#KisahRaya2014 #PhotoshootRayaFarah ~ Love Is In The Air

09:08


Assalamualaikum...

Okey meh layan sesi Photoshoot Versi ke-2 pulak yer..
Versi...'Aku Bini Dia'....'Dia Laki Aku"...
 Alaaaaa aksi manja sikit-sikit jer. tak hoverrrrr okey!! 
Love Is In The Air laaaaa sangatttt...
Layannn jer la kegediks-kan ku ini!!!
>__<








psst :- Dah siap plan dah utk sesi #PhotoshootRayaFarah tahun depan..Lokasi~Kat rail ketapi..boleh???? ahahaha.. InsyaAllah..Semoga kita dapat bertemu lagi di Ramadhan & Syawal tahun depan..Amin... =D






You Might Also Like

32 comments

  1. lawa la sis brlatarkan hijau baju pun hijau hheee

    BalasPadam
  2. sweet lah gambar ni.. cantik...

    BalasPadam
  3. boleh je kat rail keretapi, pastikan kain tak tersangkut kat trek ye.. :)

    BalasPadam
  4. gamba duduk takde ke?? hihi..

    BalasPadam
  5. wow..cantik gitu...suka..suka.suka..:)

    BalasPadam
  6. kat stesen keretapi ok la farah, tapi kalau kat railway tu ....aihhh seriau plak! hahaha :D

    By the way, romantika sungguh kapel ni hehe.

    BalasPadam
  7. wah curlassss.... i loikee ok i loikeee....

    BalasPadam
  8. amboi tajuk dia. hihi... menarik!

    BalasPadam
  9. rail ketapi untuk photoshoot tahun depan ye kak?hehe..

    BalasPadam
  10. wahhhh feeling photoshoot mcm baru kahwin ni kerlasssss farah...sonok yer...omeyyy la farah yer baju...sedondon ngan suami...striking warna menarik hati...cantikkkkkkkk mcm baru kahwin plak tengok farah hehehe

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum dan salam singgah sini..cantiknyer photoshoot raya Farah..sweet sangat..

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum dan salam singgah sini..cantiknyer photoshoot raya Farah..sweet sangat..

    BalasPadam
  13. Cantik. Bestnya buat photoshoot raya.

    BalasPadam
  14. Hehee..sweetness overload!!suka tengok..romantik sangat..seronoknya dapat suami sporting..suami ai tak berapa..kuang kuang kuang..hehee

    BalasPadam
  15. emir sorok kat mane tu emir.. hehehe..
    btw nice pic.. sweet2 romantik gitu..
    wah dah siap plan untuk tahun depan erk?? bole jek nak buat kat rel ketapi.. alise je pon tak penah naik ketapi..

    BalasPadam
  16. auwww..suwitnyeee.. ;D

    BalasPadam
  17. sweet gitu..feeling2 dibawah pokok!!

    BalasPadam
  18. akak susah nak amik gambar berdua romantik2 macam ni tau.. ai is jeles..sebab cantik sangat... selalu anak nak jer menyelit.. atau kalau tak..hati tak tenang tengok anak berkelintau.. ngeeee..kene ada orang tolong jaga elok2 baru fel nak amik gambar cegini.. :)

    BalasPadam
  19. Dah jadi trend pulak ye sekarang ni photo shoot masa raya. Hehe.

    BalasPadam
  20. gedik-gedik pun comel =)

    BalasPadam
  21. Sweet sgt uols..
    Bju pun lawa sgt

    BalasPadam
  22. sweet sangat gambar2... :)

    BalasPadam
  23. sweettttt.. siapa photographer farah?

    BalasPadam
  24. wah2...berphotoshoot depa...hehehe lawa la baju sis!

    BalasPadam
  25. bestnya photoshoot laki bini macam ni....erk...akak nak jugak...tp sapa nak jadi laki plak ni....

    BalasPadam
  26. Romantik sungguh aihh.. Kalah sy yng bru nk masuk setahun kawin ni.. Hehe

    BalasPadam
  27. gaya mcm br lepas majlis akad nikah la farah ;-)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||