#KisahRaya2014 ~ Part 3 #PhotoshootRayaFarah

09:08


Assalamualaikum...

Hari nie nak share #PhotoshootRayaFarah...
Date : 1st Syawal 1435H / 28 Julai 2014
Time : 1.00 pm
Location :Jubli Perak Park, Sg.Petani


#PhotoshootRayaFarah tahun nie ada 2 versi... 1st versi gambar kami 3 beranak... 2nd versi gambar fefeeling pengantin sikit..wakakaka... so sekarang meh layan dulu versi kami 3 beranak yer...
Jommmm!!!






















You Might Also Like

45 comments

  1. uuu...cantik nyer gambar cantik nyer tempat bergambar!!

    BalasPadam
  2. comel . cantik . lawa . cute debooomm... Selamat hari raya kak ^_^ Sorry lambat wish ..

    BalasPadam
  3. Kak Farah...cantiknya..suka pula gabungan warna tu..nak buat warna ni lah masa kahwin nanti..eheheee... ^_^

    BalasPadam
  4. comel ny.. keluarga bahagia.. alhamdulillah =D

    BalasPadam
  5. omg!!! ohsemmm sgt farah....

    lieya rase suasana pemandangan dgn baju korang yg stunning masuk sgt2..... serius cantik2....lieya rase kan kalo photoshoot buat outdoor mcm ni lagi cantik dari buat kat whitestudio kan...sebab view kehijauan alam sekitar tu buat gambar lagi berseri....lieya suke pose yg dari belakang tu farah..lalu bawah laluan jalan laki tu...cantik gileeee......

    BalasPadam
  6. wahhh cantik2nye view & orgnye hehe

    BalasPadam
  7. cantik!!

    saya selalu g sini bwk ank2 main :)

    BalasPadam
  8. NAK TGK VERSI KE DUA PLAK..HEHE..cantk2 gambarnya..

    BalasPadam
  9. tak sabar nak tengok yang fefeeling pengantin tu..haha

    BalasPadam
  10. alaaa...cantik sgt la farah!! jeles tau..haha

    BalasPadam
  11. Cantik bj farah. Akk ni ssh nak cr bj sbb x sedap bila pakai. Lg pun akk saiz besar. Atas saiz sedang bwh saiz besar. Geram tgk bj bj yg org jual tu. Cantik2.

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum..cantiknyer pemandangan..gambar2 pun cantik..salam syawal ke-15..

    BalasPadam
  13. kad raya dari sis lya dah terima..tq suka :)

    BalasPadam
  14. seronoknya ada photoshot raya sis..next year lya nak wat mcm ni juga la ehheee

    BalasPadam
  15. gamabr raya lawa lah farah.. smart je kalernya

    BalasPadam
  16. Wah lawanya. Suasana serta orang2 nye. Btw, Salam Aidilfitri sis :)

    Jemput singgah My recent post : Layan Citer Filipina Terbaru Tv3!

    BalasPadam
  17. ala...mn versi fefeling pengantinnye..ingtkan dlm 1 entry skali.. ;D

    BalasPadam
  18. wah ,,siap ada photoshoot tuh
    Cantik

    BalasPadam
  19. taman jubli?tempat selalu Za pergi..hehe..cantik semua gambar akak.. :)

    BalasPadam
  20. canteknye, laluan yg ada pokok and daun2 atas kepala tuh....nak jugak fotoshut sini! :D

    BalasPadam
  21. cantiknye farah.. keluarge kecil farah nampak bahagie sangat.. seronok.. tengok gambar nampak smooth je.. kalau keluarge fifi.. boleh huru hare..

    BalasPadam
  22. cantik la farah.. happy family both of u.. :)

    BalasPadam
  23. Pemandangan dna gambar nye cantik....family bahagia...:-)

    BalasPadam
  24. gigih nya lah hai raya pertama buat photoshoot.. heheh.. besh nya kalau dapat buat gak.. tapi kat umah mertua.. dapat amik gambar dan ade orang nak amikkan sekeping tiga beranak pon dah syukuuuurrr sangat.. huhu... neway...cantik2 gambar tu semua..

    BalasPadam
  25. happy family, moga kebahagian ini sentiasa diberi rahmat allah

    BalasPadam
  26. wahhhh...siap outdoor photoshoot tuuuu...terbaik laa sis...

    BalasPadam
  27. fotonya keren-keren sekali mizz, cocok deh jadi photografer

    BalasPadam
  28. cantik2 belaka... tmn jubli? ekekekeke... tmpt dating ;-)

    BalasPadam
  29. kak farah amik photgrapher ke tangkap gambar ni ? hehe muni ni nama je kawen dengan org sp tak penah smpai lagi la taman jubli perak ni . kikiki . . cntik jugak view dya kan hope one day smpai :p

    BalasPadam
  30. cantiklah.. sempat lagi bergambar :)

    BalasPadam
  31. berapa kat taman ke farah... cantik theme raya tahun ni... =)

    BalasPadam
  32. Cantiknyaa..suka tengok!!kena dengan warna baju Farah n warna alam..pokok-pokok tu semua nya in sangat..Kira berjaya jugak buat photoshoot kan..Baju farah santekkk!!Suka tengok..hehee

    BalasPadam
  33. cantik nyer baju farah.... flowy gituu... hehehe... ada outdoor photoshoot jugak yer untuk aidilfitri...

    BalasPadam
  34. eh eh eh..comelnya yang tecik tu tercelit

    BalasPadam
  35. Cantik2 gambar ni. Suka tgk ☺

    BalasPadam
  36. wah-wah...siap ada outdoor photoshoot tu
    baik aje emir bergambar, handsome =)
    cantik gambar...suka tengok =)

    BalasPadam
  37. nice view farah.. taman yg ala2 cool.. awat tak hayun buai tu.. ehehhee

    BalasPadam
  38. one happy family..so sweet!! :D

    BalasPadam
  39. sweet sangat ada photoshoot raya....

    BalasPadam
  40. Raya2 siap ada photoshoot.. Sy nk berselfie pun mlas.. Haha
    Terbaik la akk.. :)

    BalasPadam
  41. cantik cantik gambar raya farah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||