Muhammad Emir Daniyal Punya Angkara...

10:51


Assalamualaikum..

Muhammad Emir Daniyal punya angkara...sobs..sobs.. Berkecai hati tengok screen note II farah jadi macam nie..tapi apa nak buat..Emir bukan tahu apa2 kan..kena salahkan diri sendiri la sebab cuai sangat pi letak hp kat tempat yg dia senang nak ambik...

Dah la sekarang nie Emir ada tabiat baru iaitu setiap kali kalau dia nak turun main kat tingkat bawah.. dia akan angkut semua mainan2 dia turun sama..kemudian dia akan berdiri kat depan tangga dan satu-persatu barang mainan tue akan dicampakkan ke bawah..bila dah selesai baru la dia turun....

Ermmm masa tue la hp farah nie pun sekali jadi habuan lontaran jarak jauh dia tue....maybe dia ingat hp nie barang mainan dia kot..huhuhu...Tapi Emir sayang tue hp mama bukan barang mainan..*cry

Esoknya bawak p Samsung Service Center..tahu berapa kos untuk tukar screen Samsung Note II nie?!..RM650 tuh!..Uwaaaaaaaaaa..mahal kot.. guna jer la dulu...nasib baik walaupun crack still boleh guna lagi..tengok la nanti nak pi survey hp baru.. Hp apa yang best sekarang nie ekk..info pleaseeeeeee.. 




You Might Also Like

40 comments

  1. Allahuakbar emir...emir hehe. Kesian mama hp dah crack huhu. Rezeki nak dapat baru tu dear, sabo je la :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak Farah. kesiannya. alaaa Emir tak perasan tu.. takpelah. tu tanda suh beli phone baru kot. heeee sheila taktahu la apa phone terkini. samsung banyak kan model baru? sheila pakai ninetology je~~~

    BalasPadam
  3. Uih memang hebat Emir hehehehe..

    Akak try tggu iphone6 la kak. Hihi tapi Oppo pon best jugak. Eka pon berkira2 nk bli hp baru

    BalasPadam
  4. Apa blh buat nasi suda jdi bubur..budak2 mna dia tahu kan.blik la iPhone 5s sis hhee

    BalasPadam
  5. susah jugak ni bila dia ingat henpon pon mainan dia..hahaha...
    sabo jelah farah...kena beli baru nampak gayanya..

    BalasPadam
  6. kenapa sampai mahal RM650 tu.
    kt tempat shark Rm200 je kalau touchskrin masih elok.
    better akak g tnya kedai biasa sahaja,
    mmg perit tgk skrin tue.
    hehe.
    hebat balingan emir ni.

    BalasPadam
  7. sadis..huhu..samsung grand 2 kak?

    BalasPadam
  8. salam sis. alamak...tak pasal+ kena terbang RM650 kan..sabar saja la

    BalasPadam
  9. sabar yer farah..InsyaAllah ada rezeki bli hp baru..:)

    BalasPadam
  10. cantik plak crack sebelah jek farah heheheeheh....

    kelako lieya bace tang kat tangga campak pastu dah abis campak baru turun...adoi bijak2.... tapi tu laa tak sangka telefon mummy pun jadi mangse...adoiyai...saje laa tu farah nak suruh beli henpon baru heheehehehe....tu lee henpon husben lieya pun crack mcm farah..tanye kedai kat bangi tu rm500.... mcm baik beli baru jeee kannn...alasan tu nak dpt henpon baru heheeheheh

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Sis...alahai...mahalnyer...baik beli hp bru nak sama da hrg hp baru...skrg tengah femes mcm jenama lenovo ler Sis...Hehe...

    BalasPadam
  12. Pnh jgk kena..rm600..huuuu....

    BalasPadam
  13. emir.. pnjam duit raya.. mama nak tukar screen hp.. emir yang buat kan.. hahaha..

    pasni farah pasang protector glass punya.. tahan la jugak kalau terhempas banyak kali..

    BalasPadam
  14. Makkkk aii. Boleh nangis woo klau jadi camni. Emir suh mama beli hp baru kot. Sabor je lah farah.

    BalasPadam
  15. alah..sayangnya...emmm..emir ni nak kena babat kat bontot ea...emm..insyallah,ada rezeki nanti boleh beli yang baru..

    BalasPadam
  16. waaaa crack tros !! mahal plak tu nak repair better beli baru lah kak farah . beli iphone ! hehehe :p

    BalasPadam
  17. todiaaa emir...retak seribu hp..huhu sabaq noh kak...tnda2 suruh belu hp baru la tu..;p

    BalasPadam
  18. Alahai emir sayang.. Bertabah jela mama ye.. Hp klu nk yang bateri tahan lama Lenovo Vibe Z Pro.. The latest.. Tp Mieza guna iPhone5s.. Utk snap2 pic mmg boleh harapkan iphone la.. Cuma bateri iphone tak setahan lenovo punya brand.. Jeles ngan hubby bateri phone dia tahan lama.. Huhuh..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  19. Budak tengah nak membesar...macam2 nak di cubanya...tercapai2...terjingkit2....biar susah payah pun...nak jugak dia dapatkannya...

    Tiba2 jatuh habis retak seribu henfon mama...Sape nak di persalahkan?

    BalasPadam
  20. Farah... biar pun ninetology tak famous cam Samsung, tapi balik la camner pun hp tu hayat dia panjang, InshaAllah.. pengalaman saya la.. heee~ murah je hp tu tak sampai pun 700.. heehehe.. tapi tak glamour hp made in Malaysia jew...

    BalasPadam
  21. mak ai, nak tukar screen aje dah serupa nak beli hp baru
    sabo ler ye, anak nak besar tu

    BalasPadam
  22. anda ditag VBA :)

    http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/7-things-about-cik-na-versatile-blogger_29.html

    BalasPadam
  23. haru..xpe la..ank punye pasal..tp klakar pun ade..emir..emir..padan la crack spi cmtu skali..baling dr atas tangga rupanya..hihihi..

    BalasPadam
  24. Aduhh...sedihnya Kak Farah, mahal tu..huhu..tapi macam comel je cara emir campak barang ke bawah dulu baru turun tu..boleh bayangkan..hehe.. takpelah kak, sabar ea, ada rezeki lain menyusul nanti insyaAllah..

    BalasPadam
  25. Dengar macam note 4 nak keluar je. Hehe..

    BalasPadam
  26. Asslmkm kak.. Bertabah je la ank buat cmtu.

    BalasPadam
  27. aduhh sayangnya.. retak seribu.. hari tu S ros rosak mainboard dia. bawak p samsung center kena 6++. nak nangis rasa. baiki jugak sebab hp tu ada sentimental value. ecewahh...
    akak, ambik sony xperia.. best!

    BalasPadam
  28. wah!hancus..skunk rmai pkai lenovo..
    done follow, jemput sgah k..some tips for share!

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/08/tips-keluarkan-wang-extra-di-atm.html

    BalasPadam
  29. sy tgk aritu samsung core 2 dlm RM500-600 je...br dilancarkan ms bln puasa aritu....kalu x silap laa... kalu nk yg best iPhone laa ;-)

    BalasPadam
  30. adoiii terus terbayang duit dalam wallet bakal melayang hehehe
    Emir.. minta maaf cepat dekat mama... hehehe

    BalasPadam
  31. Bertabah jer lah ibu emir. Samseng memang mahal klo tukar screen.

    BalasPadam
  32. screen memang mahal farah... baik beli hp baru jerr... :D

    BalasPadam
  33. apasal laa nuffnang tak menyala plak hari nie yer... :(

    BalasPadam
  34. meh try lenovo plak hehe

    BalasPadam
  35. mahalnya kos untuk tukar screen.... boleh beli sebijik hp baru :)

    BalasPadam
  36. baling jarak jauh ye, memang teruk retak tuh. rm650 dah boleh beli hp baru tuh. skang ni byk dah hp murah2 tp spec boleh tahan. mcm lenovo ngan oppo.

    BalasPadam
  37. Mak aii mahalnya nak repair screen je pon..tu yang better tukar hat baru kan..tambah sikit je..huhuhu..aida pon blur nak suggest hp ape sekarang yang best..kalau budget best boleh beli Iphone terus..kalau economy badget, beli Sony brand pon ok Farah..Kukuh pun kukuh..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||