Review ~ Produk Yang Dapat Menghilangkan Jerawat Dalam Masa 1 Hari!

11:19


Assalamualaikum....
Lama betul tak update blog kan..lately nie busy sikit.. hutang blogwalking pun tak settle2 lagi nie..please bagi farah sikit masa na.. InsyaAllah slow2 farah pasti sampai jugak kat rumah hampa yer...

Okey la hari nie farah nak share satu barang baik punyaaaa..nak tahu barang apa kena laaaa baca sampai habis dulu....hehehe


FYI, beberapa hari sebelum event "Mari Beraya ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang" tiba2 ada pulak seketoi jerawat yang naik kat dahi farah..mula tue pikir sempat kot surut sebelum hari event..tapi tengok2 hari khamis pun masih tak surut2 jugak..Adoiii mula la mengelabah!!!


Nampak tak seketoiii jerawat di dahiku????? gggrrrr

So terus Whatsapps adik farah..teringat dia pernah bagi tahu ada krim jerawat yang dapat kecutkan jerawat dengan cepat... so lepas dah dapat info pasal produk tue.. terus mintak tolong husband pi tolong beli kan...   

Hahhh nindiaaaaa la produk yang terbaik tue!!! Krim Anti Jerawat Safi.... Cara nak guna mudah jer...lepas dah cuci muka bersih2...sapu la krim jerawat nie di tempat yang ada jerawat tue..berapa kerap nak sapu..terpulang la ikut kesesuaian.. macam farah hari tue sapu 3 kali kot.. malam yg beli tue sekali.. esok pagi lepas mandi sekali.. then balik kerja sekali.. 


Yang bestnya lagi..produk nie bukan sahaja sangat bagus tetapi harga dia memang mampu sangat la nak beli..harganya RM7.90 sahaja!!!! murah sangat la kan.. mana nak dapat produk terbaik dengan harga murah gilos macamni weyhhh.. 


Dan result dia....Tadaaaaaaa....no more jerawat kat dahi dah... ambik masa sehari jer beb!!! sumpah tak tipu tau.. hari Khamis sapu...hari Jumaat dah surut!!! Yeayyy memang terbaik lah!!!! 

So bagi hampa yg ada masalah jerawat jugak pi cepat2 terjah kaunter Safi yang berdekatan okey..Pasti lepas tue hampa pun akan jatuh cinta dengan krim nie jugak..So Selamat Menyahhh Jerawat!!! Bye... 




You Might Also Like

39 comments

  1. x lama lg jd model safi la ye farah..


    p/s sorry farah aritu tergesa2 blk..x solat lg 1 hal pastu br tingat kami nk ke kedai hp... sorry ya...

    BalasPadam
  2. cpt2 nak pi try la mcm ni hheee

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sini Sis....macam menarik ni..Diana pun tengah mencari2 produk untuk kulit ni Sis..

    BalasPadam
  4. good sharing..cik nor pn guna produk safi skarang ni..:)

    BalasPadam
  5. cik adik...ce try moustriser dia (yg gamat jugak), pakai b4 tido...works wonder for me...kak nina tak payah dah beli krim mahai2 since pakai safi nih...halal dah tentu!!!

    BalasPadam
  6. Wow....bestnya..pesal x tau plak ni....harus cari ni...muka akak mmg tgh naik jerawat

    BalasPadam
  7. macam best je...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    BalasPadam
  8. patutlah licin je muka masa event ritu ekkk... ada rahsia rupanya...^__^

    BalasPadam
  9. bukan Photoshop ke tu? hehe
    tapi memang hilang sungguh ye, tak nampak kesan langsung

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum kak, sheila pakai ni juga .. tapi tak berkesan. pedih2 sikit masa sapu kat jerawat tu. dulu sheila pakai T3.. terbaik punya. surut cepat gila. siap hilang kesan jerawat tu. tapi skrg susah nak jumpa produk T3 tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sheila pakai pedih ka..tapi akak pakai tak dak rasa pedih pun.. maybe sesuai dgn kulit akak kot.. =D

      Padam
  11. Ooo...bagus ni...blh cuba..

    BalasPadam
  12. wah..ni iklan free ke ni? hihi..untung jenama safi...boleh try kalo ada naik jerawat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Review free jer kak... sharing is caring kan..hehehe...

      Padam
  13. singgah sini baca entry..nak try jugak lah..

    BalasPadam
  14. ok fine..pasni p cari..kat dagu ni naik jerawat meriah lagi..trimas sis! haha

    BalasPadam
  15. tak tahu pun safi ada krim menyah jerawat...hehehehe

    BalasPadam
  16. Wow! Amazing sangat produk ni.. Kena cari nih wat standby.. Kalau ada jerawat tumbuh leh terus tempek.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  17. Macam nk try jer!! ok nk pergi beli esok! :D jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/08/wira-malam-bukan-sekadar-pendekar-pilih.html

    BalasPadam
  18. waaa... tetiba pagi2 tgk entri terus teruja nak try.. abes keje kang terus nak beli..
    dah a few days susah hati jerawat semakin banyak mcm cendawan tumbuh selepas hujan.. :)

    BalasPadam
  19. berkesan betui ye krim ni. Eka nasib baik skang jerawat dah takde setelah tuko pencuci muka. hehe

    BalasPadam
  20. kalau dah serasi dengan kulit muka,for sure taknak tukar

    BalasPadam
  21. Wah...menarik ni. Thanks for sharing dear. Blh try nnt nih.

    BalasPadam
  22. wahh.. kalau camtu lepaih nie tak ada dah la lekuk2 (bekas jerawat) di wajah lagi kan... ermmm kena beli nie... :D

    BalasPadam
  23. wow sampai teqa tu cepat .. memang cepat sungguh.. awat xtau suka sungguh tgk kak farah pakai tudung cemtu.. nampak sweet ja.. tetiba puji melambong kan. nak duit raya ka apa neh... ^_^

    BalasPadam
  24. berkesan ek.. sesuai dengan kulit, ok kan.. tapi, nak cari yang sesuai tu yang payah sikit.

    BalasPadam
  25. ok noted...masuk list utk produk penjagaan muke

    BalasPadam
  26. Prduk ni serasi ngn akk kut sbb tu sehari dh ok.. Sy dgn prduk safi x berapa serasi.. Klau pkai krim pn muka jd kusam..

    BalasPadam
  27. Amazing ni..boleh try.. murah pun murah.. (wpun jarang ditumbuhi jerawat hehe)
    thx for sharing yer Farah..

    BalasPadam
  28. Nak try lah produk nie ... Cam best jer, murah plak tu ...
    Follower No 810

    BalasPadam
  29. Safi memang elok..masa zaman2 dulu pakai krim muka safi yg tutup hijau tu..sekarang dah banyak produk safi.. Kalau serasi dgn kulit memang ok..

    BalasPadam
  30. Balasan
    1. hai dear.. alaa kan dah bagi citer kat atas..tak perasan ek.. okok.. tak pe meh nak bagi tahu.. awak boleh beli di mana2 mall yg ada produk safi.. kat tesco/giant/watson/guardian etc.. selamat mencuba ya..=D

      Padam
  31. Tanpa NamaJun 26, 2015

    kalau bekas parut jerawat ade papae produk yg akak bleh cadangkan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak xdak pengalaman dgn parut jerawat lg.. Sbb xdak masalah tue... Tapi xpe.. Nnti kalau ada produk yg sesuai akak share kat awak ok..:)

      Padam
  32. Terimakasih atas informasinya karena saya lagi cari informasin tentang cara menghilangkan jerawat secara alami
    .

    BalasPadam
  33. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    BalasPadam
  34. Terima Kasih banyak atas sarannya, saya akan tunggu lagi informasi menarik lainnya
    salam
    Nu Amoorea Stem cell
    Nu Amoorea Beauty Plus Bar

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||