URGENT¬ Calling For Northern Blogger!!!!

10:49


Assalamualaikum...

Syukur Alhamdulillah hasil daripada review yang farah buat tempoh hari di SINI.. pihak hotel memaklumkan jualan voucher buffet ramadhan yg datang melalui blog farah sangat memberangsangkan.. So pagi2 nie terima call daripada pihak hotel yang meminta farah menjemput 10 ORANG BLOGGER lagi termasuk farah untuk menikmati buffet ramadhan mereka...

Sekarang kalau tolak farah sorang masih ada 9 orang lagi yang farah nak cari...Syarat nak join senang jer..anda mestilah mempunyai blog...sebab anda harus review buffet ramadhan tersebut di blog anda nanti..Dateline untuk anda review adalah 3 hari selepas kita menghadiri event tersebut..

So kalau anda rasa anda dapat memberikan komitmen untuk review buffet ramadhan yang terbaik di Sg.Petani ini sila PM farah sekarang di SINI selewat-lewatnya hari Khamis nie...Tarikh event farah plan InsyaAllah pada 19.07.2014 (Sabtu) ..so cepat2 PM farah k..boleh kita iftar sama2.. >__<



You Might Also Like

31 comments

  1. alahai..sayangnya tak dapat turut serta.. Sungai Petani.. rumah mak ayah Ros.. Sekarang ni bekerja kat JB.. 2, 3 hari sebelum raya baru bali SP.. :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak farah, kalaulah sheila boleh join. bestnya ~~~

    BalasPadam
  3. Aishh seronoknya ermm klau la dekat nak sgt join

    BalasPadam
  4. Ayu jauh si selatan....

    BalasPadam
  5. alaaa..dkt ja la..best ni kalau dapat join..tapi ada hal hari sabtu ni..huhu

    BalasPadam
  6. Uiks...nak la!! Tapi nk kena tanya en hubby dulu...

    BalasPadam
  7. waaaa ujung minggu ni balik umah mentua kat sp mcm boleh pergi je . . hehehe :p

    BalasPadam
  8. nasib la kite duk selatan.. kalau tak nak jugak join..

    BalasPadam
  9. kalau duk kat area utara mmg nak join lah citer dia.
    btw, jemput lah singgah. www.kaio.my

    BalasPadam
  10. bestnye..untung sape yg dok dkt SP..

    BalasPadam
  11. kak kak! http://rareunic.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. Farah... sy nakkkkkkkk.... tp pergi 2 org boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh.. tapi utk sorang ja lagi..sbb dah ada 9 org dah.. kalau nak hantar details kt email farah..
      farahwahyda@gmail.com

      Padam
  13. aloh..cheery kat petaling jaya..huhu

    BalasPadam
  14. Ye ke?? Nnt tgk emel ya.
    Kalu xada acu tgk kt spambox
    TERIMA KASIH... (nada excited)

    BalasPadam
  15. Jauh la pulak. Wah makan sedap nampak.

    BalasPadam
  16. wahhh..bestnyeeee..kalau lahhh dekat..(hurmmm)

    BalasPadam
  17. alamak cik nor pantai timur..:)

    BalasPadam
  18. jauhlah, idak mesti dah join =)

    BalasPadam
  19. alaaa..napa jauh sangat....!!! kalau tak.. nak joint...

    BalasPadam
  20. rezeki northern blogger laaa... ;(

    BalasPadam
  21. mmmmmmm.. best nya .. tapi syg sebab lani dok shah alam kalo x boleh join sobs sobs

    BalasPadam
  22. Bestnya kak.. Tp syng nya kita duk kt selatan..

    BalasPadam
  23. huwaaa tak dak jodoh nak join.. ceq jauh..
    nway enjoy for the event ya Farah :))

    BalasPadam
  24. alahai jauhnye..kalo dekat memg join

    BalasPadam
  25. salam. alahai...jauh la sis uhuk..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||