Syoknya Raya 2014 ~ Open House & Birthday Celebration

12:13


Assalamualaikum..

Hari nie tak nak Wordless boleh?????...farah nak story panjang2 sikit.. sebab raya pun dah habis nie..tapi entri pasal raya tak habis2 lagi...Ermmmm macamne tuh?? Argghhhhh tak kira farah tetap nak citer jugak.. heeee

Patutnya kena up entri beraya bersama Nuffnang dulu..tapi entri yg tue kita skip dulu la.. sebab gambar belum transfer masuk lappy lagi.. muahahah... so hari nie kita citer pasal sambutan hari raya kat ofis farah dulu yer..meriah u all... sebab sambutannya 2 in 1...Open House Raya dan jugak celebrate Birthday Staff yg lahir dari bulan Januari-Julai 2014...Yeayyy termasuk farah la tue.. =D

Okey meh la tengok gambar2 yang ada sambil layan farah mengomel sikit2...alaaa sikit2 jer pun.. sebab tahu hampa bukan suka pun nak baca farah dok membebel panjang2 kan..hehehe...



 Dalam banyak2 juadah nie farah makan sate dan buah jer.. percaya tak...sila la percaya... hehehe...

 juadah simple2 jer.. tapi Alhamdulillah semua sedap! walaupun farah tak makan semua juadah yg ada tapi kawan2 kata sedap mesti sedap la kan.. heeee


Happy Birthday to me...Happy Birthday to me..hehehe.. meraikan hari lahir semua staff yang lahir dari bulan Januari - Julai.. farah Julai yer kawan2.. kek matching dengan baju lagi hokeyyyy...


 okey dah start dah... ini semua poyoooooo!!!


tak hagak2.. anak2 dara...anak2 teruna dan mak2 dara baik punyaaaa dok berposing noooo...

ambik ko punya la nak bergambar...sampai terjelir2 lidah tue dah kenapa??? hahaha

okey nie versi control ayu dan sopan sikit...ish2.. anak dara sapa la nie.. *yg baju pink tue yer.. 


menghiburkan tetamu yg ada... suara sedap tak sedap belakang citer.. yg penting kaki tue...nampak tak..misha omar sangat kan... hahaha


Apapun terima kasih kepada semua AJK Kelab yg terlibat bagi menjayakan open house ofis kita tahun nie....memang meriah sangat..tak seperti sambutan tahun2 sebelum nie.. Tahniah!! Good Job!!!.. tahun depan kami lantik hampa jadi AJK lagi na.. hahaha...

Tamat sudah story 'Open House Raya ~ Versi Ofis'...esok kita sambung story raya bersama Nuffnang pulak yer.. Bye!!! =D




You Might Also Like

38 comments

  1. Raya dah habisla farah...:p hihi...

    BalasPadam
  2. meriahnya. happy birthday farah.

    BalasPadam
  3. wah meriahnya..
    kt ofis kilng pun ada buat..
    tp xdelah deco2 cantik2 gini..

    BalasPadam
  4. Wuhuu...meriahnya raya Kak Farah...besttnyaa... ^_^

    BalasPadam
  5. meriah la sebab ada karaoke lagi tu...wah..bestnya...company kita jugak tak buat open house kan...

    BalasPadam
  6. amboihhh majlis 2 in 1..meriah uollss..hehe seronok tu kak..birthday dpt potong kek besar..:D

    BalasPadam
  7. Fuhhh... makanan2nyer tu sis, terliur dibuatnyer. Hehehe. Salam Perkenalan yer. Sila2 lah jengah blog i n kalau free, comment2 dan add lah yer. Salam :)

    BalasPadam
  8. Alahai meriahnya Kak..penuh warns warning aidilfitri

    BalasPadam
  9. Meriahnya. bukan main posing lagi memasing ☺

    BalasPadam
  10. kak farah sama la birthday kita . . muni pon bulan julai jugak . . hehehe . . suka tgk baju kak farah cantik ! ;P

    BalasPadam
  11. makan sedapppp kak oii...hahahaha....

    p/s : cantik baju? :P

    BalasPadam
  12. opis saya pun bru sdh open hous..di penghujung syawal..syawal datang lagi next year..insyallah..

    BalasPadam
  13. nyum2 *aiming at the food* hehe

    BalasPadam
  14. Amboi.. Sempat lagi karaoke.. Misya Omar sangat kak.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  15. perghhh meriah nyer... sambutan raya opis siap ada karok lagi tu... huhuhu... terbaek la korang... (y)

    BalasPadam
  16. ptt la bj sedondon ngan ke...hehe..wah siap nyanyi lg ye

    BalasPadam
  17. amboi menu dia... ni yang tetiba wat rasa lapar ni.. hahahahaa

    BalasPadam
  18. Tak menahan matching dari atas sampai ke bawah.

    BalasPadam
  19. semuanya sporting bergambar..

    BalasPadam
  20. meriah jugak jamuan raya kat ofis, dah lama tak menikmatinya

    BalasPadam
  21. Meriahnya.. haha posing sakan xD

    BalasPadam
  22. Menyesal pulak bukak entry ni time pepagi. Dah la tak breakfast lagi ni! Tolong! Laparrrrrr huhuhu

    BalasPadam
  23. meriahnya jamuan raya.. siap ada sesi nyanyian kan.. baju raya pun semua cantik-cantik :)

    BalasPadam
  24. wah.. bestnya farah... kaki yang tak tahan tu.. hihi

    BalasPadam
  25. salam. meriahnya raya hehhehe

    BalasPadam
  26. sate memang la sedap farah.. makan tu je pon kenyang..
    hehe kaki tu like misha omar eh.. perasan la farah ni..
    baju raya farah tu menang cantik la.. tempah ke?

    BalasPadam
  27. fullamak, sikit punya meriah sambutan dekat opis
    nampak kemeriahannya di situ
    menu tu yang marvelous, saya percaya kalau farah makan sate aje
    sebab kalau saya pun makan sate aje...hehe

    kek tu mak ai! besor sungguh

    BalasPadam
  28. meriahnye..mcm2 ada..kek pun besau kemahen..ktorg aritu pun buat sambutan hari jadi staf jgk..tp makanan x la semeriah mcm jamuan raya farah..

    BalasPadam
  29. percaya percaya farah mkn sate n buah aje sbb sy pun akan mkn tuh nugak wlupun byk lauk lain yg sedap

    BalasPadam
  30. Asslmkm kak.. Waaaa.. Meriah btul sambutan open house dgn sambut besday.. Syok betul tgk.. ;)

    BalasPadam
  31. kalu misha tgk ni..bersara dia! ;-)

    meriah!

    BalasPadam
  32. happening nya Farah.. makanan pun banyak giler.. amboi potong cake tu eksyen2 je ka?? hehehe
    Cantik baju Farah.. kawan2 pun sama naik ambik gambar kat photo booth :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||