Percutian Ke Bali 2014 ~ Part 9 ~ Tragedi Di Smart Spa Salon

12:36


Assalamualaikum...
Selepas Pak Supir drop kami kat hotel.. cepat2 mandi..solat..makan maggi...then zaasssss turun balik ke SPA...Salah satu SPA yang femes kat Bali tentu la SMART SPA SALON.. dari segi kualiti dan harga memang terbaik la...pada mulanya.......




Dan malam tue kami prefer ambik pakej nie...



1. Smart Ritual
A ritual treatment for a fully relaxed state of body, mind and soul.
Ritual foot bath.
VCO oil massage with coconut scrub (1.5 hours).
Smart Express facial treatment (30 minutes).
Chocolate Bali body mask.
Flower bath and milk bath.
Serving a herbal tea.
Duration 2.5 hours, Price Rp. 495,000


Suasana di bilik Smart Spa Salon nie membuatkan kita rasa relax jer...memang best betul berurut malam tue...rasa hilang sakit2 badan yang kepenatan akibat seharian berjalan..


Sememangnya farah sukakan urutan Bali nie sebab urutan mereka lembut jer..tak seperti urutan di Thailand yg sedikit keras dan agak sakit jugak la..

Lepas dah settle berurut.. dan badan pun penuh dengan mask yg berbau chocolate tiba la masa berendam dalam air bunga pulak.. perghhh semerbak harumnya...memang best sangat..rasa macam puteri raja pulak..hahaha...

Tapiiiiiiiiii ketenangan tue berubah kepada ketegangan!!!!!!!!!
Tengah2 sedap dok berendam kat dalam bathtab yg penuh dengan bunga tue...tiba tersentap dibuatnya bila terpandang......
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

CACING !!!!

Adehhhhh terus melompat keluar dari Bathtab...
sambil tue belek2 seluruh badan takut2 ada yg tersesat ka..
Ishhhhhhhhhh geli gelemannnnnnnn aihhh!!!!
Terus hilang mood dah.. memang tragedi betul...
Fobiaaaaaaa...hari tue kat hotel di Krabi pun macam tue jugak farah kena..

Ishhh please la....kepada pihak hotel or salon yg ada bathtab nie please make sure kebersihannya.. jangan la sampai ada keturunan cacing dok membiak pulak....buat loya tekak tau dak..baru nak bagi 5stars....jadi macamni terus tak mau bagi satu star pun!!!







You Might Also Like

39 comments

  1. hahahaha...ngeri giler kalau jadi camni kan...baru jer nak fefeeling puteri kayangan..sekali ade cacingg....waaa...larikkkk...

    BalasPadam
  2. haha..
    kita bc td rasa tenang jer.. tb2 rasa nk melompt jugak..ha..ha..
    nk buat cam na...

    BalasPadam
  3. cacing? ingat lipan
    tapi bahaya ni, dah makan ubat cacing ke belum farah
    kot tersesat masuk dalam badan =)

    BalasPadam
  4. Euuwww! apekejadahnya cacing tu buat kat situ??? diaorg tak cuci bathtub sebelum bagi orang guna ke??? Oh my....! geli geleman nengok aihh! sapa punya cacing la tu!

    BalasPadam
  5. adoiii dah part 9 ker...ni nak kena gali balik ni Farah...eh eh, tapi akak suka tu berendam spa cenggitu...hik hik hik...lama dah tak pergi ni, nak kena pergi balik ni... Farah ni saja tau... tetiba...

    BalasPadam
  6. ermm cacing lya paling geli la cacing..gerun

    BalasPadam
  7. adeh...ada cacing la pulak...ngerinya...apsal la cacing boleh ada kat situ ek...

    BalasPadam
  8. eiiii...
    kalau MG terus degup laju jantung
    cacing dari bunga tu kot
    bgtau kt spa tu x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi tahu MG..tapi buat tak tahu jer.. maybe masa tue dah lewat so depa pun nak cepat2 balik so tak ambik port sangat la complaint kita.. Ermmm...

      Padam
  9. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mmg targediiii! kalau kat rumah pon geli.ni pulak tgh berendam.huaaaaaa!

    BalasPadam
  10. salam. huisshhh,,dari mana pulak munculnya cacing tu?? hohhoho

    BalasPadam
  11. alamak ada cacingan la pulak. Ni kalu eka pun hilang mood teruih kak

    BalasPadam
  12. ayo....klau sy pon lompat keluar gak.geli kot

    BalasPadam
  13. Diorang tak check dulu lah tu..

    BalasPadam
  14. perghhh geli wehhh.....

    BalasPadam
  15. Jangan kata nak bagi 1 star, entri pun terus habis dekat situ. Hahaha.

    BalasPadam
  16. haiyo cacing kat bathtub ?? homai homai homaiiiiii eeeee adehhh spoilttttnye =P

    BalasPadam
  17. Asslmkm kak.. Klau sy pn melompat kuar tgk ada cacing.. Gelii aihh..

    BalasPadam
  18. Ros baru je nak cakap, cantik sungguh bunga-bunga tu, syoknya kalau dapat mandi air bunga macma tu. tiba-tiba nampak cacing.. aduhhh....

    BalasPadam
  19. farahhhhhhhhhhhhhhhh.....lieya dok bace dari mula dok ckp2 best2...syok2...teringat pengalaman berspa kat bandung...tup2 sampai part cacing tu terus lieya jerit tauuuu...aiyooooo kalo laa ade dlm air jugak masukkan kite punye tut....adoiiii ngeri geli gelaman lieya farah oiiiiiii......

    BalasPadam
  20. omg...cacing kt bath tub..haishhh mmg spoil la kan..baru nak fefeeling..hehe

    BalasPadam
  21. seronoknya sekali sekala dapat spa. kalau hari2 lagi seronok kannn, tapi bila ada cacing..serrrraammmm

    BalasPadam
  22. oh tidakkk...geli geleman saya menengoknye...huhuh

    BalasPadam
  23. eeeyek...gelinya. dari mana datangnya cacing tu..

    BalasPadam
  24. ngeri jugak bila masa mandi ada cacing duduk sebelah..eeeeeee!!...

    BalasPadam
  25. Dah puas berjalan haruslah gi spa kan.

    Tapi geli lah tgk cacing tu.

    BalasPadam
  26. eeee....gelinya...mula-mula baca rasa relaks je, tapi bab cacing tu memang geli la...ishhh...

    BalasPadam
  27. aduhhhhh spoil betul la cacing ni!!!

    BalasPadam
  28. Oooo em g... gelinya tengok cacing duk dalam tu... aduhai... nasib baik farah nampak tau.. klu tak nampak oooo tidak...

    BalasPadam
  29. Lololo...Farah melompat je..kalau saya mau dengan jerit sekali kot. HUHUHU spoil gila. baru nak feel heaven terus melayang feeling tu.

    BalasPadam
  30. potong stim betul.. dah lah tengah sedap2 berendam..
    tah2 cacing tu datang dari bunga tu kot farah.. cacing bunga.. eeeerrrr

    BalasPadam
  31. Aaaaaaaaaaaaaaaa.... biar betul!!!! Saya yg baca ni pun rasa gelie geleman jugak... huuuhuh

    BalasPadam
  32. baru nak melayan perasaan,tetiba ada pulak binatang tu..memang potong habis angan2..huhu

    BalasPadam
  33. ayoyooo.....urutan cacing skali dalam pakej kot farah..haha
    meremang bulu roma tgk...

    BalasPadam
  34. nih boleh bikin sppil mood kan

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||