menyusul.. inshaAllah..

    BalasPadam
  22. Asslmkm kak.. Waaaa.. Nmpk menarik la.. Terus rasa nk mencuba.. Tp tunggu dh deliver nti la.. :)
    Gudluck kak...

    BalasPadam
  23. assalamualaikum farah...terbaik la...;)

    BalasPadam
  24. Memang berbaloi kalau kita guna Ephyra nie :)

    BalasPadam
  25. Nak beli tapi mahai sangat..
    wpun I tau kesannya mmg bagus
    apa2 pun Farah ttp nampak perbezaan lps consume dgn ephyra
    congrats Farah :))

    BalasPadam
  26. Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

    Good luck ya... (^_^)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||