Menu Breakfast Yang Sesuai Untuk Anda Yang Sedang Diet

09:13



Assalamualaikum...
Menu breakfast yg bagus untuk anda yg sedang on diet adalah...
"Capati Panas-Panas"!!! 

Nie la menu diet farah hari2..tanpa jemu...
cuma kuah jer dok tukar2..
sardin..kimar..sardin..kimar..
Moga tercapai target farah nak kurangkan lelemak yg ada nie..
Jemput makan yer.. >__<




psst:-Tajuk SEO sangat kann..hehehe







You Might Also Like

55 comments

  1. Lya x prnh gi mkn capatti

    BalasPadam
  2. Moga diet sis brjaya hihi caiyokkk

    BalasPadam
  3. salam. hehehe memang ngam!

    BalasPadam
  4. kalau bersungguh-sungguh, insyAllah..tercapai hajat nak kurus tu

    BalasPadam
  5. Mcm comey jer pki spek mata...hihi..

    BalasPadam
  6. chapati sedap! hehehe...kimar baru je makan semalam :D

    BalasPadam
  7. capati 2 keping ..hehe

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat Farah...sedap tu...Diana pun suka makan ni...

    BalasPadam
  9. anis xpenah try capati lagi..hihi...

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum kak Farah. fuhhh terliur kita. sheila biasa breakfast makan kuih2 je... teringin gak nak order roti canai banjir pastu buh telur separuh masak atas tu. fuhh nyummm nyummmm ~~~

    BalasPadam
  11. Salam Farah, selamat berdiet.... capati satu keping ke dua keping tu fara? heeee~

    BalasPadam
  12. Tercapai target apa tu kak? Hehe.. Btw, akak nampak cantik sangat berhijab,.. ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
    Balasan
    1. target nak kuruih la mieza...hehehe

      Padam
  13. dapnye. Kuah Kimar tu ape kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kimar tue kuah daging cincang eka.. =D

      Padam
    2. Ooo baru tahu hiihihi.. Capati ni pekena ngn kuah sardin pergh sedapp

      Padam
  14. ooo kimar tu kuih daging cincang, baru tau =)
    saya pula tak berapa doyan capati
    tapi roti canai, laju! =)

    BalasPadam
  15. Baru makan semalam.tp.bantai 2 keping trs..haha

    BalasPadam
  16. anda ditag :)

    http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/7-things-about-cik-na-versatile-blogger_29.html

    BalasPadam
  17. wah sedapnya kak..fevret ni..suka makan capati dgn kuah daging cincang..mengidam lah pulak..hahaha

    BalasPadam
  18. kite makan lempeng je farah.. xpenah mkn capati kat kedai.. (kampung.com)

    ingat pincess mane tadi.. come lote siap spek..

    BalasPadam
  19. sedapnyeee..lahaiii farah..wat pe nk diet2..ok dh tuu..

    BalasPadam
  20. Akak makan buahhhh je...

    BalasPadam
  21. wahh! semangat tuu nak diet! semoga berjaya kak..

    kite nih nk kurus tp nak berdiet je malas..hehehe

    BalasPadam
  22. Comel gambar Kak Farah..hehe..alaa...wanie tak nak diet, nak tambah berat badan..acane tu?hihi..btw, all the best kak !

    BalasPadam
  23. ala ala... comel pulak farah bila gambar kena edit gini...hihi
    amboi, sedap makan nampak..

    BalasPadam
  24. good luck, slmt berdiet!

    BalasPadam
  25. mmg kurus lah mkn capati jer.pilihan yang bagus!:-)

    BalasPadam
  26. Capati? Xpnh mkn.. Skrng xleh diet2 kta ni.. Nti dlm pntng nk kna diet kaw2.. Hehe

    BalasPadam
  27. payah nak cari kat sini.. semoga berjaya kak.. Ros pun sedang berdiet. heee... hope berjaya :)

    BalasPadam
  28. waa... semangat kene ade kan kak.. capati sedap ke? hihi.. tak penah rasa g.. :D

    BalasPadam
  29. Sedap dan mengnyangkan!
    Follow sini :)

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    BalasPadam
  30. aisehhhh tengok kak farah dgn capati tu terlior pulak haaaa..
    nak kena on diet gak nmpak gayanye nih hehehe

    BalasPadam
  31. tajuk tu mmg SEO sangat hehehe
    Farah..betul tu.. capati makan panas2 mmg nikmat.. kadang sampai tak sedar makan dah sampai 5 keping.. bagus capati ni utk org diet sebab tak ada minyak langsung..
    dpt plak ngan kuah keema atau sardin.. pergghhh nangesss

    BalasPadam
  32. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com..done follow sini.. Salam Merdeka, salam ceria dari MyCherita

    BalasPadam
  33. fuhhh,,sedap makan panas-panas nie

    BalasPadam
  34. Selamat mengkuruskan badan ☺

    BalasPadam
  35. capati yer menu diet... huhuhu okay... selamat berdiet... semoga tercapai apa yang dihajati :D

    BalasPadam
  36. Selamat Berdiet sis.. Hehehe. I pon skarang nie ngah trying to lose some weight.. Maklum lah raya tu asik mkn jer kan.. Hahahha. Sana sini open hs. Just sharing on how i diet, breakfast - oats with milo, lunch - nasi as usual (amnt i mkn nasi mmg tak byk. Anak i mkn lagi byk hahaha) den dinner i mkn oats with milo lagi. Hari2 mcm tu. Alhamdulillah, sluar dah longgar, pakai jam pon longgar.

    BalasPadam
  37. rasa pelik singgah blog ni, lain rasanya.. hihi

    wahh, meriah betul.. rasa enjoy je baca entri ni..

    BalasPadam
  38. Tosei ni goreng tanpa minyak ke Farah?ok jugak kalau menu diet ni..sebab still sedap..hihih..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||