#KisahRaya2014 ~ Part I

09:15


Assalamualaikum..

Hai kesayangan semua..sihat ke..macam mana raya hampa tahun nie.. meriah tak??..farah masih lagi dalam mood raya nie..sebab tue laaaa rasa malas berbenor nak masuk ofis pagi nie..ingat nak sambung cuti lagi..tapi memandangkan cuti dah tak banyak terpaksa laaaaaa masuk kerja jugak walaupun virus malasssss sedang melanda...huhhhh

Ermmm pagi2 nie apa nak gebang ek..otak tepu lagi nie..maklumlah 9 hari cuti raya blog pun cuti sama kan..banyak nak story nie..tak pe slow2 la kita citer yer.. nak seruuuuu mood masuk sat..

Sebelum tue..meh layan dulu gambar kami anak-beranak bersalam-salaman dan bermaaf-maafan di pagi hari raya...Weeeeeee









You Might Also Like

33 comments

  1. Comelnyaa anak beranak ni berhari raya..seronok tengok..aida pon takde mood nak bekerja hari ni..tapi terpaksa sebab cuti dah habis..huhuhu..terpaksa gagahkan diri jugak..nanti update lagi naa..

    BalasPadam
  2. salam aidilfitri sis =)

    huhuhu sama la kite masih dlm mood raya lg..pg td nk bngun g keje kemain malas lg tp gigihkan jgk sbb cuti non hado kan...

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya farah.....Maaf zahir dan batin...

    BalasPadam
  4. Sedondon gitu..Selamat Hari Raya :)

    BalasPadam
  5. alaa..comel..berbaju biru!!

    BalasPadam
  6. Selamat hari raya maaf zahir batin.. raya kat rumah ke tu ke kat kpg...

    BalasPadam
  7. sweet sgt ! =D salam lebaran.. tahun ni raya bagi zara snyi sket suami xdak.. =( keja jauh dan xdak cuti .. huhuhuh

    BalasPadam
  8. welcome back to office sis hhee..comelnya anak beranak

    BalasPadam
  9. Selamat hari raya dari Ros sekeluarga :)

    BalasPadam
  10. Selamat Hari Raya...
    Selamat bekerja kembali buat yang dah masuk kerja hari ini...

    BalasPadam
  11. Comeynya Emir...
    Selamat Hari Raya Farah & Family.. :))

    BalasPadam
  12. Selamat hari raya Farah ....
    Samalah malas nak ke opis hari ni ... kepala masih ingat nak bercuti .... :)

    BalasPadam
  13. Amboiiiii...kemain Farah...

    BalasPadam
  14. Comellnya semua..biru purple..nice colour !

    BalasPadam
  15. lupa nk beli sampin kt luth..kurng sikit comel.
    alah..lupa juga nk ambil gmbr kiss2..hihi

    BalasPadam
  16. Menarik pulak tema umah merah hitam tu. Hehe. Kelain pulak yang dikomen ni.

    BalasPadam
  17. COMEYNYA EMIR... PAKAI SAMPINg :-)

    selamat hari raya farah..

    Ohya, hari sabtu ni farah ada dekat rumah tak?.. kalau xda pe2 lps balik dr kg, blh singgah rumah farah... tu pun kalau saya tak beranak lagi la.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya jugak... =D
      Sabtu nie ek?? InsyaAllah ada kat rumah.. mai la.. nanti msg farah nak mai pukul brp k.. =D

      Padam
  18. Sweetnya 1st pic tu ☺☺

    Raya kami biasa2 jer. Harini baru start keja. Lemau betul.

    BalasPadam
  19. alolololo...suwiittnya... akak tak de pon gambar macam ni laki bini.. salam pon nanges2 sendu2 dalam bilik.. kang terpecah rahsia depan mertua pulak cakap dosa2 kat laki.. hahaha... jadi takde pon gambar sweet2 macam ni..

    neway.. cantik nya baju raya... :)

    BalasPadam
  20. Alolololololoooooo... Suweetnya akk.. I is jeles.. Haha
    Selamat hari raya kak.. ;)

    BalasPadam
  21. alooolo..sweetnya farah n husband..selamat hari raya...

    BalasPadam
  22. Hai sis! Lama tak singgah sini.. 3 bulan duk kat kg.. Nk bw pun x dpt.. Internet merangkak2 kat kg.. Huhu.. Btw, selamat hari raya sis.. Maaf zahir batin..��
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  23. sampai skang pun xde mood nk keje lg farah..hukhukhuk

    BalasPadam
  24. Comel belaka. Cantik baju farah.

    BalasPadam
  25. selamat hari raya farah..sweetnye..kiss pipi di pagi raya..

    BalasPadam
  26. wah romantiknya...aummm

    BalasPadam
  27. comelnya emir pakai baju melayu siap dengan sampin lagi!
    mama dengan papa dia pula sweet sangat =)

    BalasPadam
  28. sweetnya..sedondon pulak tu.. :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||