Percutian Ke Bali 2014 ~ Part 5 ~ Tempat Shopping Ole-Ole Murah Di Bali

12:01


Assalamualaikum...
Kita selang-selikan citer raya dengan citer bercuti kat Bali hari tue aci dak??? Alaaaaa aci la...kalau tak buat macamni sampai bila pun citer bercuti kat Bali tue tak akan khatam.. dok ada lagi 5-6 part tuh!!..huhuhu.. 

So meh la kita cepat2 habiskan citer basi nie yer sebelum ianya menjadi bertambah basi lagi...



Okey kalau melancong ke Bali mesti la kita nak beli ole2 buat sedara-mara and sahabat handai kan.. so kalau nak tahu tempat shopping ole2 yang paling murah kat Bali sila la berkunjung ke Krisna Bali!!!.. macam2 ada kat sini.. semua murah2...jangan rambang mata sudah...jangan rabak poket sudah... 


benda pertama yg wajib dibeli of coz la lulur badan nie hah..farah banyak borong lulur badan yang bau Chocolate.. memang 100% pure chocolate tau..suka sangat!!

Husband pun sama naik dok shopping..rambang mata nak pilih.. semua benda dia nak beli.. 

Dalam banyak2 dia suka dok membelek seluar..


Dan seluar lagi.. sebab sehelai jatuh dalam harga RM5-10 jer..mau tak gila membeli!!!

dari seluar sampai la ke topi semua nak beli.. topi nie harga RM8 jer kot tak silap.. okey la kan...memang tak dak brand pun..tapi boleh la beli buat pakai belasahan time cuaca panas terik.. 

Oh ya belakang tue blanket.. pun murah jugak harga dia.. tapi tak beli pun..sebab besar sangat..susah nak simpan dalam luggage.. =D


Baju budak2 pun banyak jugak.. tapi tak berapa nak berkualiti sangat la.. tapi bolehhh la kalau nak beli untuk pakai hari2..


Adik Mal farah pun beli topi jugak..

Beli baju corak batik nie untuk nenda.. murah RM10 kot tak silap.. kualiti elok...

budak kecik nie memborong mainan la apa lagi.. 

Mama dan Abah pun shopping tak hingattt jugak.. hehehe

Nampak tak cuma 2 beg plastik jer yg kami pegang kan.. tapi jangan tertipu yer..beg plastik lain Pak Supir dah tolong bawak kan.. hahaha....bagus kan Pak Supir kami..

Kalau datang ke Bali jangan lupa singgah sini tau.. memang puas hati!!!





You Might Also Like

23 comments

  1. Kak Farah..selamat hari raya.. wanie tengok gambar pun dah rambang mata..acanee nie..hehe

    BalasPadam
  2. shooping sakan farah..:)

    BalasPadam
  3. seronoknya shopping sakan. mesti best ni

    BalasPadam
  4. Kalau dah kata shopping di Bali mana tak bestnya Farah..

    BalasPadam
  5. bestnya .. shopping sakan tu :)

    BalasPadam
  6. aci ja.. kalau asek baca entry raya je boring jugak hehe
    lulur chocolate tu mcm best je Farah.. nanti nak try google kot2 boleh beli online..

    BalasPadam
  7. seronoknya shopping kat cna..entah bila la agaknya lya akan sampai ke cna

    BalasPadam
  8. Meriah betul berborong tu. Kalau barang murah memang rambang mata jadinya.

    BalasPadam
  9. bestnya g shopping kat bali... ntah bila saya nak sampai sana ntah..

    BalasPadam
  10. Sakan shopping yerp ☺☺

    BalasPadam
  11. Asslmkm kak.. Waaaaaa.. Syok ooo shopping.. Nk2 hrga murah kan.. Menggila dibuatnya..

    BalasPadam
  12. wah...banyak bershopping kan farah..kalau dah murah2 tu rugi kalau tak shopping..

    BalasPadam
  13. hamboiii..byknye shopping..ingtkan 2 plastik bsr tu je..rupenye ade lg..hikhik..

    BalasPadam
  14. bla laaa nk smpi bali ni ;-)

    BalasPadam
  15. Betul tu sis... kalau pergi jalan2 tu tak payah beli apa laa... tunggu sampai krishna baru balun semua yang ada... hehehe... murah2... :D

    BalasPadam
  16. Wah! Murah betul ea brg2 kat sini.. Ada rezeki nanti nak gak gi Bali & Bandung.. Doa2kanla ye sis..��

    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  17. murah murah brg kat bali nih ye farah

    BalasPadam
  18. Ingatkan emmang beli sikit, rupanya ada orang lain pegangkan...hehe
    tertipu aden =)
    murah juga barang dekat bali ni ye
    entah bila dapat pergi =)

    BalasPadam
  19. bestnya..lulur tu..geram tengok.

    BalasPadam
  20. Berapa bajet shopping rasanya perlu kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau tanya berapa bajet untuk shopping, rasanya ada 10k pun tak cukup..hehehe..actually its depend la pada benda apa yang kita nak beli..kat Bali ada banyak benda menarik yang kita boleh beli.. cumanya tengok pada kemampuan bajet kita berapa..=D

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||