Bila Kena Kerja Hari Minggu...

12:16


Assalamualaikum...

Cuti weekend baru2 nie farah kena kerja...terlibat dengan program jabatan farah...semua urusetia yg terlibat dengan program nie dapat bilik sorang satu...tido kat Hotel Tabung Haji P.Pinang tue hahh..

So bila dah dapat bilik sorang satu tak kan la nak tido sorang2 pulak kannnn..harus la angkut laki dengan anak sama...rugi wooooo mensia-siakan peluang sambil bekerja sambil ber-honeymoon..yer dak...kih...kih..kih...=D

Ermmm okey itu jer la nak citer hari nie.. hahaha.. Bye!! =D







You Might Also Like

39 comments

  1. takpe....boleh mintak double atau ganti cuti kan...mmm..seronok jugak sekali sekala, kalau selalu naik menyampah jugak..hihi

    BalasPadam
  2. alaaa...kita excited nak baca..sekali dah habis entry..haha..

    BalasPadam
  3. syoklah kak Farah kalau boleh bawak family ni..

    BalasPadam
  4. lor ingatkan panjang cerita farah tadi..
    untungnya dapat sorang satu bilik.. sambil menyelam minum air.. :)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak, hehe sambil menyelam minum air ye dak? heheheee ~~~

    BalasPadam
  6. Best tau sekali skla tidur hotel..hehe

    BalasPadam
  7. Kalau boleh setiap masa nak angkut family sekali kak..heheh

    BalasPadam
  8. Seronoknya dapat bawa family sekali walaupun kita kerja kan..

    BalasPadam
  9. Kalau dapat sorang satu bilik kena keje pun tak kisah. Hehe

    BalasPadam
  10. haruslah bekerja sambil berhoneymoon, kalau akak pun... hik hik hik...

    BalasPadam
  11. Time ni yang best ni kan farah, family di sisi walaupun sedang bertugas. Tenang je rasa nak bekerja :)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum dan singgah sini Farah..best tu sambil keja sambil berhoneymoon..

    BalasPadam
  13. betul tu, haruslah ajak hubby n anak kan

    BalasPadam
  14. haha.. sambil menyelam bole honeymoon.. hehehe

    BalasPadam
  15. btl2 sgt setuju kehkehkeh

    BalasPadam
  16. nasib badan farah... lawalah farah berhijab, cantik je .. :)

    BalasPadam
  17. ermmm.. kalau idah pun akan buat yg sama kot... :D

    BalasPadam
  18. Salam Farah.. sebelum ni eyza silent reader blog Farah.. suka sangat baca.. eyza pun org SP tapi dok KL sebab kerja.. Salam kenal.. eyza dh follow blog Farah..kalau sudi, mai la blog eyza..

    http://eyzamiel.blogspot.com

    BalasPadam
  19. same lah kite.. fifi pon suke ikut suami sebab setiap kali meeting or kursus die dapat bilik sorang.. terjah jela.. dapat anak2 mandi kolam..

    BalasPadam
  20. Haruslah angkut suma. Mana bley tinggal. Nnt tido malam tak lena plak kan.

    BalasPadam
  21. Ehehe..ofkos la ye dak?takkan nak tidur sorang-sorang pula memandangkan dah ada bilik sorang satu.. ^_^

    BalasPadam
  22. best tu Farah..bertugas sambil berhanimun..

    BalasPadam
  23. Salam. Hee sungguh seronok berhoneymoon begitu.

    BalasPadam
  24. best ler kerja pun dapat bawa anak
    awat muka emir tu gitu =)

    BalasPadam
  25. amboi sis...hehehe dh dpt bilik sorg satu tu..xpa jgn lepaskan peluang..harus bwk semua la..;p

    BalasPadam
  26. Amboiiih...kan main lagi dia no...

    BalasPadam
  27. Seronoknya bekerja sambil bercuti..bukan selalu kan dapat tidoq hotel Free..suka-suka..hehee

    BalasPadam
  28. seronoknya sedondon anak beranak eh....cantik sgt2

    BalasPadam
  29. salam. peluang jangan dilepaskan hhehehhe

    BalasPadam
  30. Waaaaaa.. Gitu.. Hnymoon jgn x hnymoon kak.. Hehe

    BalasPadam
  31. bestnyee...sambil keje sambil hanimun..hikhik

    BalasPadam
  32. kalo dah dpt sorg satu blek haruslah angkut anak somi kan

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||