Wordless Wednesday #49 ~ Antara Papa & Mama....

09:23


Assalamualaikum,

Antara Papa & Mama...
Emir memang paling rapat dengan Papa laaaa..
Sikit..sikit..Papa..Sikit..sikit..Papa...
sebab Papa jenis mengikut jer..
Mama nie pulak garang sikit..alaaa sikit jer pun..hehehe
Jelosss Mama nak oiii!!! 
Cuma time nak tido jer baru Emir cari Mama yer..
 Very clever arrrr....>__<

Hampa pulak mcmne.. Anak paling rapat dengan siapa????







You Might Also Like

31 comments

  1. Elok jugak Emir rapat ngan Papanya..senang mamanya nanti...
    Rasanya anak2 akak semua rapat ngan akak..sebab abahnya garang..hihi..:)

    BalasPadam
  2. biase mmg camtu la kan farah...mcm lieya laa...dayyan lebih pada papanye...sebab sebut jek nak ape semua dpt..kalo ngan lieya mmg ade laa yg takboleh...heheehh tapi betul, bile tdo cari lieya gak sbb omaknye ni rajin peluk2, belai2, kiss2 sampai lee die lalok tdo....

    BalasPadam
  3. takat nie awfiyah rapat dengan ummi nya la..

    BalasPadam
  4. time peknen ni danish asik nk ngan mama je..klu papa nk jalan ngan main2 je nk ikut papa..same la farah..ila pun garang sket ngan danish..hikhik

    BalasPadam
  5. Anak2 akak semua rapat dengan mama sebab bapak garanggg....

    BalasPadam
  6. Anak2 rapat dgn uminya ni lah .... babanya garang ... hehe

    BalasPadam
  7. sama lah anak pompuan rapat dgn papanya lagi..

    BalasPadam
  8. No 1 & 2 dgn abah. Yg no 3 tu ngan ibu dia ni. Tapi memasing klo nak tido cari ibu ☺

    BalasPadam
  9. anak2 I ikut jantina Farah..
    Khairine rapat dgn mummy.. Danish rapat dengan Babah.. hehehehe fair lah kannn

    BalasPadam
  10. anak kite pulak.. pilih aktiviti.. kalau bab jalan berak mandi semue abah.. kalau bab baring2, tidur.. ibu..

    BalasPadam
  11. janganlah tanya..janganlah tanya..Kita takde anak lagi..hahah :P

    BalasPadam
  12. Anak-anak kalau masih kecik memanglah masa nak tidur mesti cari mama
    Bila dah besar dia mula cari papa sebab senang nak dpt duit..

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum kak farah.. belum tahu lagi Adam Husni rapat dengan siapa. hehehe. amboii mama garang ye emir? hee singgah menabung lazada sini~~~

    BalasPadam
  14. anak-anak saya paling rapat dengan saya
    papa diorang jenis maleh melayan
    tu yang diorang apa-apa hal cari mama =)

    BalasPadam
  15. insyaallah one day hope dapat la merasa jadi ibu.. sekarang kawen pon x lagi.. T___T

    BalasPadam
  16. Sama! hahah sikit2 walid...sikit2 walid...haishh jom farah kita cari gegirl plak heheh ada geng dapur heheh

    BalasPadam
  17. tak sabar nak jadi ibu ^_^

    BalasPadam
  18. saya ngan anak 24/7... dari celik mata pagi sampai tutup mata malam tido... anak pon jemu gamak nya tengok muka maknya ni ha...hahahaha... jadi..bilr ada abah nya..sikit2 abah..sikit2 abah..legaaaaaa....agagaga....

    BalasPadam
  19. yang kecik tu rapat dgn bapak nya...
    pandai bela bapak lagi ...hihi,bapak dia je yg baik..katanya

    BalasPadam
  20. hehehe anak lelaki mmg centu kot.. sbb kami yg pompuan rapat dgn mama..hehehe..

    BalasPadam
  21. ermmm... anak2 rapat dengan ibu kott...! haaa... dengan babah pun rapat jugek... ermmm saper ek... :D tak tau laa... sama jer kott! hehehe...

    BalasPadam
  22. anak xdak lg..tp sy rapat dengan mak...hehe

    BalasPadam
  23. Asslmkm kak.. Ank mnja papa la ni eh..
    Klau esok ank dh kuar xtau la ikut sapa.. Hehe

    BalasPadam
  24. Aida pulak semua anak-anak memang rapat dengan aida..baik laki baik perempuan..padahal mommy dia ni lagi garang 60x dari daddy dia..sebab daddy tak friendly kot..kikikik

    BalasPadam
  25. anak papa la ni yer.. apapun, bial bab tidur tu, comfirm cari mama yer :) hihi.. macam Ros takde pengalaman anak sendiri lagi.. bila tengok anak sedara, memang ramai yang rapat dengan ibu dorang :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||